Şimdi Ara

Monitörü Tv olarak da kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut pc'mi tv olarak da kullanmak istiyorum. Bunu en basit nasıl yapabilirim ? Monitör bu.http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-24-g2460pf-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dvi-vga-freesync-gaming-monitor.html Tv kartı gibi birşeyler duydum biraz açıklar mısınız ?

• TV kartları hala üretiliyor mu bilmiyorum ama reciever bağlayarak kullanabilirsin.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Reciever için uydudan kablo çekmem gerekiyor ama maalesef bunu yapmam imkansız. Geriye tek çarem tv kartı almak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebruguney

Reciever için uydudan kablo çekmem gerekiyor ama maalesef bunu yapmam imkansız. Geriye tek çarem tv kartı almak mı ?

tv kartını (uydu kartı) aldıgında kablo cekmeyecekmısın ???

Monitörü Tv olarak da kullanmak ?

KUllanıyorum

skystar 2 HD CI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 14 Mart 2017; 20:8:49 >

• IPTV servisleri var onlara da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazZenci01

IPTV servisleri var onlara da bakabilirsin.

yani tek sansı zaten ınternetten tv almak
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    İşte tv kartının ne işe yaradığını tam bilmiyorum. Kasaya mı takılıyor? Biraz anlatırsan sevinirim.
  • monitörün hdmi girişli şu a101 de satılan hdmi girişli uydu alıcılarından alırsan rahatlıkla tv seyredebilirsin.

ikinci yöntem ise tivibu,dijitürk,youtube veyahut netflix üzerinden seyredebilirsin. ama kotanı da bayağı tüketir.
  • quote:

İşte tv kartının ne işe yaradığını tam bilmiyorum. Kasaya mı takılıyor? Biraz anlatırsan sevinirim.

tv kartı yanı uydu kartı bıldıgın reveıverdır

bendekı harıcı USb ıle baglıyorum

kasanın ıcıne takılanlarda var

ıkısındede uydu antenınde kablo cekmek gerekıyor
    ee o zaman receiver alıp da direk monitöre bağlasam da değişen birşey olmayacak anlaşılan. Sonuçta monitör'de hdmi girişi boşta duruyor. Tv kartına falan gerek yok.
  • quote:

ee o zaman receiver alıp da direk monitöre bağlasam da değişen birşey olmayacak anlaşılan. Sonuçta monitör'de hdmi girişi boşta duruyor. Tv kartına falan gerek yok.

bır uydu alıcısını "MONITOR" e baglamadım

calısır mı calısmaz mı denemek lazım
    buyuk ıhtımal ıle calısır ama

benım ıcın onemlı olan suanda tv seyrederken pc de sıze bunları yazabılıyorum
    tv kayıt alabılıyorum tv kartı ıle

sız bu sekılde uydu alıcısı alınca tv seyretmek ıcın monıtorde kaynak (source ) secmenız gerekecek her seferınde
    tv e gecmek ıcın HDMI

pc e gecmek ıcın DVI /VGA vs

tek monıtor kullansamda cıft monıtorde kullandım
    bu sekılde receıver alıp baglamak bana mantıklı gelmıyor

tv kartı bence daha kullanıslı
    Yeteri kadar bilgi sahibi oldum, ilgilendiğin için teşekkür ederim:) İyi akşamlar.
  • Pci tv kartı da alabilirsin. Ekran kartı slotunun yanındaki pci slotlarından birine takarsın. Yalnız dijital tv kartı alman lazım ki uydu yayınlarını da izleyebilesin. Bunun haricinde usb tv boxlar var. Bunun kullanımı daha kolaymış diyorlar. Ben hiç kullanmadım. Şu an tv ihtiyacımı dijital pci kart ile karşılıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.