Şimdi Ara

monitörün renkleri bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün oyun oynarken birden ekran pembeleşti çizgiler çıktı yani anlicaanız berbat bir hal aldı monitörüm.renk kalitesi 32 bit ti.şimdi 16 bit yaptım renkler biraz düzeldi ama çizgiler hala var ve bu beni çok rahtsız ediyor.tamirciye götürmketen başka yapabileceğim birşey varmı yardımcı olursanız çok makbule geçer.tşk

• sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa monitörden mi bunu çözebildinizmi.
  • hayır.nasıl anlayabilirim neyden kaynaklandığını?bu arada yrdmcı oldugunuz için tşk ederim
  • Başka bi ekran kartı warsa deneyebilirsin bu olay birden mi meydana geldi oyun oynarken ekran birden pembeleşti we çizgiler çıktı diosun aklıma direk mönitörden kaynaklanıor gibi gelio ama bi ekran kartını dene yine aynısı ise o zmn monitör gitmiş olabilir. ama büyük ihtimal monitörde sorun.....serwise gönder çok para isterlerse hiç uğraşma yeni bi tane al
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyifci_82

hayır.nasıl anlayabilirim neyden kaynaklandığını?bu arada yrdmcı oldugunuz için tşk ederim

Ekran kartı
    Güç kablosu

Bunlardan biri olabilir. Birde monitörün markası nedir? Uzun zamandır kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsisse

quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Orjinalden alıntı: keyifci_82

hayır.nasıl anlayabilirim neyden kaynaklandığını?bu arada yrdmcı oldugunuz için tşk ederim

Ekran kartı
    Güç kablosu

Bunlardan biri olabilir. Birde monitörün markası nedir? Uzun zamandır kullanıyor musunuz?

Güç kablosu dedıgınız sey PC ile monıtoru baglanmayı saglayan ara kablo olsa gerek...
    Bu kablo ezılmıs olabılır ıcten kırıklık olabılır bır baska ara kablo cıkartılabılıorsa vıdalıysa baska bı kabloyla deneyın...

Monıtorunuz dımanyetık alan ıcıne gırmıs olabılır bununda cozumu var Eğer Monıtorunuzde AUTO tusu varsa buna basmanız ve ekranınızın bır kez tıtreyıp guzel bı sekılde rengı ve seklı yerıne gelme olasılıgıda mevcut deneyın bunları...

Evet, bunu kastettim.

• bilmiyorum doğru mu yaptım ama kasanın arkasındaki güç kablosuyla monitörünkini değiştirdim ama farkeden birşey olmadı.ekran kartım:ati radeon 9550
    monitörü 5 yıla yakındır kullanıyorum.markasıda starcom diye bişey
    o titretme olayını da yaptım:)ama faydası olmadı ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifci_82 -- 16 Mayıs 2009; 10:58:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'un Renkleri Bozuldu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamircinin yolu gözüktü heralde
  • tamirciye gitmedim
    yalnız şunu belirtmek istedim
    ekran akrtı driver silip tekrar yükleyeyim dedim
    driver sildim pc kapatıp açtım
    sonra driverı tekrar yüklemeye başladım.
    sonra pc yeniden başlatıldı
    ve 1-2 sn sonra reset attı
    sonra pc tekrar açıldığında driver yüklenmemiş gibiydi.yani oyun oynayamıyordum veya int sayfalarında aşağı yukarı doğru hareket ederken birtakım takılmalar meydana geliyor.fakat reset atmıyordu.format atmayı denedim.formattan sonra tekrar driverı yükledim.fakat yine reset attı.şu anda çok kötü durumdayım acaba diyorum ekran akrtı driverı sorunsuz birşekilde yüklenemiyorsa sorun ekran kartında olmasın?
  • ?
  • benimde laptopun monitör renkleri negatif oldu.. dün laptop kapalı iken üstüne kalın bi kitap düştü.. ondan olabilir mi?
  • aynı şey bnm de başıma geldi ve oyun oynarken ama bilgisayarım laptop yardım ed,n lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.