Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza90

İi günler arkadaşlar çok acil olarak sizin yardımınızı istiorum özellikle yüksek olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 50 lwl olmak üzereyim arkadaşlarla hell geçicez 5 kişi falanız monk tank olarak kullanmak istiorum nasıl bir build yapabilirim acaba şuandahttp://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UbZYXk!ZXY!bcbcba bu build kullanıorum ama defans olarak yok tank olarak hangi build kullanıyım ve hangi itemleri takıyım söylermisinz şuanda 44 lwlim akşama kadar 50 olucam 2k armor 13k can 1k damge var şuanda ama çift elli değil bir elimde axe bir elimdede off hand var cevaplarını bekliorum

Kolay gelsin hocam öncelikle.Ben daha 38 levelım ama gene de yardımcı olmaya çalışiyim tank konusunda.

Şöyle bir build işinize yarar sanırım :

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WXgfTQ!cXT!bbaYZY

Bu buildin temel amacı Cyclone Strike ile düşmanları üstüne çekip Crippling Wave ile yavaşlatıp , takım arkadaşlarınıza saldırmamalarını sağlamak.Mantra of Healing hem sizin hem de yakınınızdakilerin Health Regeni için gayet iyi bir skill.Breath of Heaven ve Serenity ise dayanıklılığınızı bayağı bir arttırır.Passive skilleri de defansif bir şekilde ayarladım.

İtem konusunda tank olarak oynacağınız için one-handed weapon + shield iş görecektir.Diğer itemleriniz de dexterity + vitality'nin yanında strenght ve intelligence özelliklerini verenleri seçerseniz defansınız gayet iyi olacaktır.Str. ve int.'i gemler ile halledebilirsiniz.

• ınt ne için lazım onu anlayamadım birde kullanıp denicem başka fikirleri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza90

ınt ne için lazım onu anlayamadım birde kullanıp denicem başka fikirleri olan var mı ?

Magic resist veriyor.
  • valla ben level 53 monkum 3300 DPS 2000 DEF 16K Hp var sorularınızı alabilirim. Bu arada sanırım str defans veriyor?
  • Selam arkadaşlar bir kaç gün içinde diabloya başlıcam kısmet olursa monk oynamayı düşünüyorum.tek başıma oynucam.acaba tek oynarken monk nasıldır tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah olarak ne kullanıyosunuz ya delircem 2 elimde de fist var 60 küsür damageli idare eder mi sizce? 41 lvlim.
  • Tek el Axe de kullanabilirsin monkda damage arttıran şeyler : dex , increased attack speed ve eksrta damage veren itemlerdir bunları dikkate alarak weapon kullan fist, 1h axe yada 1h sword
  • quote:

Orijinalden alıntı: verekdal

Selam arkadaşlar bir kaç gün içinde diabloya başlıcam kısmet olursa monk oynamayı düşünüyorum.tek başıma oynucam.acaba tek oynarken monk nasıldır tavsiye edermisiniz?

Nigthmare Act 2'deyim hiç zorlanmadım şimdiye kadar tek başıma.Skilleri hafif defansif ayarlarsan hiç bir zorluk çekmezsin (Başlarda pek dikkat etmene gerek yok tabii)

@marioglu

Evet str. armorunu arttırıyor.İnt. ise magic resist.Yani her stat bir monk için gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 20 Mayıs 2012; 18:07:42 >
  • aynen öyle ama dps ıcın en onemlı dex ve increased attack speed
  • Monku tank gibi kullanmak isteyen arkadaşlar shieldi defansı bi kenarı bırakıp monkun en büyük nimeti dodge kullanmalı. Bu sayede ztn üzerinize gelen atakları savuşturup hell ve inferno seviyesinde daha rahat hayatta kalabilirsiniz. Örnek bir build

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#adXfTh!YWb!ZccYcc

Bu buildi birde itemle desteklerseniz Dodge şansınızın minimum %60, 70 seviyesinde olmasını sağlarsınız.

Şöyle bir buildte daha defanif oynamak isteyen arkadaşlar için dodge, reduce damage ve increase armor ağırlıklı

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#abUdRZ!ZXW!ZZYaYc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 20 Mayıs 2012; 18:16:00 >

• Bir de bişey sorucam monkun spirit değeri hiç artmıcak mı yani hep 150 oalrak mı kalıcak.
  • bı passove skılıyle 250 yapabılıon ama gereksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: verekdal

Selam arkadaşlar bir kaç gün içinde diabloya başlıcam kısmet olursa monk oynamayı düşünüyorum.tek başıma oynucam.acaba tek oynarken monk nasıldır tavsiye edermisiniz?

Nigthmare Act 2'deyim hiç zorlanmadım şimdiye kadar tek başıma.Skilleri hafif defansif ayarlarsan hiç bir zorluk çekmezsin (Başlarda pek dikkat etmene gerek yok tabii)

@marioglu

Evet str. armorunu arttırıyor.İnt. ise magic resist.Yani her stat bir monk için gerekli

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marioglu

valla ben level 53 monkum 3300 DPS 2000 DEF 16K Hp var sorularınızı alabilirim. Bu arada sanırım str defans veriyor?

soru değil de sana önerim var, yani dps ve hp olarak çok fazla açığın var ilerde çok sıkıntı çekersin benden söylemesi, ben de 55 lvl monk'um aramızda cok fark olmamalı ama ben 4k dps 2.5k def 25k hp'ye sahibim buna rağmen hell'de zorlandığım oluyo. ozellikle hp kasmanı tavsiye ediyorum cidden gerekli, 16k hp 53 lvl monk için aşırı yetersiz
  • önerin için teşekkürker battletagını verirsen oyundan daha iyi konuşabiliriz eklediğimde yazarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

Monku tank gibi kullanmak isteyen arkadaşlar shieldi defansı bi kenarı bırakıp monkun en büyük nimeti dodge kullanmalı. Bu sayede ztn üzerinize gelen atakları savuşturup hell ve inferno seviyesinde daha rahat hayatta kalabilirsiniz. Örnek bir build

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#adXfTh!YWb!ZccYcc

Bu buildi birde itemle desteklerseniz Dodge şansınızın minimum %60, 70 seviyesinde olmasını sağlarsınız.

Şöyle bir buildte daha defanif oynamak isteyen arkadaşlar için dodge, reduce damage ve increase armor ağırlıklı

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#abUdRZ!ZXW!ZZYaYc

dodge derken çift elli olan mı tek elli olan mı şuanda oyun bakımda olduğu için bakamıorum bende şuanda 47 lwl lim 2k def 17k can 1k dps var shiel ve axe kullanıorum şuanda itemlerim full vit dex ağırlıklı

• quote:

valla ben level 53 monkum 3300 DPS 2000 DEF 16K Hp var sorularınızı alabilirim. Bu arada sanırım str defans veriyor?

tank monk için önerdiğin silahlar ve build düzeni nedr acaba ?
  • quote:

önerin için teşekkürker battletagını verirsen oyundan daha iyi konuşabiliriz eklediğimde yazarsın

battletagım Drexfor#2703 serverlar açıldığı gibi oyundayım ama eğer bugün açılmazsa yarın 16:00 gibi girmiş olurum oyuna
  • quote:

dodge şansınız kac acaba?????
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.