Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe belirtmemişim 1300-2000 bandında bir bütçem var. İşimi 1300'lük görecekse 1300 alma taraftarıyım ancak arada ciddi farklar varsa 2000'de verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba,

monitor arayısındayım bana 2k - 3k arasında oyun monitoru onerebilir misiniz? ekran kartım 5600xt, mevcut monitorum eski benq 144 hz lerden oldugundan 165 240hz almak istiyorum genelde pc de cs go oynuyorum, arada belki dizi film izliyorum. onerebileceginiz monitor var mı?
  • Panel olarak ne seçmeliyim oyun için alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 144Hz 2K ve G-Sync ve 31.5 özelliklerde monitör arıyorum.

Düşündüğüm ürün:
    www.amazon.com.tr
    LG 31,5" 32GK850G-B 5 Ms QHD HDMI-DP 144HZ G-Sync Ultra İnce Çerçeve Yükseklik, Pivot ve Dönme Ayarlı Oyun Monitörü: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FDPWYWR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

sizce ne almalıyım ?

Bütçe : 4000TL

• Monitör arayışı içindeyim. 4k monitör isterdim 4k film izleyebilmek için ama oyunda oynadığımdan hem bu çözünürlükte hemde 144hz olanları epey pahalı. 2k olanlarına baktım asus un şu monitörü epey hoşuma gitti.
    https://www.asus.com/tr/Monitors/ROG-Strix-XG279Q/

Ürün hakkında bilgisi olan var mı? Pek bir yerde satışı yok gibi gözüküyor sebebi nedir?
  • Arkadaşlar yoğun iş ve sağlık problemlerimden dolayı konularla ilgelenemiyorum.çok şükür iyiyim sorusu olan varsa güncel yardımcı olacağım.
  • hocam öncelikle geçmiş olsun 1100tl bütçem var dell se2717h ile Philips 276E9QDSB/01 arasında kaldım genel kullanım amacım oyun ve film olacak 27 ve ips olması tercihim hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy906 -- 13 Haziran 2020; 22:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Arkadaşlar yoğun iş ve sağlık problemlerimden dolayı konularla ilgelenemiyorum.çok şükür iyiyim sorusu olan varsa güncel yardımcı olacağım.
    xbox one x için hangi monitörü önerirsiniz? Teşekkürler
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    LG 27UK650-W (27” 4k)
    Viewsonic Elite XG240R (24” 1080p)
    Gigabyte Aorus AD27QD (27” 2k)

Bu modellere ek olarak Samsung C27HG70 i de soyleyebilirim. Ben XG240R kullaniyorum, 24” den fazlasi online oyunlarda bana buyuk geliyor. Ayrica f/p goz onune aldigimda XG240R kullandigim en iyi oyun monitoru kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 14 Haziran 2020; 21:54:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 üründen hangisini önerirsiniz cs go oynuyorum sadece 350 lıra gibi bı fark var arada

Teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

LG 27UK650-W (27” 4k)
    Viewsonic Elite XG240R (24” 1080p)
    Gigabyte Aorus AD27QD (27” 2k)

Bu modellere ek olarak Samsung C27HG70 i de soyleyebilirim. Ben XG240R kullaniyorum, 24” den fazlasi online oyunlarda bana buyuk geliyor. Ayrica f/p goz onune aldigimda XG240R kullandigim en iyi oyun monitoru kesinlikle.
    Erhan yorumun için çok teşekkürler. Samsung 49MU8000 4k Tv var elimde, oyunları şu an bu tv'de oynuyorum. 27UK650-W'yi uzun süredir araştırıyorum, ancak IPS panel olması nedeniyle vazgeçiyorum. 27UK650-W TN yada VA panel olarak üretilse 1 dk. düşünmeyeceğim. :) Diğer modellere bakmamıştım, araştırayım.
    Baba AD27QD de Ips panel, o zaman onu da eleyebilirsin. FullHd dusunursen XG240R cok iyi ve en hizli konsol monitorudur. Samsung CHG70 de VA panel ve konsol ile uyumlu o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Baba AD27QD de Ips panel, o zaman onu da eleyebilirsin. FullHd dusunursen XG240R cok iyi ve en hizli konsol monitorudur. Samsung CHG70 de VA panel ve konsol ile uyumlu o da.
    Samsung CHG70'in 60Hz performansı kötü :/. Biraz bakındım XG240R hoşuma gitti, UK650-W yada XG240R alacağım.

Çok sağol.
    32” icin kotu diyorlar, ama 27” de sorun yok.

24” XG240R gercekten cok iyi. Birerbir olarak karsilastirmadigim monitor kalmadi. Asus PG248Q, Asus VG258QR, Msi MAG251XR... Hepsinden iyi performans aldim.

• Asus VG27AQ Piyasada YOK
    Gigabyte IPS Monitörler Piyasada YOK

2 yıldır monitör alamıyorum 2 sene önce toplu DELL aldık iade ettik. MSI Aldım iade ettim. Asus Vg258QR aldım iade ettim.

aradığım monitörleri bulamıyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Aradiginiz ozellikler nedir?

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Gigabyte Aorus fi27q-p modelini ve Asus Vg27AQ modelini arıyorum ama bulamıyorum.
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşünüyorum ben. Yeni konsollar zaten 4k 60fps i anca yapacak hatta 4k 30fps daha çok göreceğiz. Ama 2k 120fps yada 1080p 120fps özellikleri olacak yani 4k 60hz monitör aldınız mı 60hzle kısıtlanmış oluyorsunuz. Benim fikrim 2k 144hz olan ve 60hz seviyesinde de iyi performans veren monitör alırsanız daha rahat edebilirsiniz. Ayrıca 2k monitörlerin bazıları 4k sinyal destekliyor yani doğal 4k olmasa bile daha güzel görüntülerle oynama imkanınızda olacak. Monitör fikirlerime gelecek olursak.

Lg 27gl850
    Aorus fi27q-p
    Samsung odyssey g7(daha çıkmadı yakında çıkacak)
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    27" 2K Ips panel düşünüyorsanız LG 27GL850-B' e de göz atabilirsiniz.
  • merhaba

HP 15-DW2014NT notebook ile işyerinde kullanacağımız 27'' monitor önerirmisiniz 1000-2000 tl bütçe aralığı ama 1500-1600 pek geçmek istemiyoruz çünkü kullanım amacımız film muhasebe programı excel cok cok nadir olmakla birlikte oyun öneriniz ne olabilir, mesai saatleri boyunca başında olacağız sonuçta sağlık acısından da yormuyacak.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.