Merhaba, 4k 32 veya min 27 inç bir monitör arıyorum. Kullanımı dizi film ve web de gezinme amaçlı olacak. Oyun amaçlı bir ürün aramıyorum. 4k 10 bit ve hdr bir ürün arıyorum en az hdr400 olmalı. Yüksek kaliteli 4k içerikler tüketeceğim 80 90 gb'lık dosyalar. Git tv al demeyin bende biliyorum tv almayı ama koyacak yerim yok mecbur monitör ile devam edeceğiz :) Bütçe de max 5.000 tl önerilere açığım. Bütçeyi çok aşmayan ürün önerileri de olabilir kara cuma da takibe alırım. |
MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (65. sayfa)
-
-
Samsung LS27R350FHMXUF 27 model aldım bugun fakat ses çıkmıyor arkadaşlar detaylı yardım edecek var mıdır . playstation dayım şu an ses çıkmıyor. dahili hoparlör yok sanırım
-
Hocam
Bu urunle ilgili dusuncelerinizi merak ediyorum
Amacim ofiste kullanim oyun ile cok isim yok
Macbook air m1 ile kullanicam
Tesekkurler
Samsung LS32AM700URXUF 32" 82 Ekran 4K Smart LED Monitör
https://www.hepsiburada.com/samsung-ls32am700urxuf-32-82-ekran-4k-smart-led-monitor-p-HBCV00000JMSPR?magaza=Samsung+T%C3%BCrkiye&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemeksioglu -- 8 Kasım 2021; 19:18:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Bu monitoru aldiniz mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@UltrAslan_06Merhaba hocam Optix MAG274QRF ayarları nasıl olmalı? bu ürünü yeni aldım da dün aldım ve kullanıyorum ama hangi ayarları yapmam lazım bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Kullanan arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir, hangi ayarı açmam lazım ya da kapatmam lazım, bana bir yardımcı olur musunuz? Gaming OSD'yi de kurdum.
-
Dostum hayırlı uğurlu olsun inşallah msi candır ama monitörlerde bu kanıyı savunamam malesef ölü piksel ve ışık süzmesi,ghosting testi yaprın mı ? Sorun yaşamadıysan şansına iyi monitör denk gelmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ışık sızması ve ghosting için yapmadım ama ölü pixel yok
-
şimdi yaptım da çok çok az bir ışık sızması var ghosting yok o da sağ üst ve sol da kenar da bile değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X