Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rx480 neden referans tasarımlı hocam ? Özel soğutuculular daha iyi değil mi ?
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Pardon çok özür dilerim hızlı yazdığım için referans tasarım olmayandan alınız yazmıştım.sanırım klavye çevirdi referans tasarımlı kartlar daha çok ısınıyorlar özel soğutuculu kartlara göre özel soğutmalı kartlar almanız en iyi seçim.iyi geceler dilerim.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam saolasın , ilgine alakana teşekkür ederim
    rica ederim. şuda var referans tasarımlı kartlar bana göre daha cezbedici görsellik olarak
    bencede ref ler daha karizma duruyor :) Hocam ben smdi bir arkadaşla anlaştım , öneriniz üzerine viewsonic vx2757 monitörü alıyorum.Ekran kartım gtx1060 . bu freescyn den faydalanmak için ekran kartımı rx480 ile takas etmemi önerir misiniz?
    normal sartlarda 1060 bir çok oyunda 480 den daha iyi performans sağlıyor. bu freescyn için takasa değer mi ?
    Kesinlikle değer çünkü amd fresync ve nvida gsync teknolojisi eski çağdan yeni çağa atlamak gibi nvida gtx 1070 olsaydı.değiştirmeyin derdim ama gtx 1060 varsa kesinlikle rx 480 e geçiş yapın derim.Amd fresync monitörler daha uygun fiyata satılıyor.
    mavi ışık teknolojisi nedir nasıl kullanmam lazım? standart ayarlarda bile gözlerim acışıyor özellikle geceleri tavsiyeniz nedir
    Hocam yonlendirmeniz üzere Viewsonic VX2757 monitoru bu sabah aldım. Sahibinden de bir arkadas amazondan almış daha kutusu acilmadan koruma bantları açılmadan satmaya karar vermiş. Saolsun indirim de yaptı 650 Tl Ye aldım çok uyguna geldi .monitör de bir iki denememde çok hoşuma gitti.Tekrardan teşekkürler

Bir arkadaşım için sizi tekrar rahatsız ediyorum.kendisi Gtx 1080 li, i7 6700k li su soğutmalı filan üst düzey bir kasa topladı. Ileride bir tane daha 1080 ile sli da yapabilir .Monitör bakıyor .
    Fiyat sorunu yok yani no limit ;)

4k 60 hz monitör mu , yoksa 2k 144hz monitör mu karar veremiyor.yoksa 4k 144hz lerimi beklemek lazm karar veremedi.27" ve üzeri olabilir

Ust seviye kasa icin Onereceginiz marka model monitör varmıdır ? Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 11 Eylül 2016; 14:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ekran kartının referans tasarım olduğundan nasıl emin olabiliriz, aynı ürün için aynı dükkanda iki kişi farklı cevaplar verdi, almadan çıktım :S
  • www.amazon.com
    Amazon.com: ASUS PB277Q 27" WQHD 2560x1440 75Hz 1ms HDMI DVI VGA Eye Care Monito: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/PB277Q-2560x1440-Care%C2%A027-Screen-Monitor/dp/B01EN3Z7QQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473620808&sr=8-1&keywords=asus+pb277q

GTX 1070 le kullanilacak monitor icin bunu onerir misiniz? Oyun, film amacli kullanilacak.

• Hocam hala monitör bakıyorum.Kara verme aşamasına geçtim :D.BENQ GL2460 modelini 475tlye buldum.Fakat hdmi girişi yok.Dvi girişi yeni nesil ekran kartlarında daha ne kadar kullanılır ?.Birde asus vn247h mi bu mu arasında bi 100tl oynuyor ama eğer hak ediyorsa vermeye hazırım.Ayrıca bu fiyat aralığında önerdiğin başka monitörler varsa bakmaya hazırım.Oynadığım oyunlar: gta5 lol h1z1 airrivals.Geri kalan zamanımda twitch yayını,sosyal medya da vakit geçiriyorum.Bayram dönüşü siparişi geçeceğim.Cevabını bekliyorum.Kurtarın beni bu çıkmazdan
  • Merhaba hocam bende konuyu yeni gördüm monitör araştırması içindeyim. Ben sizin yerinizde olsam iki monitör arasından asus vn247h yi tercih ederdim hdmi günümüzde önemli artık cep telefonunu bile hdmi ile monitöre bağlayıp film yada diğer işlerinizi hdmi bağlantı ile halledebiliyorsunuz kaldıki elinizin altında birde konsol varsa yada ileride sahip olma düşünceniz yine hdmi bağlantı gereksinimi ortaya çıkacaktır (Tabi tvden oynamıyorsanız). Birazda ilerisni düşünerek kullanım ihtiyacına göre karar verebilirsiniz. Hatta biraz daha açılabilirseniz VIEWSONIC VX2457 modeli var kullanmadım ancak özellikleriyle daha cezbedici duruyor. Freesync özelliği var 1ms 75hz, DP ve HDMI portları var ayrıca parlaklık 350cd. Sizin baktığınız monitörlerde 250cd ve yine sizin baktığınız monitörlerde freesync özelliği yok ve 60hz ler. Tabi freesync özelliğinden faydalanmak için uyumlu bir amd ekran kartına sahip olmak gerekiyor, ekran kartı uyumlu değilse yada nvidia ise (amd de freesync, nvidiada ise gysnc özelliği vardır)60hzde çalışıyor. İmkanınız var ise VIEWSONIC VX2457 daha mantıklı duruyor yoksa asus vn247h tercih edebilirsiniz, tabi konu sahibinin görüşlerini almadan hareket etmeyin.

VIEWSONIC VX2457 inceleme linki:
    Technopatyoutube
    Viewsonic VX2457-mhd Oyuncu Monitörü İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=wm98ZcGPIys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykurt86 -- 15 Eylül 2016; 13:22:24 >

• Hocam benq rl2240he kaç hz dir ? internette farklı farklı söyleyen var

• Merhabalar;

Tüm yazdiklarinizi okudum, ben de gtx 1070 kartımla kullanmak için 2k 144 hz 1 ms g sync destekli bir monitör bakiyorum. Seçeneklerin tamamina bakmama rağmen 2k civarina bir monitör bulamadim hemen hepsi 2.5 k civarı. Aradigim ozelliklere en yakin en ucuz fiyatli monitor nedir?

• BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    Mavi isik teknolojisi blue light filter e Flickr Free titresimsiz görüntü adıyla belirtilen bir teknoloji uzun süre pc başında vakit gecirdigimizde ister istemez gözler de yorulma kaşıntı,sulnma vs olmaktadır.bu teknolojide gözü yoracak ışınlarını en aza indirerek haraketleri sahnelerde gözün yorulmasini engellemektir.

O sisteme en mantıklı çözüm 2k gsync 165 hz li monitörlere bakmak pg 279q dell veya acer predetor serileri gibi 144 hz IPS 2K ekranlar en mantıklı çözüm almadan önce monitörlerde kronik sorunlar olup olmadığını arastiriniz.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Evet öneririm güzel monitör özelliklerinde fiyatına göre çok güzel

• Hocam Asus VG248QE monitörünü almayı düşünüyorum. Şuan r9 280x ekran kartım var ilerde gtx 1070 alacağım. 1070 için bu monitörü önerir misiniz her oyunda 60 fps online oyunlarda da 100 üstü fps lerde çok rahat oynandığını okudum internette. Bir de bu monitörün hoparlörlerini displayport ile bağlayınca kullanabilir miyim? Yoksa hoparlörler için ne yapmam gerekiyor?
  • Vg248qe eski bir monitör 1000 tl ye vs alacaksaniz almayın derim.Daha yeni monitörlere bakın 144 hz hz monitörlere Bütçeniz uygun olursa pg248q yu aldın yeni cikti full hd 180 hz nvida gsync var çok memnun kalirsiniz ama gtx 1070 in hakkı 2k monitörler dir.

• gtx780 li sisteme monitör önerebilirmisn en az 27 inch olmalı ve seneye çıkacak kartlarla falanda uyuşmalı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.