Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2K veya 1080P 144Hz 1ms Curved HDR destekli 27inç monitör almak istiyorum.
    HDR işin içine girince fiyatlar malum biraz uçuyor.

Monitör en az değişen bileşen olduğu için HDR destekli yeni teknolojiye yatırım yapmak istiyorum ama test etmediğim bir teknoloji kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    Curved olmasada olur mağazada gözüme güzel geldiği için yazdım ama gerekirse ondan kısarım.
    Kalın punto olarak yazdıklarımdan olmassa olmaz olanalr.

Yukardaki özelliklerde 3.000tl bandına kadar ne önerirsiniz.
    Fiyatı uçuk olanlarıda yazabilirsiniz karşılaştırma yaparız.

Sistemim;
    8700k + 1070ti
    Ne oynuyon derseniz FPS / Racing / RPG / Dövüş türündeki oyunlar.

• https://www.itopya.com/aoc-27-c27g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor/

Buyrun hocam gaming monitor olarak degerlendirmeye alabilirsiniz.

Expert Reviews
    AOC C27G1 review: A 144Hz gaming monitor with one major flaw
    https://www.expertreviews.co.uk/aoc/1408046/aoc-c27g1-review-144hz-gaming-monitor

MAG27C1 modellerine gore renkler biraz daha kotu diye yazilmis hep ama average response time i daha iyi. Yani hizli FPS oyunlar oynuyorsaniz biraz daha fazla performans alabilirsiniz. Fiyati da muadillerine gore uygun gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

https://www.itopya.com/aoc-27-c27g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor/

Buyrun hocam gaming monitor olarak degerlendirmeye alabilirsiniz.

Expert Reviews
    AOC C27G1 review: A 144Hz gaming monitor with one major flaw
    https://www.expertreviews.co.uk/aoc/1408046/aoc-c27g1-review-144hz-gaming-monitor

MAG27C1 modellerine gore renkler biraz daha kotu diye yazilmis hep ama average response time i daha iyi. Yani hizli FPS oyunlar oynuyorsaniz biraz daha fazla performans alabilirsiniz. Fiyati da muadillerine gore uygun gibi geldi bana.
    Son 5 modele kadar indim
    Epey
    Samsung LC27FG73FQMXUF (C27FG73) Monitör
    https://www.epey.com/monitor/samsung-lc27fg73fqmxuf.html

Samsung qdot teknolojisini inceleme fırsatım olmadı ancak mağazada bakmam gerek
    MSI hoşuma gidiyor ama servisi sıkıntılı

Asusa hep pahalı sattığı için soğuk bakıyorum :)

Seçenekleri daraltmama yardımcı olurmusun.

• WQHD monitör alacaksanız indirim döneminde MSI MPG27CQ alabilirsiniz 2500-2800 TL aralığına. Onun dışında AOC AGON AG322QCX modeli de 2700-3000 TL fiyat aralığına rahatlıkla bulunabiliyor. TR' de ürün tedariğinde büyük sıkıntılar var ama normal koşullarda Samsung LC27HG70 monitörünü de 2800-3100 TL fiyat aralığına bulabilirsiniz.

Samsung LC27HG70>MSI MPG27CQ>=AOC AGON AG322QCX

FHD monitör alacaksanız Samsung LC24FG73 modelini öneririm. FHD çözünürlükte 27 inç ve üzeri pişmanlıktır. 27 inç modeli, 24 inç modelinden ucuz olmadıkça tercih etmeyin derim.

FHD için 24, WQHD için 27 inçin ideal olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre monitör değiştirmeyi düşünmüyorsanız bence 4k alın 1080p devri geçiyor,
    2k bir standart olamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

WQHD monitör alacaksanız indirim döneminde MSI MPG27CQ alabilirsiniz 2500-2800 TL aralığına. Onun dışında AOC AGON AG322QCX modeli de 2700-3000 TL fiyat aralığına rahatlıkla bulunabiliyor. TR' de ürün tedariğinde büyük sıkıntılar var ama normal koşullarda Samsung LC27HG70 monitörünü de 2800-3100 TL fiyat aralığına bulabilirsiniz.

Samsung LC27HG70>MSI MPG27CQ>=AOC AGON AG322QCX

FHD monitör alacaksanız Samsung LC24FG73 modelini öneririm. FHD çözünürlükte 27 inç ve üzeri pişmanlıktır. 27 inç modeli, 24 inç modelinden ucuz olmadıkça tercih etmeyin derim.

FHD için 24, WQHD için 27 inçin ideal olduğunu düşünüyorum.
    Dediğiniz MSI ile Samsung modellerine bakmıştım fiyatları indirimli yakalayabilirsem güzel olur.
    Ama asıl sıkıntım kullandığım samsung S23B550 23 inç emektar monitörüm arıza vermeye başladı arada ekranın üst kısmında soldan sağa çizgiler çıkıyor bazende ekran zıplıyor.
    Emeklilik sinyali veriyor :) inşallah bi kaç ay dayanırda aceleyle bana pahalı fiyattan bişey aldırmaz.

Birde monitör bildiğiniz gibi aldınmı iyi bişey almak lazım sürekli yükseltme yapmak bütçeye zararlı ama almışken ileriye dönük olarak şu özellik olmalı diye önerdiğiniz yeni teknoloji veya özellik varmı?
    Ben HDR 10bit'e takılmıştım. Qdot teknolojisi siyah renklerde iyi fps oynarken karanlık alan saklanan düşmanı o koyu siyah yutar gibi geliyor :)
    Önerileriniz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör önerisi
    geçen ay açıldı
    Monitör Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.