Şimdi Ara

Monitörde Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mönütörün menu tuşuna basınca gelen bir ekran vardır bilirsiniz ben basmadan bu menu devamlı geliyor tuşlarmı sıkıştı yoksa ayrı bir sorunmu var çözüm önerilerini bekliyorum format da attım ama düzelmedi

• Onun işletim sisteminle alakalı olduğunu sanmam. Büyük ihtimal monitörün içinde bir basıklık veya kısa devre olabilir. Monitöre bir şey döküldümü acaba hiç?
  • kimi zamanda

control menu is locked yazıyor

ne yapmam lazım acaba
  • camsille önünün sileriz o kadar başka bişi dökülme falan olmadı
  • O mesaj "kontrol menüsü kilitlendi" mesajı veriyor. Monitörün yapısını tam bilmiyorum ama aklıomagelenleri sana sıralayım.
    1. Gerilimin dendesiz gelmesi (Arasıra yani) bazı elemanların kısa devre olamsına neden olmuş olabilir.
    2. Sen bir şey dökmemiş olabilrsin ama fabrika çıkışında kullanılan bazı maddeler daha sonra ısı ile iletken olmuş olabilir ve buda tuşu basılı olarak gösterebilir.
    3. Sen o menüyü kullanmak için butona bastığında yukarıdaki sebepten dolayı iletkenlerin bilbirine yapışmasını sağlamış olabilirsin.
    4. Markanı bilmiyorum ama, belki o markada, o seride bu sorun genel olabilir.

Benim aklıma gelenler bunlar. Umarım bu sorunu yaşayan birisi sana asıl cevabı verebilir.
  • markasoı phılıps 107 e5
  • Hımm! O markayı hiç kullanmadım. Eğer sorunu çözemezsen en iyisi garantiye göndermek. Tabi varsa. Mesleğini bilmiyorum, kendine güveniyorsan da kendin sök ! Tabi bu dediğime aldanma. Bunu ben yapardım. Dayanamadığım bir olay. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Bir gün başıma dert açacak.
  • açınca neresine bakim tam olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.