Şimdi Ara

Monitörde HDMI ne işe yarar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önümüzdeki pazar günü büyük ihtimal monitör almayı düşünüyorum ve Samsung 2232 22' karar verdim ama hp nin 22' bir modelinde hdmı desteği mevcut. Ama samsung da yok. Bu HDMI ne işe yarıyor. Monitöre ne gibi avantajları var?? Herkese teşekkürler.

• (HD READY)yuksek cozunurluklu yeni yayına verilen bir isim hihg definatıon yanı yuksek cozunurluk anlamına gelir.... hdmi baglantısıda oldukı hd bir yayın dvd vesaire bir medyadan monıtorune baglantı yapacaksan, hdmi baglantından mukemmel sonuc alabılecegın anlamına gelir...ses ve goruntu dosyaları sıkıstırılarak bızlere yanı kullanıcılara ulasır..hdmi baglantı mumkun oldugu kadar ses ve goruntude sıkıstırma yapmadan oldugu haliyle bıze yayın sagladıgı ıcın goruntu kalıtesı çok güzeldir..hdmi baglantılı monutoru her zaman önerırım...kolay gelsın
  • Çok teşekkürler bilgilerin için
  • High definition, Full motion, Full definition gibi çeşitli isimlerle pazarlanan bir görüntü birimi... Açıkcası 100 ve üstü plazma veya lcd televizyonlarda eeeeh işte biraz farkettiriyor ama ekranın, ekran kartın vesairen HD desteklemiyorsa hiç bulaşma derim. Örneğin benim ekran kartım HD destekliyor, internetten HD vidyolar indirdim ama lcd ekranım HD ready olmadığı için diğer görüntülerle hiçbir farkı yok hatta takılıyor oynarken HD alırsan gelecekte bir sürü başka şey almayı da göze al yoksa hiçbir esprisi yok. HP alma mümkünse ilk alırken çok iyi de sonra servise falan işin düşerse "hısım hısıma bir kısım iteler" prensibiyle hareket ediyorlar...

• hmm... bende samsung 2232 22' ile hp 22' bi modeli var o ikisinin arasında kaldım ama hp nin hdmı özelliği var o kafamı karıştırıyordu. ARtık karar verdim samsung... Bilgiler için çokk teşekkürler .
  • tabıkı hdmi baglantılı urunlerı tercıh et...ileriye donuk olur..hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.