Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Legacy set item olabiliğ mi bir tanesi? Gerçi eski parçalarla da uyuşup set özelliği veriyorlar genelde...

Bende lvl farkı var item de diye düşündüm. 3 set 60 diğeri 61 lvl olarak.
  • Arkadaşlar en az 60 70 kere sarı rift yaptım fakat Sunwuko's set daha 1 tane düşürebildim. Normal mi bu durum ? Droplar mı azaldı ? Yada Sarı riftte artık yeşil item düşmüyor mu ?

Tavsiye edebileceğiniz bir harita var mı orada daha çok düşüyor gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosephOceans -- 17 Ocak 2015; 13:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JosephOceans

Arkadaşlar en az 60 70 kere sarı rift yaptım fakat Sunwuko's set daha 1 tane düşürebildim. Normal mi bu durum ? Droplar mı azaldı ? Yada Sarı riftte artık yeşil item düşmüyor mu ?

Tavsiye edebileceğiniz bir harita var mı orada daha çok düşüyor gibi ?

şans işi droplar yine aynı. heryerden herşey düşebilir t1 üstü oynadıktan sonra
  • t6 h.sonu nerdeyse girdiğim tüm vakit riftte geçti, inna set 3 parça çıktı (inna's reach dahil) sunwuko helm çıktı onun harici genellikle ancient legend. weapon ve bracer yoğunluktaydı. Hatta monk ile kasarken ancient the furnace bile çıktı ama sunwuko çok zor sanırım.

1 senedir oynayıp da görmeyenler de varmış yani, arkadaşın dediği gibi tamamen şans işi.
  • arkadaşlar sezon 2 için MONK açtım ama skill buildler kafamı karıştırıyor !
    ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Var mı PROF biri bana yön göstericek ??
  • arkadaşlar yeni patchte çıkmış bir monk rehberi var mı bildiğiniz.Bir arkadaşla 70'e power level yaptık bir kaç item da var ama ne buildi tam kavradım ne de en iyi kullanılacak skilleri. Yardımcı olacak bir rehber var mıdır?
    Edit:ingilizce de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 20 Nisan 2015; 6:22:29 >
  • Merhaba, Monk için takip edilecek örnek kişi Quin69 mahlaslı oyuncudur. Şu linkte 'Dashing Strike buildi'ni ayrıntılarıyla ve örnek oynanışıyla gösteriyor, fakat aynı ortamda başka oyun üsluplarının rehberleri de var; In-Geom'lu God build gibi...

www.diablofans.com
    Quin69 - GR60+ Fire Dash Monk - Monk - Diablo III Builds - DiabloFans
    http://www.diablofans.com/builds/53770-quin69-gr55-dashing-strike-monk

www.diablofans.com
    Quin69 - T6 God Monk - Monk - Diablo III Builds - DiabloFans
    http://www.diablofans.com/builds/53902-quin69-t6-god-monk

• Abi valla Quincy gibi olabilmek zor görünüyor.
    Bir kolluğa rollemek için arcane dust parçasından 16 adet istiyor yahu. Kasmak bitmedi bir türlü roll gelmek bilmiyor.

T6 God Monk videosu çok iyi ya, ilk çıktığında izlemiştim felaket bir rift.
  • quote:

Merhaba, Monk için takip edilecek örnek kişi Quin69 mahlaslı oyuncudur. Şu linkte 'Dashing Strike buildi'ni ayrıntılarıyla ve örnek oynanışıyla gösteriyor, fakat aynı ortamda başka oyun üsluplarının rehberleri de var; In-Geom'lu God build gibi...

http://www.diablofans.com/builds/53770-quin69-gr55-dashing-strike-monk

http://www.diablofans.com/builds/53902-quin69-t6-god-monk

Çok teşekkürler hemen inceliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IuTKuI I kullanıcısına yanıt
    Zor elbette. :) Adam Monk'la yatıp Monk'la kalkıyor âdeta ama videoda oynanışın basit olduğunu belirtiyor, özellikle Flying Dragon'lı Dashing Build oldukça kolay (item'ları bulduktan sonra tabii) Dashing Strike (Blinding Speed), Primary skill (Fists of Thunder/Quickening), Dashing ve yine primary skill; arada da Epiphany'i aktif etmeyi unutmamak gerek ve mobların arasındayken de Inner Sanctuary (Forbidden Palace) açmayı...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Item lar hepsi var bende fakat coold.reduction az olduğu için eğer combo tutturamazsam dashing dolmasını bekliyorum. (%42 coold)
    In Geom olan builde baktım resmen 2-3 sn de bir dash doluyor Quincy gibi olmak epey zor :)
    Sezon sonrası paragonu 1052 ye dayamış adam :)
  • quote:

Zor elbette. :) Adam Monk'la yatıp Monk'la kalkıyor âdeta ama videoda oynanışın basit olduğunu belirtiyor, özellikle Flying Dragon'lı Dashing Build oldukça kolay (item'ları bulduktan sonra tabii) Dashing Strike (Blinding Speed), Primary skill (Fists of Thunder/Quickening), Dashing ve yine primary skill; arada da Epiphany'i aktif etmeyi unutmamak gerek ve mobların arasındayken de Inner Sanctuary (Forbidden Palace) açmayı...

Bende itemleri topladım, F.Dragon 4,5 K hem de barbarian ile oynarken düştü : ) bi heyecan deneme yaptım 40 rahat bitti sonra 44 denedim bu sefer ayakta duramadım,oynama konusunda pratik yapmam lazım. Yoğun bir harita olması lazım sanki, iyi huylu moblar olursa tadından yenmez. Resis. gemleri taktım pek etkisi olmadı, bakalım tekrar deneriz bir heves gelmesi lazım şu sıra wizard barbarian ve gem yükseltmek için dh oynuyorum.

Monk'un palm buildini daha çok seviyorum aslında, puff diye yok ediyor çok eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 20 Nisan 2015; 23:09:32 >

• haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Hocam silaha life per hit lazım. Bende de 4,5 k'ya yakın bir ancient FD var. LOH rolledim damage 4k'ya düştü ama bildiğin ölmüyorsun. Tek yemediğin sürece anında health fulleniyor. Bir de mantralardan "mantra of salvation - Agility" şart, %60 civarı dodge ile pek vuramıyorlar da sana. Dün akşam sırayla 42-43-44-45 yaptım çok rahat. DPS yükseldikçe çok rahat yüksek grift'ler yapılabilir.

Palm build güzel ama rift guardian tam bir eziyet oluyor. Bununla guardian da bir kaç dakika içinde kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppets

Hocam silaha life per hit lazım. Bende de 4,5 k'ya yakın bir ancient FD var. LOH rolledim damage 4k'ya düştü ama bildiğin ölmüyorsun. Tek yemediğin sürece anında health fulleniyor. Bir de mantralardan "mantra of salvation - Agility" şart, %60 civarı dodge ile pek vuramıyorlar da sana. Dün akşam sırayla 42-43-44-45 yaptım çok rahat. DPS yükseldikçe çok rahat yüksek grift'ler yapılabilir.

Palm build güzel ama rift guardian tam bir eziyet oluyor. Bununla guardian da bir kaç dakika içinde kesiliyor.

Sağol, birde öyle denerim bakalım damage ne kadar düşecek.
  • Bu dashing strike setini nerden bulabilirim ? Grift 32-35 yapıyorum.Sanırım Kadala'dan da cıkmıyor ...
  • Kadala da dahil heryerden elde edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.3 ile hareketlenir mi ki buralar:)
  • Herkes Monk açacak kesin hareket gelir canlanir konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulyana setle oynaması aşırı zevkli monk oynamayan kalmasın
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.