Şimdi Ara

MONİTÖR TİTREMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu biraz uzman işi olacak...
    evin üzerinden yüksek gerilim geçiyor ve ne yapsam monitör titremesini engelleyemiyorum aşırı titreme oluyor bunu engellemenin bir yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekürlerimi birborç bilirim

• lcd monitörlerde bu titreme olmaz diye biliyorum. yani monitörün tüplü ise değiştirebilirsin.
    ya da odayı magnetik alandan izole etmen gerekir. bunun için de duvar boyu aluminyum levhalar kullanmak gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Mayıs 2007; 16:03:06 >
  • teşekür ederim tavsiyen için LCD konusunda haklısın doğrusun yani ama o biraz pahallıya malouyor ucuz yollu hani ek parça gibi birşeyler düşünmüştüm aslında böyle bir parçadan bilginiz varsa memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozsoyun

teşekür ederim tavsiyen için LCD konusunda haklısın doğrusun yani ama o biraz pahallıya malouyor ucuz yollu hani ek parça gibi birşeyler düşünmüştüm aslında böyle bir parçadan bilginiz varsa memnun olurum

malesef daha farklı bir yöntem bilmiyorum... umarım çözüm bulursunuz. kolay gelsin
  • titremenin yüksek gerilimden kaynaklandığına eminmisiniz, monitörün yakınına konulan hoparlörlerde titreme yapabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    2 hafta önce açıldı
    mouse titremesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.