Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,Arkadaşlar uzun bir aradan sonra sizlerlerleyim lütfen kusura bkmayın,hayat şartlar ve sağlık problermleri beni bu konuma getirdi benim amacım insanlara yardımcı olmak,Ömrümü bu işlere adadım.Belki youtube üzerinden kanal açsam birçok takip çiye ulaşırdım.Benden önceki nesilin 15 milyon abenesi varken benim bu işe iş diyorum çünki sırf oyun oynayarak 10 milyon aboneyi aşan kullanıcılar var, herneyse benim amacım burada bilgisayar konsusunda insanlara yardımcı olmak her türlü sistemi kullandım gece gündüz insanlar yatağında uyurken ben bu işlerle uğraştım.amacım insanlara yardımcı olmak.İatediğiniz genel olarak pc donım la ilgili sorunuzu sorabilirsiniz.

• Hocam selamlar,öncelikle yaptığınız şeyden dolayı size teşekkürlerimi sunmak istiyorum.27-32 inç boyunda,grafik tasarımda kullanmak için bir monitör ihtiyacımız doğdu 1400 lira bir bütçemiz var mümkünse sıfır olması daha uygun olur.Bütçe monitörün kalitesine stand ayağına markasına göre esnetilebilir.Max bütçe 1700TL Saygılar sevgiler.

• Hocam merhaba 240 hz monitör arıyorum gaming için nvidia model ekran kartım var ancak olabildiğince uygun fiyat düzeyinde arıyorum öğrenciyim çünkü 2. el şekilde de alabilirim hangi modeli önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: meert11

Hocam merhaba 240 hz monitör arıyorum gaming için nvidia model ekran kartım var ancak olabildiğince uygun fiyat düzeyinde arıyorum öğrenciyim çünkü 2. el şekilde de alabilirim hangi modeli önerirsiniz

Nvidia G-Sync uyumlu, 240Hz, VA panel, HDR10 ve 400 cd parlaklık değeri.

https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-xg270-1ms-240hz-ips-g-sync-freesync-profesyonel-gaming-monitor.html

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    hocam bütçe 2500-3500 arası normalde valorant ve lol gibi rekabetçi oyunlar için 240 hz monitör arayış içerisindeyim normalde benq xl2546s düşünüyordum ama sıfırları 4800 tl en ucuzu ikinci elde malesef bulamadım
    gigabayt aurus kd25f veya asus svift 258q 2500-3000 tl arasında ikinci elleri bulunuyor tn monitör bakıyorum hardcore oyuncular için ne olursa olsun tn diyor çoğu insan önericeğiniz bir monitör var mıdır acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS TUF Gaming VG27AQL1A kullanan var mı ?

• batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt

Acer Nitro ED270X 27” 240Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Full HD Curved Monitör UM.HE0EE.X01

Hepsiburadada indirim var kaçırma sakın 2200 tl düşüyor

Merhabalar hocam benim sorunum daha önce gtx 1080 fe modeli ekran kartım ile 2. monitör olarak kullanmış olduğum aoc E2470SwDA model monitörü Ekran kartımı güncelleyerek 2080 ti modeline geçiş yaptım yeni nesil ekran kartlarında Dvi ve vga girişi yok malum kartımda 3 dısp 3 hdmı 1 tanede type c girşi mevcut 1.monitörümü hdmı girişinden bağlıyorum 2. monitörü de vga to disp ile kullanmayı deniyorum fakat pc açıkken takarsam 2.monitör nvdia denetim masasında görünmüyor komple sistemi kapatıp girişi gerçekleştirdikten sonra pc açmaya çalışınca bu seferde sistem başlamıyor ve 1. ekrana da görüntü gelmiyor 2. monitörü çıkartınca sistem açılıyor sizce sorunumu nasıl çözebilirim ?

Kullandığıö dönüştürücü buna benzer bir ürün ;

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hdmi-to-vga-donusturucu-kablo-cevirici-goruntu-adaptor-ses-destekli-audio-stereo-ps3-uydu-monitor-tv_pdp_598166952?_sgm_campaign=scn_7f87b180014b6000&_sgm_source=598166952&_sgm_action=click?rcp_action=rcpProductClicked

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• https://www.hepsiburada.com/acer-xf240qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-pivot-oyuncu-monitor-um-ux0ee-s01-p-HBV00000RV6MG?magaza=BOZDAN Teknoloji

Bu monitör fiyat olarak hoşuma gitti. Yorumlar iyi fakat YouTube da veya başka yerde inceleme bulamadım nedense. Amacım sadece oyun oynamak almalı mıyım? Daha iyisini bulur muyum bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

üstad selam,

sadece online oyun oynama amaçlı samsung odyssey g7 27" almayı planlıyordum ama sanırım siz bu ürünü satmışsınız.

beğenmediğiniz için mi sattınız? bana ona muadil bir monitör önerebilir misiniz? benzer maliyet seviyelerinde, tek öncelik multiplayer oyun oynamak.

teşekkürler,

• Herkese merhaba. Bir monitör aldım bugün ölü piksel testinde şu alanda bir siyahlık var ama zifiri karanlık da değil emin olamadım yardımınızı bekliyorum. İade talebim kabul edildi ama bu bir ölü piksel değilse ve düzelebilir bir şeyse açıkçası kullanmak isterim.

JScreenFix sitesindeki uygulamayı yaptım ama düzelmedi kapatıp kutusuna kaldırdım ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba hocam, bana 2k 1ms en az 100hz 32” ya da 27” sadece oyun amaçlı kullanılacak monitör lazım. Pek fazla anladığım konular değil birkaç gündür bu bölümü okuyorum. Anladığım kadarıyla va ya da nano ips paneller iyiymiş. Rica etsem bana 2 3 tane tavsiye verir misiniz? Acelem de yok yakın zamanda yeni monitörler çıkarsa beklerim. Açık dünya oyunlarını cam gibi renklerle oynamak istiyorum. Fps oyunlar 2. planda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesrine kullanıcısına yanıt

Bunun dışında monitörden memnun kaldıysanız kullanın derim

• Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms ,

Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD

hangisi acaba ?

• Pellev kullanıcısına yanıt

Asus u al bir gömlek daha iyi ips ekran bir kaç özellik daha iyi aoc a göre , inşallah ölü piksel ve ıps panellerde çok rastlanan ıps glow sorunu çıkmaz.

• copyone C kullanıcısına yanıt

Bütçeniz varsa sizde bu monitörü alın linkteki monitörler özellik olarak asus dan linkteki üründen daha düşük.

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt

samsung odyssey g7 - Google Alışveriş

LG 27'' 27GN950-B UltraGear 4K UHD Nano IPS 1ms 144Hz G-Sync Oyuncu Monitör Siyah Monitör (mediamarkt.com.tr)

1.monitörü kullanıyorum ölü piksel ghosting ışık sızması blb vs. Vatan bilgisayar mağazasından deneyerek test ederek aldım memnunum.

2.monitörü bütçem yetmediği için alamadım bu iki monitörde yeni çıktı sayılır özellikleri f/p monitörleri bütçenize göre birçok monitör var.

• Mesrine kullanıcısına yanıt

Ölü piksel düzeltilmez büyük ihtimalle toz olabilir.Parlak pikseller düzeltiliyor sadece yazılımsal düzelme yoktur.Parlak pikselleri hafif bir bezle monitör kapalı şekilde o bölgeye uygulayarak ovalayarak düzeltebilirsiniz ben düzelltim eski monitörümü ölü pikseller siyah gri mavi şeklinde olabiliyor.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Dostum sattım nakit ihtiyaçtan dolayı ama geri satın aldım deneyerek test ederek mağazadan aldım şuan memnunum flicker sorunu nu da düzeltti samsung 1009.3 yazılım güncellemesiyle vrr olarak adlandırılan ekran kartına göre Variable refresh rate

-Değişken yenileme hızı, değişken yenileme hızı teknolojilerini destekleyen ekranlarda sürekli ve sorunsuz bir şekilde değişebilen dinamik bir ekran yenileme hızının genel terimidir. Değişken yenileme hızını destekleyen bir ekran genellikle belirli bir yenileme hızı aralığını destekler.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.