Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kartınız nedir ? monitörden amf fresync açtınız mı ?
  • dragonnn07 D kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna para vermeyin 3 monitöre gtx 1080 kartınız varsa 3 monitör gereksiz olacaktır.Sli olsaydı gtx 1080 o üç monitörü düşünün derdim.o yüzden istediğiniz performasnı alamassınız tek kartla o üç monitör yerine kesinlikle bu monitörü alın ROG SWIFT PG348Q gsync de var geniş monitör yanlız almadan önce iyi araştırıp alın sorunlar var mı yok mu diye blb ışık sızması gibi vs sorunlar.

• 24 inch 1080p 60hz 1-2 ms bir ekran almayı düşünüyorum...Genellikle oyun için kullanılacak RL modelini almayı

kafaya koymuştum ama fiyatı giderek artıyor...Bu yüzden GL'ye döndüm sizce gözle görülür bir fark olur mu ?

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Sistemini ve ekran kartınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Sistemini ve ekran kartınız nedir ?

3570k
    8 GB Ram
    GTX 1060
    Raminizi 16 gb yapın tabi anakartınız destekliyorsa çıkabileceğiniz en fazla bütçe nedir? başka monitör tavsiyesinde bulunacağım.
  • quote:

Raminizi 16 gb yapın tabi anakartınız destekliyorsa çıkabileceğiniz en fazla bütçe nedir? başka monitör tavsiyesinde bulunacağım.

16 gb yapmayı düşünüyorum ama çift kanal olarak kullanamayacağım

anakart desteklemiyor 4 modulü birden...Bütçem 600 lira 650'yi zorlama ihtimalimde var

değecek bir monitör olursa...
    http://www.bimeks.com.tr/urun/147625/aoc-24-g2460pqu-genis-ekran-gaming-monitor-1ms-144hz.aspx bu monitörü alın veya bu arkadaştan bu monitörü sipariş edin.

https://forum.donanimhaber.com/m_117703707/tm.htm veya kendiniz amazondan alabilirsiniz.Kredi kartı ile forumda Amazon alışveriş bölümüne bakabilirsiniz.

• quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/147625/aoc-24-g2460pqu-genis-ekran-gaming-monitor-1ms-144hz.aspx bu monitörü alın veya bu arkadaştan bu monitörü sipariş edin.

https://forum.donanimhaber.com/m_117703707/tm.htm veya kendiniz amazondan alabilirsiniz.Kredi kartı ile forumda Amazon alışveriş bölümüne bakabilirsiniz.

Bunu görmüştüm fakat şu an alamam ama deneyeceğim şansımı.

Siz bana ne olur ne olmaz 24inch 60 hz Full HD 1-2 ms bir mönitör de önerirmisiniz.

• Ekranı kırılmış monitörün tamir imkanı yok mu hocam? Montör asus rog 27inc 180hz modeli tam aklımda değil nerden yaptırabilirim uygun fiyatlı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde sizin onerdiginiz monitor cok guzel ama pahali ya o paraya 3 adet canavar monitorler alinir. Benim bahsettigim monitorler amazondan 3600 tl ye geliyor. Birde vr gozlukler nasil monitor yerine alinabilirmi ? Alixpres de 1000 tl amazonda 600 $ bu da kafami karistiriyor amac gozlere mükemmel bir görüntü iletmekse VR kadar olmaz sanirim monitorler

• Daha önce 19, 21, 24 inch monitörler kullandım. En son aldığım 2 monitör de 27 parlaklık ve kontrastı epey kismama rağmen hala arkada ışık açmadan kullanamıyorum. Sebebi ne olabilir? 40 inch tv karşısında da oyun oynadım bu kadar yormadı ama bu 27 monitörler resmen tavşana projektör etkisi yaratıyor bende
    Ne yapabilirim? Bildiğiniz 32 inch monitör olabilen tv varmı?

• Arkadaşlar konu açtım, pm attım ama kimse yardımcı olmuyor.

300-375 TL bandında 21.5" monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Monitörler konusunda bilgim zayıf. Kuzenime pc topluyorum tek monitörde karar veremedim.

rx470 ile orta çapta oyunlar oynayacak teknoloji ile arası olmayan lise öğrencisi için bu monitör nasıldır.

• Hocam size bir sorum olacaktı.Şimdi bende rx470 4g ekran kartı var.Yeni bir monitör alacam. Freesync mı alayım? yoksa normal 1080p led ve ya ips panel bir monitör mü? Bütçe 600 en fazla 800. İnç olarak da 21,5 den 24 e kadar olabilir.

Gigabyte z170 anakart , i5 6600k , corsair ddr4 8gb 2666mhz ram ,500gb hdd , 120gb ssd, gigabyte rx470 4gb , 500w 80 plus psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entyapim21 -- 11 Ekim 2016; 12:21:20 >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    ekran kartım msı rx 470 4 gb monitörün viewsonic vx 2257 açılmıyor freesync anlamadım
  • Merhabalar ofis için 2 adet 27" monitor düşünüyorum maksimum bütçe 1600 TL (ikisi için) HDMI girişi şart. Öneriniz var mı?

• Bu monitörü dün aldım genel olarak iyi ıps olması renkleri olduğu gibi göstermesi hoşuma gitti. Tasarımı çok hoş dezavantajı ise 4ms olması yani 5ms gibi geldi bana bir fark göremedim. Herhangi bir ışık sızması yada ölü piksel ile karşılaşmadım zaten vatan bilgisayarın topkapı şubesinden aldım. Orada kontrol ettirdim. Genel kullanıcıya hitap eden bir monitör almak isteyenlere tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.