Şimdi Ara

monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kimseden cevap yok bi yardım etseniz.bu monitörlerden hangisi daha iyi veya başka öneride olur 450-550 tl civarı olsun.
  • lınklerdekı monıtorlerın ıcınde ıps panel monıtorlerde var tn panel monıtorlerde
    oncelıkle ıps mı almak ıstıyorsun tn panelmı almak ıstıyorsun karar vermen gerekır
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

lınklerdekı monıtorlerın ıcınde ıps panel monıtorlerde var tn panel monıtorlerde
    oncelıkle ıps mı almak ıstıyorsun tn panelmı almak ıstıyorsun karar vermen gerekır

şimdi gelecek cevap oda ne ?
    bence arkadaş bunları bilse direk yazardı.
    arkadaşım genel amaç ve özel amaç nedir hangisi daha önemlidir ? yazda ona göre tavsiyede bulunsun millet..
  • IPS panel almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadpunk -- 26 Şubat 2012; 14:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

lınklerdekı monıtorlerın ıcınde ıps panel monıtorlerde var tn panel monıtorlerde

arkadaşım genel amaç ve özel amaç nedir hangisi daha önemlidir ? yazda ona göre tavsiyede bulunsun millet..

cahil değilim arkadşım.IPS nin ne olduğunu biliyorum.
    Oyun ve film amaçlı alıcam monitör.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadpunk

quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

cahil değilim arkadşım.IPS nin ne olduğunu biliyorum.
    Oyun ve film amaçlı alıcam monitör.

birincisi burası bilgi paylaşım yeri, herkes iyi bildiği konuları aktardığı-aktarmaya çalıştığı bir yer benim amd hakkında yardım istediğim konu var veya başka konu başlığında...ne yani ben cahil mi oluyorum ...cahil neye denir ? bir konu hakkında detay isteyene ne denir ? ilk önce bunu bilmekte fayda var diye düşünüyorum....kızdırdıysam özür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 26 Şubat 2012; 14:57:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör önerisi
    geçen ay açıldı
    Monitör Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.