Bildirim
MONİTÖR TİTREMESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lcd monitörlerde bu titreme olmaz diye biliyorum. yani monitörün tüplü ise değiştirebilirsin.
ya da odayı magnetik alandan izole etmen gerekir. bunun için de duvar boyu aluminyum levhalar kullanmak gerekir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Mayıs 2007; 16:03:06 > -
teşekür ederim tavsiyen için LCD konusunda haklısın doğrusun yani ama o biraz pahallıya malouyor ucuz yollu hani ek parça gibi birşeyler düşünmüştüm aslında böyle bir parçadan bilginiz varsa memnun olurum -
quote:
Orjinalden alıntı: ozsoyun
teşekür ederim tavsiyen için LCD konusunda haklısın doğrusun yani ama o biraz pahallıya malouyor ucuz yollu hani ek parça gibi birşeyler düşünmüştüm aslında böyle bir parçadan bilginiz varsa memnun olurum
malesef daha farklı bir yöntem bilmiyorum... umarım çözüm bulursunuz. kolay gelsin -
titremenin yüksek gerilimden kaynaklandığına eminmisiniz, monitörün yakınına konulan hoparlörlerde titreme yapabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- oyunu tam ekran yapma
- sink to receive asynchronous nedir
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- telefon neden ısınır
- pc otomatik kapatma
- wifi hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X