Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu monitör yeni çıktı piyasaya amd ekran kartınız ile kullanabilirsiniz bu fiyata alabileceğiniz güzel monitörlerden biridir.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    İnceliyorum hemen. Duvara monte icin aski aparat giris yeri vardir umarim arka tarafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • athlord A kullanıcısına yanıt
    Bu arada amd fresync özelliği de var.
    Valla eline koluna saglik hem guncel teknoloji urunleri sunuyosun insanlara hemde aski aparatiydi amd siydi freesynciydi sisteme uygun oneriyosun. Benq rl2455 isini gorur diyip gecebilirdin. Ama sen eskiyi degil yeniyi sundun. Monitoru cok begendim saolasin. Kolay gelsin.

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bu arada özelliikte özellikle 27 inç monitör göremedim piyasada var ama 23 24 inç oda wiewsonic te var fresnyc destekli hocam hayırlı geceler dilerim.
    Hocam 390x mi alayım yoksa 480x mi?

Kucuk bir sorum daha olacak. Suan icin onerdigin monitor uygun ama %75-80 oyun oynayan,%25-20 film izleyen bir insanim pls panel onermissin ips veya tn'ler oyun icin daha elverisli degilmidir?

Yoksa bu sisteme bu yeterde artarmi diyosun :)

Ek olarak sanirim tek vatanda satiliyor sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlord -- 17 Eylül 2016; 2:24:04 >
    athlord A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu monitör vatan ın sitesinde 72 hz yazıyor ama samsung un sitesinde ve bir kaç sitede 60HZ olduğu yazmış.Muhtemelen 72hz yanlış yazılmış.Bende samsung curved 72 hz monitör alacakken aynı durumu araştırınca öğrendim.Vatan nedense samsung bir kaç monitörü 72hz yazmış fakat monitörler 60HZ
    aşağıda monitörün klavuzuMONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?
    ve farklı bir site de de 60hz olduğunu belirten yazılar mevcut.

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?

Bende ULTRASLAN_06 hocamdan tavsiye alarak aşağıdaki monitörü aldım ve cok memnunum. 1ms vs gerçek 75 hz :p TR de fiyatı 1000 TL.Amazonda 200 USD.

Samsung 60hz ve 4ms . Viewsonic 75hz ve 1ms

Tekrardan ULTRASLAN_06 hocama teşekkür ederim.Fiyatına göre süper bir monitör

Monitörün incelemesi de aşağıdadır. İncelemeyi yapanlarda tam bir fiyat/performans cihazı olduğunu ,cok beğendiklerini belirtiyorlar.
    https://www.technopat.net/2016/05/28/viewsonic-vx2457-mhd-oyuncu-monitoru-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 17 Eylül 2016; 2:50:48 >

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Rx 480 amd' nin yeni çıkan Polaris gpu' lu modeli tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır kesinlikle
    Pls panel ile ıps paneller aynı kapıya çıkar bir yünden bu pazarlama taktiğidir. o yüzden her zaman tn panele göre sırf oyun değil, film ve görüntü ve renk gamında ve gerçekcilik olarak doğal renkleri sunarlar ama tn panellere göre tepkime süreleri biraz daha yüksek olabilirler.Monitörünüz 60 hz ise bazı monitörler için bu yazılım hızı yani overclock(o.c) hızı arttırabilirsiniz monitör ayarlarından veya bilgisayardan o yüzden panel hızı 60 hz olan monitörü firmalar 72 hz 75 hz vs. yazmaları bu yüzdendir.
  • merhaba günaydın
    dokunmatik monitör almak istiyorum işyerime bol bol flash disk ile gelip çıktı alıyorlar .
    araştırma yaptım ama çok bir bilgi yok ve görüntüsünün parlak ve kaliteli olmasını istiyorum.

bulduklarım bunlar

http://www.hepsiburada.com/asus-vt207n-19-5-5ms-analog-dvi-dokunmatik-led-monitor-p-BD801552

fiyat olarak 1.000 tl civarı daha fazla yukarı cıkmak istemiyorum.

noc ,acer var ama hic dokunmaktik monitör yok bulunduğum illerde fazlada para bağlamak istemiyorum.

sizin önerdiğiniz bir monitör var mı? nelere dikkat etmeliyim?

Bunda eye care ozelligi oldugu icin dusunmustum ips panelin yazilimci icin nasil bir yarari var ?

• Pls monitör önermiyorum. Zamanında alıp geri iade etmiştim çok kötü bir göz ağrısı yapıyordu.
  • dostum gtx1070 amd de neye tekabul ediyo ve benim anakart z87 lilerden yeni ekran kartı alırsam bi sorun olurmu ? ve ve ve intel işlemci ile amd kart sorun olurmu ?
    Hocam son bir soru:) bu alacagım LG34UM67 serisini ps4e bagladigim zaman input lag orani 10ms yi gecmez degilmi?
    10ms sadece pc ye ozel degildir yani?
    Yoksa almamin cok anlami kalmaz:)

• IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Bende bu tv ye bakiyodumda teknosa da falan hep teshir kalmis. İnternet uzerinde satan yerler var güvenemedim o yuzden vazgecip oyuncu monitoru almaya karar verdim. Ama sunu soyliyeyim lg nin o modeli guzeldir dedem kullaniyor o tv yi malum sadece program izliyor ben inceleme firsati buldum goruntu kalitesi sesi vs. Gayet yeterli. Tepki suresindede sorun yasayacagini zannetmiyorum.

• Hocam bu monitör için ne düşünürsünüz?Ekran kartım Amd değil,sıkıntı çıkarmı uyum konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 17 Eylül 2016; 21:07:59 >
  • Arkadaşlar musait zamanda mesajlariniza cevap vereceğim.

• Gaming monitorlerin farkı nedir?

500 tl vermeye değer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Arkadaşlar musait zamanda mesajlariniza cevap vereceğim.

Icine bocek girmis. Nasil cikartabilirim? (Ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 18 Eylül 2016; 13:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.