Şimdi Ara

Monitörüm niye ekranı tamamen kaplamıyor? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 128 mb ekran kartım var. Bi problem yoktu, küçük kardeşim karıştırmış. Nereye girmişse bi türlü eski haline getiremedim.

görüntü ekranı tamamıyle kaplamıyor. Sağdan, soldan, üsten ve alttan yaklaşı 1-1,5 cm açıklık var. Monitörün düğme ayarları ile olmuyo. Masaütüne sağı tıklayıp özellikler, ayarlardan yapıyım dedim ama olmadı. Nasıl yapabilirim, yardım edebilirmisiniz?

Teşekkürler

• Tazeleme ayarları değiştirilmiş olabilir onu denedin mi ?
  • Hayır denemedim, o nasıl oluyor, açıklayabilirmisin lütfen?
  • masaüstünde sağtuş->properties
    settings tabından advanced
    orda monitor tabında refresh frequency var o değerler değişmiş olabilir...
  • eğer vga çözünürlüğünü 1024 x 768 olarak kullanıyorsan resimdeki gibi ekran herz oranını 85 yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 22 Ağustos 2006; 18:04:11 >
  • Mhzania yardımın için teşekkür ederim. Bu yaptığın açıklama ingilizcesimi acaba. Türkçesi nasıl. Kusura bakma basit sorular belki ama yeniyiz işte.

Herkese teşekkürler.
  • sana resimde koyduk ya kardes neyse masa üstünde sağ tıkla özellikler de ayarlara gel gelişmişi tıkla monitör sekmesini tıkla ekran yenileme sıklığını 85 olarak ayarla eğer görüntü kaybolur ise esc tusuna bas ve 75 yap uygun olan herz bul uygula tamam de çık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 22 Ağustos 2006; 18:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.