Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axen ax032lm23-t2m model tv evde salonda atıl vaziyette duruyor. hdmi girişi vs war

asus gtx 660 ti kullanıorum su andaki monitorum lg flatron w1954s model eski bir monitör.

sorum şu; o tv den monitor olur mu ? olursa gözlerimde bozulma olurmu ?

cevaplayan arkadaslara teşekkür ederim simdiden
  • Nolawarthon Duon kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com
    Amazon.com: AOC G2460PF 24” Gaming Monitor, FreeSync, FHD (1920x1080), TN Panel, 144Hz, 1ms, Height Adjustable, DisplayPort, HDMI, USB: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI
    amazondan alabilirsin 850-950 tl arasına geliyor forum 2.el bölümüne bakabilirsin sıfır satanlar var 850 tl ye görmüştüm.

• Tv te input lag tepkime süreleri yüksek olduğu için monitör kefyini alamassınız ve göz yormayan özellikler olmadığı için tavsiye etmem ama hdmi vs varsa internet vs. normal olarak kullanabilirsiniz.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi geceler. Sizden daha önce de tavsiye almıştım ama monitör konusunda karar vermek gerçekten çok zor. Gtx 1070 ekran kartı alacağım 2ay içerisinde ve onun yanına bir monitör lazım. Full hd veya 2k bir monitör almayı düşünüyorum. Tn panel çok avantajlı olsa da görüntüsü için çamur gibi vs. söyleniyor. Oyun amaçlı topladım pc mi fakat görüntü kalitesi çok kötü olsun da istemem. Bu nedenle ips panele yöneldim. Max 1100tl için önerebileceğiniz mümkünse 75hz destekli ips panel monitör var mıdır? Bir de tn panel denildiği kadar kötü mü sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 22 Ekim 2016; 2:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Hocam tn panel giriş seviyesi panel ise tabi kötü olur örnek vg248qe 6bit panel giriş seviyesi panel kullandım deneyimledim görüntü dediğiniz gibi çok iyi değil o örnek pg248q rog switch 180 hz nvdia gsync var panel tn ama ıps e yakın renkler veriyor fiyatı 1800 1900 tl bu fiyata alabileceğin tr de başka monitör yok.1000 tl civarında yüksek hz seçenekli monitör tr piyasada yok 2k yı da düşünürsek çok zor malesef varsa da iyi araştırmak gerekli onu da yurtdışında bulabilme imkanınız olabilir.amaç sırf oyun ise yüksek hz düşük tepkime süresi olan tn panel almanız daha mantıklı olur.normal monitör isterseniz çok seçenek var ama şu monitörü tavsiye ederim. ıps panel ince çerçeve kenarlardan da ince

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2776-smhd-27-4ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000009FID

• Ekran kartım bundan ;
    www.vatanbilgisayar.com
    Msı R9 390 Gamıng 8gb Gddr5 512bit Amd Radeon Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

1. Sorum amd freesync teknolojisi var mı?
    2. Sorum %70 oyun %30 film tüketicisiyim freesync 144 hertz 27" 1 ms monitör önerinizi rica ediyorum. 1500-2000 bütçe

• Bu resimde desteklediği yazıyor bence ama emin olamadım
    MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Monitör lerle ilgili diğer bileşenler yazıcı tarayıcı hariç sorusu olan arkadaşlar sorusunu sorabilir elimden geldiği kadar yardimci olurum.herkese iyi forumlar.

Bana oyun için üst-orta düzey veya üst düzey IPS panel bir oyuncu monitörü önerebilir misin?
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Peki free-sync kullanabilmek amaçlı rx480 alırsam yanına önerebileceğiniz ips panel free-sync li bir monitör var mı piyasada ?
  • Merhaba. Ben de Xbox one da kullanmak üzere 24'' ve üzeri monitör arıyorum. Acaba öneriniz var mı? 60hz,ips monitör alsam işimi görür mü? Oyunlarda input lag sorunu yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 22 Ekim 2016; 17:34:50 >
  • Selamlar.. Öncelikle Ultraslan_06 gelen soruları özveriyle cevapladığın için tebrikler gerçekten, çok faydalı bir başlık yaratmışsın. Bütün sayfaları okudum ama hala net olamadığım noktalar var.
    Ben kurgu programları kullanan (genelde adobe) ve editörlük, yazarlık yapan bir adamım, yani uyanık olduğum her saat bilgisayar başındayım.. Ayrıca dota 2, wow, fifa gibi oyunlara da takılıyorum arada bir, film ise işim gereği çok izlerim. Dün emektar monitörüm rahmetine kavuştu ve artık yeni teknolojiye geçme vakti geldi, aslında geç bile kaldım ama eskilere olan bağlılıktan bırakamadım.
    Senden öğrendiğim kadarıyla bana; ips/ flicker free/ blue light filter/ 5ms'in altında/ paneli en az 8, tercihen 10 bit olan bir monitör gerekli.. Genel olarak önerdiğin monitörlere baktım ama işin içinden bir süre sonra çıkamadım, çok alternatif oldu.
    Bütçem 400-550 civarı, biraz aşağı da ya da yukarı oynayabilir. Bana bir kaç f/p önerisi yapabilirsen sevinirim, bu hafta hatta 1-2 gün içinde almam gerekiyor, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belgarathh -- 24 Ekim 2016; 3:00:25 >

selam ultraaslan bende gtx1060lı ve gtx780 li bilgisayarlar var aşağıdaki koyacağım monitör bu iki kart için nasıl olur? (oyun oynucam) ?? cevabın için teşekürler.

• hic 18.5 hdmi monitor neden yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    18 monitörler miladını doldurmuş olduğu için olabilirmi ?
  • Targi T kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com
    Amazon.com: AOC G2460PF 24” Gaming Monitor, FreeSync, FHD (1920x1080), TN Panel, 144Hz, 1ms, Height Adjustable, DisplayPort, HDMI, USB: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI
    Amazondan kredi kartınla alabilirsin baktım 924 tl geliyor kargo dahil bu fiyata bu monitörü kaçırma tr gönderimi vardır.

• BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz makismum ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Bütçeniz makismum ne kadar ?

Sistemi topladıktan sonra monitöre ayrı bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Max. 2500TL çıkarım. duruma göre +500 de eklerim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.