Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS TUF Gaming VG27AQL1A Bir kaç gün için de bunu sipariş vereceğim.

4.300 civarı fiyatı var 2 tane alıyorum sizce nasıl bir model ?

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Monitör özellik olarak güzel panelde sıkıntılar kronik sorunlar varsa ki türkiye ve yurtdışı yotumlarında panelde kaynaklı sorunlar olduğu yazıyor ona göre alın

• Max fiyat olarak 2700TL civarı düşünüyorum. Yıllardır 60hz kullandım, tercihim 1-2 tık daha yüksek hz monitör kullanmak.

- Günde 8 saat civarı ekrana bakıyorum göz yormaması benim için çok önemli.

- Renkleri ise vasat olmasın, sonuçta film ve dizi de izlemeyi düşünüyorum, ayrıca oyunda oynayacağım, öyle hdr olsun demiyorum ama verdiğim paraya değsin istiyorum.

-Programalama ile uğraşıyorum o yüzden eğer mümkünse, arada dikey olarak da kullanabileceğim türden bir monitör arıyorum.

- Tepsi süresine çok takılmıyorum. İster 5ms ister 1ms olsun fark etmez. Zaten %95 single oyun oynuyorum.

-Panel olarak ips veya va panel olacak.

-Çözünürlük 2k veya 4k olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 15 Ocak 2021; 23:34:42 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 15 Ocak 2021; 15:35:24 >

• Hocam 144hz tn veya va sanırım tn daha iyi. Göz yormayacak 23-24 inch monitör önerebilir misiniz? Csgo valorant oynuyorum nvidia ekran kartımla sorunsuz çalışması benim için önemli. Bütçem 1400-1500 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Larrikin

Hocam 144hz tn veya va sanırım tn daha iyi. Göz yormayacak 23-24 inch monitör önerebilir misiniz? Csgo valorant oynuyorum nvidia ekran kartımla sorunsuz çalışması benim için önemli. Bütçem 1400-1500 civarı

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 1.700 - 1.800 civarı bütçe ayırıyorum

• Hocam valorant oynuyorum 2 monitor arasinda kaldım
    Asus vg248qg 165hz 0.5ms ile
    Benq-zowie xl2411k 144hz 1ms hangisini onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rAmpapam33 kullanıcısına yanıt

• Display port 1.2 olan monitöre 1.4 kablo takılır mı? Görüntü açısından hangisi daha iyi olur?

• https://www.itopya.com/lg-238-24gn650-b-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-freesync-premium-gaming-monitor//

bu monitör hakkında düşünceleriniz neler hocam ? daha iyisini yok sanırım bu fiyata, tek endişem kontrast miktarı ve dinamik kontrast var mı yok mu çözemedim, diğer modellere göre düşük gözüküyor

Merhaba ben msi mag251rx aldım sizce nasıl panel kalitesi olarak iyi midir? Biraz glow olması beni ikilemde bırakıyor. Birde tn panelden sonra biraz sarımtırak geliyor bana ekran

Monitörü 4.240 tl ye Amazon'dan aldım 1 tane sağ üst köşede minicik ölü piksel çıktı.

-Monitörü genel anlamda test edebileceğim bir program var mı ?

Monitör renkleri doğal değil gibi geldi pek renk ayarları da yapamadım.

-Mesela bu papağanın Sağ göz ve gaga tarafı Vg27AQL1A'da çok karanlık çıkıyor fakat Asus Vx248H'de çok güzel görünüyor. Bu hangi ayarla ilgili olabilir sizin monitörler de nasıl görünüyor ?

- Ölü piksel zaman geçtikçe çoğalır mı ? Amazon mesela 300-400 tl teklif etse kabul etmek mi mantıklı değişim istemek mi mantıklı ?

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rAmpapam33

Hocam valorant oynuyorum 2 monitor arasinda kaldım
    Asus vg248qg 165hz 0.5ms ile
    Benq-zowie xl2411k 144hz 1ms hangisini onerirsiniz

• Bilgisayar ilk açılışta monitöre görüntü vermiyor, kasa çalışıyor ama görüntü yok. Reset atınca açılıyor monitör. 1-2 saat uğraşıp tekrar yeniden başlatınca yada kapatıp açınca sıkıntı yok. Akşam pc yi kapatıp sabah açtığımda görüntü ilk seferde gelmiyor neden olabilir acaba ?

Samsung LF27T350FHMXUF 27" 75Hz 5ms (HDMI-D-Sub) FreeSync Full HD IPS LED Monitör

Eski monitörümde böyle bir şey olmuyordu.

• hocam merhabalar rtx 3070 için monitör tavsiyesi isteyecektim 2k 144hz 1ms ips veya va panel özellikle siyah kalitesi iyi olan

• bir yazılımcı veya yazılımcı adayı için hangi monitör ü tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

hocam merhabalar rtx 3070 için monitör tavsiyesi isteyecektim 2k 144hz 1ms ips veya va panel özellikle siyah kalitesi iyi olan

Pivot, yükseklik ve eğim ayarları yanında IPS ekran ve Flicker-Free ve Blue Light Filter desteği var.

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vg2448-24-5ms-hdmi-display-full-hd-ips-ergonomik-monitor-p-HBV00000ANKCT?magaza=Emperor

• Aslında konu açmıştım ama sanırım gerek yokmuş buraya sormak istiyorum. İkinci monitör olarak şu arkadaş mantıklı bir seçim olur mu ?

https://www.trendyol.com/dell/s2421hs-1920x1080-75hz-23-8-hdmi-dp-4ms-ips-monitor-p-54512517?boutiqueId=566971&merchantId=106664

IPS olması yükseklik sağ sol hatta pivot. Özellikleri tam istediğim gibi ama paneli veya dell monitörler konusunda hiç bir bilgim yok.

• Arkadaşlar merhaba;

, Sıradan günlük işlerde ; arasıra film izlemek, grafik bakmak vs gibi genel kullanım için 27 inç monitöre ihtiyacım var. Ama bütçem Kısıtlı. 2bin civarı bakıyorum. Acil olarak bir monitör alacağım. Aciliyeti doların durmadan fiyatları yüksetmesinden dolayı.

Alışveriş sitelerinde 27 inç fiyat olarak sıralattığımda en düşük 1700₺ den başlayan monitörler var. Bir iki tane beğendiğim var ama Ucuz etin yahnisi olmuyor malesef.
    Bu yüzden en azından 2bin lira şuna vereceğine 200-300 daha ver şunu al, en azından bişeye benzer diyeceğiniz bir tavsiye var mı?

Eminim ki şu zamanlar benim gbi birçok kişi de arayış içerisindedir. düşük/giriş segment dahi olsa alınabilecek monitörler için tavsiye veyahut yönlendirme yapabilir misiniz?

Veyahut diğer bi deyişle, şu sıralar piyasada alınabilecek göze çarpan f/p monitör var mıdır? 27"

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.