Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus VP228TE ikinci el almayı düşünüyorum sizce nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, gaming amaçlı (genelde csgo) yüksek hz'li bir monitör arıyorum. 120hz ve üstü monitörler sanırım 1300 liradan başlıyor. (Yanılıyorsam düzeltin)
    Çıkabileceğim maksimum fiyat 1000 lira. Bu durumda 75 hz'ye mi yöneleyim? Öneriniz var mı bir de? Teşekkürler.
  • Hocam 60 hz vs 144 hz nin aynı sistemde fps farkları olurmu yani 144 hz de daha fazla fps mi alırım?
  • Merhabalar, çok kararsız kaldım şuanda 23 ekran LG D2342P 3D FullHD 5ms 60Hz Hdmi monitör kullanıyorum.

27 inçmi 24 inçmi , Hertz mi , Tepki Süresimi , yoksa FreeSync mi aralarında karar veremiyorum. 1000TL seviyesinide çok geçmek istemiyorum. Online oyun oynamam yoksa şuanki monitörüm yeterlimi.

VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR - 723TL Vatan

SAMSUNG 27" LS27F350FHMXUF GAMING FREESYNC 4 MS/72 Hz PLS MONİTÖR - 940TL Vatan

LG 29" 29UM68 ULTRA WIDE IPS MONİTÖR (5ms 75HZ FREESYNC- IPS LED) - 1035 TL Vatan.

yoksa FREE SYNC ten feragat edip

ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - 1155TL Vatan.
  • holyjohn kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ekran kartı nedir ? amaç oyun mu ? yurtdışı alışveriş yapıyorsanız ordan da monitör tavsiyesinde bulunabilirim.
  • ribatturan kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/cbox-2120-hdmi-21-5-2ms-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-HBV00000191RW?magaza=Hepsiburada markaya takılma fiyatına göre güzel monitör hdmi olması senin için avantaj mini full hd uydu alıcısı da takıp tv olarak ta kullanabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/cbox-2120-21-5-2ms-vga-dvi-led-monitor-p-BD800630?magaza=Elmac%C4%B1k bu da daha uygun fiyatlı olan modeli hmi yok dvi var işinizi fazlasıyla görecek ve fiyatına göre memnun kalacaksınız.Fiyat araştırması yapabilirsiniz.flicker free ve blue filter li olan uygun fiyata full hdi parlaklık değeri yüksek dvi girişi olan monitör araştırması da yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 8 Ekim 2016; 22:57:52 >

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Fiyat ?
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Fiyatını hakeden bir monitör olarak görebilirsiniz.1ms oyun içi tepki süresi,full hd ekran,göz yormayan ve titreşimsiz ekran,piksel iyileştirme,duvara asma özelliği,ekrana nişangah özeelliği ,ek hoparlör olarak güzel özellikleri var.tek eksi tarafı parlaklık değeri düşük sıfır fiyatına göre düşünürsek tabikide siz ikinci el alacaksanız deneyerek alın derim.
  • 1000 tl önerdiğim monitörler var önceki konularda bakabilirsiniz link atmıştım,bulamazsanız yardımcı olurum tekrardan.
  • Hocam merhabalar.

Mobile intel(R) 4 Series Express Chipset Family ekran kartlı , core 2 duo CPU t6400 2,00 Ghz , 3 gb. Ram , Win 10 olan eski sayılabilecek bir Packard Bell

laptopa sahibim. Araştırmalarım sonucu 24" aoc full hd led monitör düşünüyorum. Borsa, işlemlerinde teknik analiz grafik amaçlı kullanacağım, bunun

yanında birde video, film izleme, döküman, makale okuma amacım olabilir sadece. Daha başka bir monitör tavsiyesinde bulunur musunuz yoksa bu marka iyimidir bu amaçlar için.

Ayrıca Mobile intel(R) 4 Series Express Chipset Family ekran kartı 1920 x 1080 çözünürlüğü olan 24" ekranı desteklememe gibi bir durumu olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet886 -- 8 Ekim 2016; 23:43:04 >
  • Hocam Samsung C27F591F modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanım alanı olarak PS4 ve arada sırada bazı PC oyunlarını oynuyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Fiyatını hakeden bir monitör olarak görebilirsiniz.1ms oyun içi tepki süresi,full hd ekran,göz yormayan ve titreşimsiz ekran,piksel iyileştirme,duvara asma özelliği,ekrana nişangah özeelliği ,ek hoparlör olarak güzel özellikleri var.tek eksi tarafı parlaklık değeri düşük sıfır fiyatına göre düşünürsek tabikide siz ikinci el alacaksanız deneyerek alın derim.

Parlaklık düşük derken hangi monitöre göre veya çok mu düşük oda ışığı veya gündüz odaya biraz güneş girerse görünmez mi ekran?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    900 - 1000 tl arası olabilir şu monitör dikkatimi çekti philips 277E6LDAD

LCD panel tipi TFT-LCD
    Arka aydınlatma tipi W-LED sistemi
    Philips
    Satın al: Philips LCD monitör 277E6LDAD/00 LCD monitör
    http://www.philips.com.tr/c-p/277E6LDAD_00/lcd-monitoer/ozellikler
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Çok da düşük değil hocam tabi gündüz güneş ışığında çok net gözükmez kafaya takmayın o fiyata alacağınız özellikleri fazla olan bir monitör memnun kalacağınızı düşünüyorum.Yalnız 2.el alacaksanız inceleyip alın derim.
  • ahmet886 kullanıcısına yanıt
    İhtiyaçlarınızı düşünürsek ips panel almanız gerekli video işleme,grafik,film vs. açısından ekran kartınızın çözünürlük desteğine bakın o paylaşımlı bir ekran kartı sanırım cpu nun içindeki gpu o yüzden oyun oynayamazssınız ( similatör gibi ufak oyunlar hariç ) önemli olan çözünürlük desteği maximum ne kadar size tavsiyem leptopunuzu Alışveriş oem parçaları monitör satan bir mağazaya gidip full hd monitörde deneyin derim.ona göre size ips panelli bir monitör tavsiyesinde bulunayım.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Monitörü Daha önceden ufak bir inceleme fırsatım oldu va panele sahip ips panelin gerisinde, tn panellerden daha iyi kontrast oranı daha yüksek bunda Amd Freesync teknolojisi vardı Amd ekran kartları ile uyumlu model olup,curved kavisli ekrana sahip derinlik alıgısını yükseltiyor ama genellikle curved kullanımı 50 inç üzeri tv lerde öneriliyor.1500-1700 arası fiyatı düşünürsek alınabilir ama bu fiyata çok falza seçenek var.Öncelikle kullandığınız sistem özellikleri nedir ?
  • AvaLion kullanıcısına yanıt
    İmzanızdan gördüğüm kadarıyla rx470 kullanıyorsanız eğer kesinlikle Amd Fresync li ıps panelli bir monitör almanızda yarar var 29um68 almanız sizin yararınıza olacak veya wiewsonic 27 inç 1000 liralık Amd Fresync 75 hz olan monitörü de alabilirsiniz fiyat araştırması yapabilirsiniz.Bütçeniz tam olarak nedir ?

• Hocam güzel soru sisteminiz nekadar iyi ise ekran kartınız ne kadar güçlü ise aldığınız fps 100 ve üzeri ise 144hz i o zaman anlarsınız,oyunlar daha akıcı ve titreme takılma hissiyatı olmadan oynarsınız.sisteminiz düşük ise 144hz li bir monitör almak mantıksız çünkü oyunlarda aldığınız fps değeri düşük olacak.
  • Ayar Kolu kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm bende yanlışlık var keşke o fiyata alabilseniz o monitörü isterseniz başka monitör tavsiyesinde bulunabilirim.
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt

parlaklık değeri yüksek 350cd piksel başına düşen renk oranı 6bit panel ama 144 hz olması oyunlarda avantaj sağlar tabi sistem bileşenleriniz özellikle de ekran kartınız yüksek ise eski bir monitör ve tn panel olarak kontrast renk değeri düşük

parlaklık değeri düşük 250cd ama ıps panel olduğu için renk doygunluk ve gerçek renklere yakınlık bakımından en iyi seçeneklerden biri diğer seçenekler ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 9 Ekim 2016; 4:01:03 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.