İnternette dolaşırken monitöre siyah bir çizgi geliyor(oyun oynarken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum) ekran kartından değil galiba siyah çizgi geldiğinde print screen yaptım herşey normal gözüküyordu. Bide monitör arada bir çınlıyor kulagı çırmalayan uyuz bir ses çıkarıyor(hoperlör kapalıykende bu sesi çıkartıyor) mönitör 17'crt flat
neden böyle yapıyor yardımlarınızı bekliyorum
Resim eklesen ii olurdu
resım ekleyemez prtscrn yaptıgında normal miş ama telefondan cekebılırsen cek garıp bır durum monıtorde gıbı sorun
monitorde dır bence sorun
monitorun markasını yazsana kardeş mesela samsungsa olabilir. bende df 795 flat vardı ekranda sürekli kahverengi çizgiler çıkıyordu . gönderdim yaptılar.
monitörün markası casper fotograf makinem yok foto koyamıyacam
biraz önce yine oldu monitöre iki tokat attım düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan®
monitörün markası casper fotograf makinem yok foto koyamıyacam
biraz önce yine oldu monitöre iki tokat attım düzeldi
Seninki dayak arsızı olmuş abi
mvison şase kulağı cınlatacak sekişlde ses var ise buyuk bir ihtimal ırf veya yct sızdırma yapıyo olabilir ses çıkarırken görüntü hoplama yapıyormu
BİRAZ DA TEKMELE BARİ
Abi hic tekmelemeden gotur garantiye garanti bakmazsa tv tamircisede is görür herhalde
yok böyle birşey arkadaş tam bu topiği okurken benim ekrandada mavi çizgiler çıktı Yeni aldıydım daha yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme