Şimdi Ara

monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar 120 dolara kadar(kdv hariç)flat monitör tavsiyelerinizi bekliyorum vestel monitör tavsiye edilebilir mi?

• 120$ civarı Samsung 753DFX var. 125$+KDV,www.karizma.com.tr 'de.
    yada 10 dolar daha kas, Samsung 763MB 135$+KDV.

Vestel'de sana kalmış.Kullananlar memnun ama göz sağlığın için ne kadar iyi olur bilmiyorum.
  • flyho+1

arkadaşım philips lightframe alma derim bence biraz dizaynı bozuk
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flyho</i>
    <br />120$ civarı Samsung 753DFX var. 125$+KDV,www.karizma.com.tr 'de.
    yada 10 dolar daha kas, Samsung 763MB 135$+KDV.

Vestel'de sana kalmış.Kullananlar memnun ama göz sağlığın için ne kadar iyi olur bilmiyorum.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1 Kesinlikle o fiyata alabileceğin piyasadaki en uygun monitör [clps]
  • vestel kullanan arkadaşlarımın söylediğine göre 1 sene sonra renklerde bozlmalar oluyormuş ve serviside düzeltemiyormuş. samsung 763mb veya 753dfx o fiyata gerçekten güzel bi tercih
  • benim vestel kullanan arkadaşlarım memnun değil. ben monitör alırken onlara sordum almayın dediler.bende 753 dfx kullanıyorum ama bencede biraz daha kasıp 763 mb almakta yarar var
  • VESTEL ALMA NE ALIRSAN AL. BUGÜNE DEK ÖĞRENDİĞİM ÖNEMLİ BİLGİLERDEN BİRİ. FİYAT ÜZERİNE YOĞUNLAŞMA BENCE. AL LG ANASINI SATTIĞIMIN MONİTÖRÜ BOZULMUYOR YAF. BAK RÜTBELİLER 763 FALAN DİO. VESTEL ALMA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    2 ay önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Monitör Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lightFrame nin dizaynında seni açmayan ne var yaw anlayamadım. bence gayet şık. kenarları ince .
    ama dötünü biraz yere yakın yapmışlar :) 107T bunu al. hem lightframe oyunlarda acayip kolaylık sağlıyor insana.
  • samsung 763MB
    şimdi kendime alsam düşüneceğim tek monitör
  • Bence biraz daha para biriktirip 150+KDV ye 17" LG F700B al.Ama veremem o kadar diyorsan Samsung 753DFX veya 763MB derim ikiside iyi monitör. Vestel' i tavsiye etmem. Onun yerine 114+KDV ye Vestel'den daha iyi BENQ G775 FLAT alabilirsin.
  • lg falan almayın arkadaslar
    hayatımda geometrisi flatron lg ler kadar kötü monitor görmedim
    bakın ne diyorum
  • bende 107t yi inceledim ekran un köşeleri direk içeri doğru göçmüş çok bariz gözüküyor ve rahatsız ediyor. 763 te okadar belli olmuyor
  • Ben de uzun zamandır 17" flat monitör araştırması yapıyorum. Samsung 753dfx e kötü diyeni hiç duymadım daha. Hatta biçok kişi çok övüyor. Sanırım ondan alıcam...
  • Geometri hatasız olan monitör istiyorsanız Sony yada Philips Trinitron alın. LG'de tam flat,Flatron teknolojisi kullanıyor.

Sıralama yaparsak Sony/Philips/Samsung/LG derim ben.
  • VESTELİ BU KADAR KÖTÜLEYECEK NE VAR ANLAMIYORUM.. ŞAHSEN 15" VE 17" OLANINI KULLANDIM VE GAYET MEMNUN KALDIM...BİR DEFA VESTELİN KÖTÜ OLMASI MANTIĞA AYKIRI..ADAMLAR AVRUPANIN EN İYİ TV SİNİ ÜRETİYORLAR VE TV DEMEK EKRAN DEMEK...EXTRA ŞEYLERİ DE VAR MONİTÖRÜN İNKAR ETMİYORUM AMA O KONULARDA DA HİÇ DE FENA DEĞİL...ŞAHSEN ŞUAN 107E PHILIPS KULLANIYORUM AMA BUGÜNKÜ AKLIM OLSA VESTEL ALIRDIM..19" MODELİ ÇIKSIN ALACAĞIM AMA...LG KİM OLUYOR Kİ KALKIPTA TAVSİYE EDİYORSUNUZ?PİYASADAKİ EN DANDİK BİLGİSAYAR PARÇALARINI ÜRETEN FİRMA BENCE...ARTI, BEYLER ŞU İTHAL MAL HASTALIĞINDAN KURTULUN ARTIK..DIŞARIDAN ALDIĞINIZ LG, SAMSUNG VB MARKALARIN ÜLKE EKONOMİSİNE HİÇBİR FAYDASI OLMADIĞI GİBİ ZARARI DA VAR...OYSA VESTEL TÜRKİYEDE ÜRETİLİYOR VE O FABRİKALARDA BİR SÜRÜ İNSANIMIZ EKMEK YİYİYOR...SİZ ONLARDAN MAL ALDIKÇA DAHA ÇOK GELİŞECEKLER VE ÇOK DAHA İYİ MALLAR ÜRETECEKLER..LÜTFEN BİRAZ İNCE VE DERİN DÜŞÜNELİM DEĞİL Mİ YANİ?

not:vestel ile en ufak bir ilgim yok, sadece sıradan bir tüketiciyim...

• madmax'e aynen katılıyorm ve de sakın vesteli alma,ben düne kadar merak ettigim vestel17" flati görememistim,dün gördüm,aman aman sakın diyeyim!
    F700B>763MB>753DFX vestel[dont]
  • Şu monitör tavsiyelerinizi okuyorum da, yok vestel kötü yok samsung mükemmel.. Benim P4 2.4 gHz sistemimi yenilediğimde kalan tek şey ekran kartı RivaTNT2 pci ve ondan çok daha eski KGN 14' monitör:) Bu monitör ömrünü doldurmuş olmasına rağmen hala aslanlar gibi çalışıyor, her nekadar 386 gibi tarihöncesi makinaya ait olsa da. O yüzden de kötü monitör yoktur, marka fiyat farkı vardır.
  • birde göz faktörü var tabi
    mesela ben 15" monitörüme uzaktan sanki ferrari f50 geçiyormuş gibi bakıyorum.
  • vestel alma biraz daha ekle bi philips al
  • Bulabilirsen hyundai f790D al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.