Şimdi Ara

Monitore goruntu gec geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar. Gecenlerde GIGABYTE GA-G41M-COMBO INTEL G41 DDR2/DDR3 FSB1333MHZ COMBO VGA ANAKART satin aldim. Windows 7 yukluydu fakat ilk acilista logo gozuktugu anda resetliyordu pc kendini. Bende yeniden format attim. Bu kez ise goruntu bazen gec geliyor bazen hic gelmiyor. Ayrica ekran kartimi sistem formattan sonra gormedi. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• logo derken bios logosu mu windows logosu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz18

Iyi gunler arkadaslar. Gecenlerde GIGABYTE GA-G41M-COMBO INTEL G41 DDR2/DDR3 FSB1333MHZ COMBO VGA ANAKART satin aldim. Windows 7 yukluydu fakat ilk acilista logo gozuktugu anda resetliyordu pc kendini. Bende yeniden format attim. Bu kez ise goruntu bazen gec geliyor bazen hic gelmiyor. Ayrica ekran kartimi sistem formattan sonra gormedi. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Tam olarak anlamadım.

Bilgisayar açıldığında ekrana görüntü geç geliyor bazen hiç gelmiyor yoksa windows ekranımı gelmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

logo derken bios logosu mu windows logosu mu?

Windows logosu

• HdTune programı ile test yapıp sonuçları buraya koyabilir misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

logo derken bios logosu mu windows logosu mu?

Windows logosu

Diski birleştirin..

TuneUp Utilities 2012 programı ile sisteminizi optimize edin.

Başlangıç hatalarınıda düzeltecektir.

@Pulmicort arkadaşın dediği gibi Error Scan yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Mayıs 2012; 22:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Iyi gunler arkadaslar. Gecenlerde GIGABYTE GA-G41M-COMBO INTEL G41 DDR2/DDR3 FSB1333MHZ COMBO VGA ANAKART satin aldim. Windows 7 yukluydu fakat ilk acilista logo gozuktugu anda resetliyordu pc kendini. Bende yeniden format attim. Bu kez ise goruntu bazen gec geliyor bazen hic gelmiyor. Ayrica ekran kartimi sistem formattan sonra gormedi. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Tam olarak anlamadım.

Bilgisayar açıldığında ekrana görüntü geç geliyor bazen hiç gelmiyor yoksa windows ekranımı gelmiyor..

Ornegin bilgisayar acilisinda 20 sn sonra bios logosu falan geliyor ekrana. Bazen logolari hic gormeden direk masaustu geliyor. Ve baslattan resetleyince ekran hic gelmiyor. Monitor isigi yanip sonuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook cok gec sarj oluyor?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak anlamadım.

Ornegin bilgisayar acilisinda 20 sn sonra bios logosu falan geliyor ekrana. Bazen logolari hic gormeden direk masaustu geliyor. Ve baslattan resetleyince ekran hic gelmiyor. Monitor isigi yanip sonuyor.

Bios logosu için 20 sn çok.. Windows logosundan bahsediyor olabilirsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak anlamadım.

Bios logosu için 20 sn çok.. Windows logosundan bahsediyor olabilirsin..

Bilgisayari acma dugmesine basiyorum. Ve dedigim gibi 20 sn kadar sonra ekran aciliyor ve hala biosta. Dediginiz programlari deneyecegim. Disk birlestirmeyi anlatir misiniz peki.

• Bios ekranında takılıyor.

Biosu açarak fabrika ayarlarına getirin sorun devam ederse bios yazılımında sorun var demektir..

Disk birleştirmek için Başlata Disk Birleştiricisi yazdığınızda ulaşacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Mayıs 2012; 22:59:08 >
  • Peki tesekkur ederim ikinize de. Sonuclari buraya yazarim. Sag olun.

• quote:

Peki tesekkur ederim ikinize de. Sonuclari buraya yazarim. Sag olun.

• 3 tane hata gösteriyor.

Monitore goruntu gec geliyor
  • HDD Regenerator programıyla oluşan hataları düzeltebilirsin..

Ama seninki Bios ekranında 10 Sn + bekliyor işletim sistemiyle ve HDD ile alakası yok.. Bios yazılımı sorunlu olabilir diye düşünüyorum..

Biosu pili çıkarıp takarakmı resetlediniz ?
  • hayır pili çıkarmadım. anakartı alalı daha 4 gün oluyor. kabloları yanlış takabileceğim de geliyor aklıma.
  • quote:

hayır pili çıkarmadım. anakartı alalı daha 4 gün oluyor. kabloları yanlış takabileceğim de geliyor aklıma.

Başta deseydin hocam.

PSU bağlantılarını kontrol et her şeyin tam yerine oturduğuna emin ol..

Pili çıkartıp takarak dene birde.
  • dediğiniz gibi yaptım. ekran kartını da görüyor şu an. ve ekran gecikmeden geliyor. teşekkür ederim ilgi ve alakanız için :)
  • quote:

dediğiniz gibi yaptım. ekran kartını da görüyor şu an. ve ekran gecikmeden geliyor. teşekkür ederim ilgi ve alakanız için :)

Rica ederim. İyi forumlar..
  • Yine aynı sorunla karşı karşıyayım .s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.