Bildirim
monitör tavsiyesi
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimseden cevap yok bi yardım etseniz.bu monitörlerden hangisi daha iyi veya başka öneride olur 450-550 tl civarı olsun. -
lınklerdekı monıtorlerın ıcınde ıps panel monıtorlerde var tn panel monıtorlerde
oncelıkle ıps mı almak ıstıyorsun tn panelmı almak ıstıyorsun karar vermen gerekır -
quote:
Orijinalden alıntı: einhander
lınklerdekı monıtorlerın ıcınde ıps panel monıtorlerde var tn panel monıtorlerde
oncelıkle ıps mı almak ıstıyorsun tn panelmı almak ıstıyorsun karar vermen gerekır
şimdi gelecek cevap oda ne ?
bence arkadaş bunları bilse direk yazardı.
arkadaşım genel amaç ve özel amaç nedir hangisi daha önemlidir ? yazda ona göre tavsiyede bulunsun millet.. -
IPS panel almak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadpunk -- 26 Şubat 2012; 14:33:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
quote:
oncelıkle ıps mı almak ıstıyorsun tn panelmı almak ıstıyorsun karar vermen gerekır
arkadaşım genel amaç ve özel amaç nedir hangisi daha önemlidir ? yazda ona göre tavsiyede bulunsun millet..
cahil değilim arkadşım.IPS nin ne olduğunu biliyorum.
Oyun ve film amaçlı alıcam monitör.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadpunk
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
quote:
arkadaşım genel amaç ve özel amaç nedir hangisi daha önemlidir ? yazda ona göre tavsiyede bulunsun millet..
cahil değilim arkadşım.IPS nin ne olduğunu biliyorum.
Oyun ve film amaçlı alıcam monitör.
birincisi burası bilgi paylaşım yeri, herkes iyi bildiği konuları aktardığı-aktarmaya çalıştığı bir yer benim amd hakkında yardım istediğim konu var veya başka konu başlığında...ne yani ben cahil mi oluyorum ...cahil neye denir ? bir konu hakkında detay isteyene ne denir ? ilk önce bunu bilmekte fayda var diye düşünüyorum....kızdırdıysam özür dilerim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 26 Şubat 2012; 14:57:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X