Şimdi Ara

Monitore goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kisaca sorundan bahsediyim bir ara kasami temizledim ekran kartinin sogutma fanini felanda cikartmistim herseyi yerine taktim ama bu temizlikten sonra bilgisayarda sorunlar olustu ornegin battlefield 3de medium ayarlarda 6 saat oynasam bile bukadar sorun cikarmiyordu ama simdi 20dakika league of legendsda monitore goruntu gelmiyor tekrar acmaya calistigimda ise monitor uyku modunda yani sanki kabloyu baglamamis gibi. Ozelliklerim :
    GeForce 8800 GTS ekran karti(fani %100 gucde calistiriyorum)
    Kingston 4 GB Ram
    Intel i5 3.20 ghz 4 cekirdek islemci
    120 GB WD Harddisk
    Asus anakart
    Denedigim yontemler:
    Bios pili cikarmak taktim
    Ekran karti fisini cikarip taktim
    Ramlerin yerini degistirdim
    Kasa guc kablosu takili degilken acma tusuna bastim
    Bu arada eskiden ekran karti kablosunu cikarip taktigimda filan gelirdi ekran simdi hic gelmiyor anakartimin yanmadigindan eminim hdd isiklarida anakartin isiklarida yaniyor acaba psumu yetersiz yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartını iyi yerleştirmemişsindir driverlerini falan güncelle
  • Driver guncel kardesim zaten bu driverdan sonrada bir performans dususu oldu tesekkurler cevabin icin ama goruntu gelmeyecek kadar yerlesmemis olsa otmezmiydi bios

• monitoru ne zamandir kullaniosun ?
  • ayrica ekran kartinin fanini cikardim falanda demissin. tam olarak takildigindan falan eminsin deilmi ? macun falan varsa daalmadigindan yada ?
  • ekran kartını iyi takmamıştırsındır kontrol et yada bilgisaraycıya götür
  • Merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı açtığımda bilgisayarım çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Bilgisayar 5-6 dk çalıştıktan sonra reset atıyorum ondan sonra monitöre görüntü geliyor. Bilgisayarı açıp 10 dk gibi kısa bir süre kullanıp uykuya aldığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim. Bilgisayarımda ekran kartı yok Asus P5G41TM-LX Anakart kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantini -- 14 Ocak 2013; 21:11:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram ve ekran kartı kontrol et
  • Monitor 1 senedir kullaniyorum bir sorun olmadan XBOX360 oynuyorum macun zaten kurudu sanirim ama sorun suan goruntunun ekrana gelmemesi ekran karti fani hizli calisiyor oturttum galiba ama emin olamiyorum yinede

•  Monitore goruntu gelmiyor

Ekran karti tam oturmus durumda sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMoXz -- 15 Ocak 2013; 15:03:32 >
  • [simage]g1301.hizliresim.com/15/h/hz6q5.jpg[/simage]
    Bunlarda jumperlar nasil sifirlayabilirim daha dogrusu sifirlamam yardim edermi

• quote:

Orijinalden alıntı: cantini

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı açtığımda bilgisayarım çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Bilgisayar 5-6 dk çalıştıktan sonra reset atıyorum ondan sonra monitöre görüntü geliyor. Bilgisayarı açıp 10 dk gibi kısa bir süre kullanıp uykuya aldığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim. Bilgisayarımda ekran kartı yok Asus P5G41TM-LX Anakart kullanıyorum.

selam,

sendeki sorun sanki ramden kaynaklaniomus gibi duruyor. yani bi cikar tak yapsan yada slotlarini degistirsen sansin varsa eger. eger 2 tane kullaniosan bi tek tek kullanarak dene.onlardan birinde sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1khan

quote:

Orijinalden alıntı: cantini

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı açtığımda bilgisayarım çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Bilgisayar 5-6 dk çalıştıktan sonra reset atıyorum ondan sonra monitöre görüntü geliyor. Bilgisayarı açıp 10 dk gibi kısa bir süre kullanıp uykuya aldığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim. Bilgisayarımda ekran kartı yok Asus P5G41TM-LX Anakart kullanıyorum.

selam,

sendeki sorun sanki ramden kaynaklaniomus gibi duruyor. yani bi cikar tak yapsan yada slotlarini degistirsen sansin varsa eger. eger 2 tane kullaniosan bi tek tek kullanarak dene.onlardan birinde sorun olabilir.

Ram leri dediğin gibi denedim fakat sorun devam ediyor. Daha önce bilgisayarımda win 8 yüklü idi böyle bir sorunum yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantini -- 20 Şubat 2013; 15:15:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.