:D ben yenisini alcaktım işlemcide yansaydı keşke bahane olurdu
Bende yeni aldım zaten 5 ay felan oldu :D
neyse yarın sabah dene olmazsa başka yollara bakarız.
Tamam ilgilendiğiniz için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: İsTCLuB
Tamam ilgilendiğiniz için teşekkürler
bu gün başkasının pc sine baktım görüntü gelmiyordu ekran kartını değiştim ekrana görüntü geldi biraz yani ekran kartı ölmüş onboard ekran kartıyla açtım pc sapıtıyo mavi ekran verip duruyor baktım biyerlerden yanık kokusu geliyo büyük ihtimal anakart yanmış zaten bi açtım 3 yıl boyunca hiç temizlememişler içini 2 karış toz kaplamış hiç uğraşmayıp tamirciye götürün dicem
Ramleri slotlardan çıkardım tek tek denedim her slota tek tek taktım ama sorun ramlerden değil galiba birşey daha dikkatimi çekti şimdi hdd ışığı yanmıyor kasanın ön tarafındaki ışık yani neden olabilir acaba kasada yanık kokusu da yok tüm parçalar yeni daha ?
önceden bip sesi geliyor muydu açılırken?
evet geliyordu
sorun anakartta o zaman. bi bilgisayarcıya götür derim anakart değişimi yapsınlar. onboard üzerinde ekran kartı var mı?
yok bilgisayarcıya götürmem zaten götürecek olursam direk vatan computer a götürürüm yarın çünkü alalı 5 ay oldu hepsinin garanti belgesi mevcut bu gün yaptım yaptım yoksa babam internetide kapattırcam diyo ona da bahane olur
onboard üzerinde ekran kartı varsa harici olanı çıkarıp öyle çalıştır
Hoparlörleri pc ye bağlamıştım pc yi kapatııktantan psu nun güç düğmesini kapttım daha sonra hoparlörden puvv diye ses geldi ??
hoparlörün gücü kesildi korkma :) sen harici ekran kartını çıkar bi anakartla tümleşik ekran kartı varsa
Şimdi memory led yani ramlerin ledi kırmızı yanmaya başladı :(
onboard yok malesef
sorun anakartta kardeşim bir an önce götür vatana baksınlar zaten garantisi varmış.
öyle yapacağım şimdi işlemciyi söktüm tekrar taktım ama değişen bir şey yok :(
sorun anakart demiştim bana da olmuştu aynısı
Kasayı vatan kompitır a teslim ettim İnşallah en yakın zamanda hallederler Bu sorunu alan arkadaşlar eğer kasanız benim gibi yeniyse garantisi varsa hiç uğraşmayın değmez değsede uzun ömürlü olmaz verin garantiye gitsin