Şimdi Ara

Monitörümün markasını bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATaİk_ -- 1 Ağustos 2007; 22:46:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monitör Modelini Öğrenme

Monitörünüzün modelini bilmiyorsanız, bunu öğrenmenin birkaç yolu vardır.

• Menü Ayarları: Çoğu monitörde, model numarasını gösteren bir menü seçeneği bulunur. Monitörünüzün menüsüne erişmek için uzaktan kumandadaki "Menü" düğmesine veya monitörün üzerindeki düğmelere basın.
    • Arka Panel Etiketi: Monitör model numarası genellikle arka panelde bir etikette bulunur. Etiketi incelemek için monitörü çevirmeniz gerekebilir.
    • Sistem Bilgileri: Windows kullanıcıları, model numarasını "Başlat" menüsünden "Ayarlar" > "Sistem" > "Ekran" sekmesine giderek bulabilirler.
    • Ürün Ambalajı: Monitörünüzü orijinal kutusunda sakladıysanız, model numarası kutunun üzerinde bulunabilir.
    • Fatura veya Satın Alma Belgesi: Monitörünüzü bir mağazadan veya çevrimiçi bir perakendeciden satın aldıysanız, fatura veya satın alma belgesi model numarasını içerebilir.

Monitörünüzün modelini öğrendikten sonra, üreticinin web sitesinden sürücüler, yazılımlar ve kılavuzlar indirebilir ve monitörünüz için teknik destek alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Monitörün markasınımı bilmiyorsun ?
    Bir marka mı istiyorsun?
    Everest'i bir dene sen

Sorunlarınıza daha açık bir şekilde ifade edersen daha olumlu cevat alırsın
  • monitörün markası üstünde yazmıyor sadece markasını öğrenmek istiyorum ayarlardan falan bulabilirmiiim
  • Çoğu monitör hatta hepsiwindows'ta tak ve kullan olarak görünür.Markası gözükmez.
  • Kır İçine Bak
  • deniyim
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPARKLE NASIL BİR MARKA ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonradan driver tanitilip kurulmamissa everest gostermez monitorun markasini. arkadasin dedigi gibi tak kullan olarak gorunuyodur. monitorun arkasinda altinda bi yerinde illa ki marka model seri no vs.. yaziyodur. yazmiyosa o kadar anonim uretilmis bi monitor gormedim ben daha.
  • Monitörün arka kısmında bir etiket vardır. Genelde orada yazar.

Yada arkasında herhangi bir rakam vs varsa ordan da bulunabilir.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.