Şimdi Ara

Mönitörün ışığı birden çok azaldı, nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 senelik bir mönitörüm var, Samsung SyncMaster 226BW kendisi. 1 ay önce birden çalışmamaya başladı, dikkat edince farkettim ki aslında görüntü var ama ışık anormal derecede az olduğundan hiçbir şey farkedilmiyor. Özellikle kabloyu çıkardığımda ve "kabloyu kontrol et" yazısı çıktığında bazen ışık gidip geliyor devamlı ve yanıp sönüyormuş gibi gözüküyor.
    Garanti zaten çoktan bitti, öyle bir seçeneğim yok malesef ama mönitörü düzeltmek çok maliyetli olmayacaksa yaptırmak istiyorum. Sizce sorun ne olabilir, servis gerekliyse İstanbul Anadolu yakasında bu sorunu çözebilecek servis var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buremba

Yaklaşık 6 senelik bir mönitörüm var, Samsung SyncMaster 226BW kendisi. 1 ay önce birden çalışmamaya başladı, dikkat edince farkettim ki aslında görüntü var ama ışık anormal derecede az olduğundan hiçbir şey farkedilmiyor. Özellikle kabloyu çıkardığımda ve "kabloyu kontrol et" yazısı çıktığında bazen ışık gidip geliyor devamlı ve yanıp sönüyormuş gibi gözüküyor.
    Garanti zaten çoktan bitti, öyle bir seçeneğim yok malesef ama mönitörü düzeltmek çok maliyetli olmayacaksa yaptırmak istiyorum. Sizce sorun ne olabilir, servis gerekliyse İstanbul Anadolu yakasında bu sorunu çözebilecek servis var mıdır?
    @ Buremba
    Servis vardır google`dan bak.Götür servise baktır uygun fiyata tamiri oluyorsa yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Kasım 2012; 15:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kondansatörlerin şişmiştir muhtemelen. Elektronik bilgin varsa aynılarından alıp eskileri söküp yenileri lehimleyebilirsin.
  • İçini açıp biraz inceleyeyim o zaman cihazı. Pek de bi bilgim yok ama şişmiş bi kondansatör görürsem değerini filan alıp yenisini takabilirim sanırım. Olmadı bi servis buluruz artık. Teşekkürler ikinize de.
  • Aynı sorunu bende yaşadım. Garanti bitiminden 5 ay sonra Florosanlarının yandığını ve power karttı sanırım o parçanın arızalandığını söylediler. 150-200 civarı bir masraf çıkarmışlardı.
  • @Buremba

Birşey değil.
  • Sebebi arka ışıkları sağlayan florasanların yanmasıymış, servise göndermedim ama 100-150 liradan aşağı olmayacağını söylediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.