Şimdi Ara

LAPTOP PARLAKLIK ARTTIRDIKÇA EKRAN TİTRİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hayırlı akşamlar ve iyi ramazanlar diliyorum öncelikle.
    Yaşadığım bir problem hakkında yardım almak için sizlere danışmak istedim, bilgisayarım monster abra a5.v13 i7 işlemcili 1050TI ekran kartına sahip bir notebook.
    Yaşadığım problem bugün başladı yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum bilgisayarı bir sorun yaşamamıştım daha öncesinde. Bilgisayarı prizden çıkardığım anda ekran titremeye başladı deli gibi.
    Tabi haliyle Türk usulü tamir yöntemi olan aç kapatı denedim öncelikle. Olmadı tekrar açtığımda aşırı derecede titreme vardı gözlerim acıdı resmen. Bilgisayar sistemlerinden pek anlamadığım için bilgisayarı HDMI kablosuyla televizyona bağladım. Titreme TV ekranına yansımıyordu sadece bilgisayarda vardı. Ondan sonra sürücülerimi tekrardan güncelledim hatta sistem kurtarmak için windows u bile 0 ladım ama çözüm alamadım. İnternetten baktığım araştırdığım kadarıyla herşeyi yüksek performansa al düzelebilir tarzı yazılar okudum, zaten her zaman yüksek performansta kullanıyordum bilgisayarı tekrardan yaptım ama gene de çözüm alamadım, rastgele denerken parlaklığı 0 a çektiğimde titremenin durduğunu gözlemledim. 10/10 ise parlaklık aşırı derecede titreme oluyordu 10/2 civarlarında titreme duruyordu 10/1-10/0-10/2 civarlarında titreme duruyor fakat 10/3' den itibaren deli dana gibi titriyor ekran.
    Buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum tekrardan.
    Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan abilerim, kardeşlerim yardımcı olabilirlerse müteşekkir olurum. Güzel forumlar diliyorum hepinize. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Ekran Parlaklığı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.