Şimdi Ara

Monitör Yatırımı Bütçe 4000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dur bize çare buldum derdimize derman geleceğe yatırım :D her birşey bu monitörde :D

https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27UQ/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

Dur bize çare buldum derdimize derman geleceğe yatırım :D her birşey bu monitörde :D

Bir hafta önce bende öyle diyordum sonra 2-3 bin tl fazla vermek zor geldi kampanya varken yararlanayım yoksa çok para harcıcam bu monitör e dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Şuan mevcut bir monitör mü ki bu ben ulaşamadım ama , varsa ben direk kapatırım Valla :D acımam
  • quote:

Şuan mevcut bir monitör mü ki bu ben ulaşamadım ama , varsa ben direk kapatırım Valla :D acımam

Şu an bu 4 k olsa bende 6 bin verip alırım sonucunda biraz daha net olacak ama yanında performans kaybıda yaşanacak 4k için çok değil azıcık daha netlil ve fps kaybı için en az 3 bin tl daha vermek aslında kötü bir yatırım olurdu , ama dedim ya heves işte kredi çeker o çılgınlığı yapardım ama yıl sonunda çıkacak :)

Bir süre 2k kullanirsin yeni nesil ekran kartlari geldiğinde de bence alir kullanirsin , bence bu monitöre sabir et yani aradaki fark ciddi yatirima deger gibi duruyor bence monitörün ideal seviyede ise benim gibi sabr et derim , Valla heyecanlandim HDR olayi beni benden aldi bugüne kadar renk görmüyormuşuz resmen oyunlarda , bende G751JY notebook var ips panel ondan benim monitöre geçince böçyle bir yavan geliyor bana oyunlar sanki renkleri yok soluk gibi :D bunu gördüm tam tilt oldum :D
  • quote:

Bir süre 2k kullanirsin yeni nesil ekran kartlari geldiğinde de bence alir kullanirsin , bence bu monitöre sabir et yani aradaki fark ciddi yatirima deger gibi duruyor bence monitörün ideal seviyede ise benim gibi sabr et derim , Valla heyecanlandim HDR olayi beni benden aldi bugüne kadar renk görmüyormuşuz resmen oyunlarda , bende G751JY notebook var ips panel ondan benim monitöre geçince böçyle bir yavan geliyor bana oyunlar sanki renkleri yok soluk gibi :D bunu gördüm tam tilt oldum :D

Çok pahalı olmasından korkuyorum

inan 4000 4500 e kadar çıkabiliri monitör için o günün şartlarına bağlı olaraktan. ama bir bakarsın diğerleri cazip bir fiyata çekilir hop onlara döneriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 6 Haziran 2017; 18:34:21 >
  • quote:

inan 4000 4500 e kadar çıkabiliri monitör için o günün şartlarına bağlı olaraktan. ama bir bakarsın diğerleri cazip bir fiyata çekilir hop onlara döneriz :D

Şimdi ben 32 inc tv kullanıyorum 27 e düşmek zor geliyor belki bir kaç sene sonra 32 ve üzeri oyuncu monitör ü çıkarırlar 21.9 34 ler geniş ama alttan üsten dar olması normal kullanımda çok kötü geliyor , işte tam senin gibi düşünüyorum sonra diyorum 4k ultra ayarlarda 165 hz ne zaman görücemki ben bu monitörü bekliyim ? İçine bide hdr açmak gerekicek , ama 2k da seneye gelecek ekran kartlarıyla tüm ayarlar ultra da sabit 165 akarım diyorum baba oyunlarda ama 4k da bunu seneye çıkacaklarda bile yaşıyamam diyorum, ekran kartı yetse işlemci bile değiştir beni der bi yerden sonra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

quote:

Şimdi ben 32 inc tv kullanıyorum 27 e düşmek zor geliyor belki bir kaç sene sonra 32 ve üzeri oyuncu monitör ü çıkarırlar 21.9 34 ler geniş ama alttan üsten dar olması normal kullanımda çok kötü geliyor , işte tam senin gibi düşünüyorum sonra diyorum 4k ultra ayarlarda 165 hz ne zaman görücemki ben bu monitörü bekliyim ? İçine bide hdr açmak gerekicek , ama 2k da seneye gelecek ekran kartlarıyla tüm ayarlar ultra da sabit 165 akarım diyorum baba oyunlarda ama 4k da bunu seneye çıkacaklarda bile yaşıyamam diyorum, ekran kartı yetse işlemci bile değiştir beni der bi yerden sonra :)

Şuan kullandığınız ekran nedir ?

Bende 21:9 34'lerin basık olmasından şikayetçiyim.
    Monitor bulamadım araştırıyorum her ekranda bir başka sıkıntı çıkıyor.

• arastir kullanıcısına yanıt
    32 inc samsung tv kullanıyorum 1080p görüntü kalitesi felan iyi boyutlar şahane ama 60 hz ekran kartım 980 ti 100 fps 120 fps alabilicekken tv nin sınırlaması yüzünden 60 da oynuyorum 27 e düşmek çok zor gelsede başkada çözüm bulamadım

• Asus pg348q kullaniyorum tavsiye ederim. Siz bi pg279q almaya calisiyordunuz yanlis hatirlamiyorsam, almamissiniz herhalde. Hz'ye cok fazla takilmayin bence 90'dan sonra falan gozle gormek zorlasiyor farki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 6 Haziran 2017; 21:36:20 >
  • Zeratthull Z kullanıcısına yanıt
    pg348q çok büyük ve pahalı ...
    pg279q almayı düşünmedim ama 28" ve yukarısına bakıyorum.
    34'ler çok büyük gibi.

amd ekran kartım var freesync ile bozulma yapmayacak bir monitor bakıyorum.
    34 mu olsa olsa daha karesel 28 29 mu olsa bilemedim.

kafa karışınca hiçbirşey alınamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arastir

pg348q çok büyük ve pahalı ...
    pg279q almayı düşünmedim ama 28" ve yukarısına bakıyorum.
    34'ler çok büyük gibi.

amd ekran kartım var freesync ile bozulma yapmayacak bir monitor bakıyorum.
    34 mu olsa olsa daha karesel 28 29 mu olsa bilemedim.

kafa karışınca hiçbirşey alınamıyor

32 inc oyuncu monitörleri yavaş yavaş çıkıyor freesync ( en uygunu aoc agon 32 ) ama türkiyede yok fiyatları çok yüksek ve 4k değil 1440p , acer in var 4 k ama hem 60 hz hemde gysnc olduğu için extra pahalı , 100 hz ile 144 hz arasında bile çok net bir akıcılık farkı var bunun sınırı henüz belirlenemedi belki 300 e kadar gidebilicek bir fark bu teknoloji elimize olmadan bilemeyiz kaç hz e kadar farkı anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 7 Haziran 2017; 10:29:9 >

• quote:

Yanlız bu monitörün amerika çıkış fiyatı 2000 dolar,yani ülkemizde 10 bin tl den fazla olucak bilginiz olsun.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Benimde araştırmalarım sonucu çıkacak maximum fiyat 1200 dolar oalcagi söyleniyor 2000 bin dolar gibi bir bütçeye PG35VQ alinabileceğine inaniyorum.Bende araştırdım 5000 TL falan gibi bir fiyatı ülkemizde bulacağına inanıyuorum. 27" bir monitör için fazlası zaten saçma olur 10 bin Tl derken neye dayanarak dediniz bilmiyorum hocam ama o fiyatlar bir monitör bu standartlar için hayal.

misal 1199 dolar satışl fiaytı olan aynı modelin HDR olmayan ve 100 Hz modeli ülkemizde suan 4600 4800 arasi satışta.
    http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg348q-34-5ms-hdmi-display-g-sync-ultra-wide-qhd-curved-oyuncu-monitor-pm-bd804844

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 7 Haziran 2017; 18:54:50 >

• quote:

Benimde araştırmalarım sonucu çıkacak maximum fiyat 1200 dolar oalcagi söyleniyor 2000 bin dolar gibi bir bütçeye PG35VQ alinabileceğine inaniyorum.Bende araştırdım 5000 TL falan gibi bir fiyatı ülkemizde bulacağına inanıyuorum. 27" bir monitör için fazlası zaten saçma olur 10 bin Tl derken neye dayanarak dediniz bilmiyorum hocam ama o fiyatlar bir monitör bu standartlar için hayal.

misal 1199 dolar satışl fiaytı olan aynı modelin HDR olmayan ve 100 Hz modeli ülkemizde suan 4600 4800 arasi satışta.
    http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg348q-34-5ms-hdmi-display-g-sync-ultra-wide-qhd-curved-oyuncu-monitor-pm-bd804844

1500 - 2000 arası tahminler var yabancı forumlarda 1500 olsa burda 8 bin liradan satışa çıkan bir sene sonra 6 bin tl ye düşer verdiğiniz linkteki cihaz 9 bin liradan çıkmıştı sonra 6 bine düştü ve daha yeni bu fiyatlara indi , bende çok heve ediyorum ama kur bu kadar çılgın olmasaydı keşke , 2000 - 3000 dolarlık oled tv ler burda en ucuz 15000 tl ye satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 8 Haziran 2017; 10:22:59 >

• Ben siparişi iptal ettim bugünde kargolanmadı yeni monitörleri beklicem 32 inc özellikle
  • quote:

Keşke dediğin gibi olsa hocam ama değil,en başta yani daha tam cihaz belli olmadan 1200 dolar deniyordu,ama aynı zamanda yurt dışı siteleride takip ediyorum.Asus lasnsmanlarında asus yetkilileri kendi söyledi 2000 dolar

diye,aynı şeyi pek çok yerde gördüm.Ayrıca şuan piyasaya çıkan dell 27 inch 4k 60 hz hdr monitör 2000 dolardan çıktı.Hdr olunca fiyat şişiyor.Kısaca ülemizde 10 bin tl den aşağı olmuyacak.Ayrıca bu monitör PG35VQ hdr

değil,hdr bundan çok daha üstün ayrıca ,bu monitör 21:9 yani çoğu kullanıcının tercih etmediği format,o yüzden tutulmuyor talep yok.Ama hdr ayrı bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 8 Haziran 2017; 16:35:5 >

• 4000 liraya komple pc topluyoruz hocam naptın ya o da görüntü veriyor bu da
  • ASUS ROG Swift Curved PG348Q sakın almayın. Herkes şikayetçi, amazonda şikayetler üst düzeyde. AOC 35" AGON AG352UCG alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.