Şimdi Ara

Monitörcü var mı? Anti glare tabakayı kazıdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 107p4 monitörüm var. gayette memnundum. Bugün kaza ile bir kaç damla metalik boya sıçradı. bende onu temizliyeyim dedim biraz daha yayıldı. kolonya ile sileyim dedim biraz daha,, Sonra komşumun metodu olan Cİf ile temizliyeyim dedim biraz daha yayıldı. Aynı Mr.Bean hesabı gibi mahvettim monitörü..

Boya çıkmasına çıktı. Ama biraz fazla bastırdım galiba. monitör üzerinde bir tabaka varmış ki .ben bunu şimdi farkettim o biraz silindi.. Şimdi cifi alıp ekranı tamamen o şekil yaparsam leke olmayacak. Ama biraz daha açık gösterecek monitör.. Bu tabaka nedir? Ne işe yarar? Tekrar eski haline getirmem mümkün mü? Şimdi sanki çok kirli bir ekranı silmişim gibi oldu. Sildiğim yer daha net gösteriyor. Ama eminim ki bu kirden dolayı değil. Monitörün camı üzerindeki bir tabakayı sildim..

Bunu ancak monitörcüler halleder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 28 Ağustos 2008; 23:55:14 >

• Ekran üzerindeki yansımayı ve statik elektriği azaltan zar varmış. işte ben onu sildim... Var mı bunun çaresi?
  • temizlik ürünlerinin çoğunda küçük mermer parçaçıkları gibi maddeler kullanılır özellikle yumurta kıvamında olan temizleyicilerde tahminime göre siz temizlediğiniz zaman camı baya zedelemşsiniz .....ekranın bir yerinin parlak diğer yerlerinin normal görünmesi bu olaydan sonra çok doğal...bu tür olaylarda tiner kullanılmsı gerekiyor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aladdinbilge

temizlik ürünlerinin çoğunda küçük mermer parçaçıkları gibi maddeler kullanılır özellikle yumurta kıvamında olan temizleyicilerde tahminime göre siz temizlediğiniz zaman camı baya zedelemşsiniz .....ekranın bir yerinin parlak diğer yerlerinin normal görünmesi bu olaydan sonra çok doğal...bu tür olaylarda tiner kullanılmsı gerekiyor.....

+1

mermer tozu içerir ve o da zarar verir

Fakat tinerin 2 çeşiti ver biri plastiği eritiyor
  • Bu anti-glare tabakayı tekrar nasıl sağlayabiliriz. Bir sprey vb. bir şey var mı? Bir çözümü yok mu? Olan oldu.
  • yok mu uzman monitörcü forumda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.