Şimdi Ara

monitöre görüntü gelmiyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forma baktım da bi sürü bu tarz sorun var biliyorum ama yine de hiç biri benim sorunumla eşleşmiyor.
    elimde p.3 işlemcili bi bilgisayar var. bilgisayar sürekli reset atıyordu sorunun işlemci fanında olduğunu farkettim. fan durup durup çalışıyordu. fanı değiştirdim. ancak şimdi de ekrana görüntü gelmiyor. hiç gelmiyor yani monitör bağlı değilmiş gibi. ram'in yerini dğeiştirdim,ekran kartını benim ekran kartımla değiştirdim ama olmadı. bıos pilini söktüm taktım. hiç bir işlem yapmıyor bilgisayar açılıyor gibi yani seslerden açıldığını anlıyorum ama görüntü yok. sizce ne olmuş olabilir. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

• monitör kablolarını kontrol edin..muhtemelen ekran kartını değiştirdiğinizde kabloyu tam olarak yerine takamamış olabilirsiniz...bilgisayar çalışıyorsa ekrana görüntü gelmeme sebebi ya kablodandır, yada monitörün kendisinde ki bir arızadan...birde monitör ışığı yeşile dönüyormu dikkat edin..
  • pcyi baska ekranda denedinmi ekran bozulmus olabilir
  • ekran sağlam hatta şu anda kullanıyorum o ekranı ekranda sorun yok. ben ekran kartının yuvasının yanmasından yada anakartın yanmasından korkuyorum. ayrıca işlemci fan durduğunda çalışmış olabilir bu işlemiyi yakar mı ama işlemci yansa açılır mıydı bilgisayar. söylediğiniz her şeyi önceden yapmıştım ben zaten ekran kartından ve monitörden eminim. ikisi de sağlam ramlerin de yerlerini değiştirdim. başka bi ram takamadım çünk sdram bulamadım. yinede yarıdmlarınız içn teşekkür ederim. başka bi fikri olan varsa yazsın lütfen benim aklıma bşka bişi gelmiyor.:(
  • Kardeş şimdi o yuvadandır tam otuttur kartı hiç oynamasın mikrotitreşimden oluyodur
  • ekranın kablosunu taktığınız sokette sorun olabilir
  • CPU'yu sök tekrar tak. Muhtemelen tam oturmamış. Bide ayaklarına yönüne iyi bak. Eğer fan temizlemek için sökmüşsen ters takmış olabilirsin.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar söydediğiniz herşeyi yaptım. ancak sorun hala çözülmedi. yardımlarınız için herkese teşekkürler.
  • ekran kartının slota değen ayaklarını bir silgiylke sil. Sonra tekrar tak. silgi bildiğimiz okul silgisi. diğer donanımıda oturduğuna emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.