Benim pazar akşamından beri anlık ekran kararması sorunum var. Bilgisayarı açtığımda herhangi bir sorun yokken 2-2.5 saat sonra rutin aralıklarla ekran anlık kararıp tekrar görüntü geliyor. Ekran kartım Gtx970 ve sıcaklık ayarlarına baktığımda normal. Aida64'ten kontrol ettğimde pc boştayken gpu diyot 36 derece, oyunlarda (sadece Diablo 3 oynarken sıcaklığını kontrol ettim) sıcaklık 56 derece değerlerinde. Pc açıldıktan sonra 2-2.5 saat sonra böyle anlık kararması neden olabilir? Forumda araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım. PC'yi 3 ay önce topladım. Böyle bir sorunla karşılaşmak can sıkıcı. Muhtemel olasılıkları ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
monitörü ekran kartına degilde anakarta bagla bir degişiklik varsa bildir
osmantalhaaslan
kullanıcısına yanıt
Tavsiyen için teşekkür ederim. 2 gündür başıma gelen olayla işler nedeniyle ilgilenemedim. Deneyip hemen geri dönüş yapacağım, teşekkürler.
dvi girişini anakarta taktığımda monitör dvi çıkışını görmüyo ve direk uyku moduna alıyo. Anakarta bağlamadan önce başka ne yapmam gerekir? Acaba dvi çıkışlarında erkek-dişi ayrımından dolayımı görmemezlik yapıyor? Elim ayağım bağlandı resmen :/
dvi girişini anakarta taktığımda monitör dvi çıkışını görmüyo ve direk uyku moduna alıyo. Anakarta bağlamadan önce başka ne yapmam gerekir? Acaba dvi çıkışlarında erkek-dişi ayrımından dolayımı görmemezlik yapıyor? Elim ayağım bağlandı resmen :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme