Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keshberfo

Beyler karakterimin eksiklerinin farkındayım, AS -Loh- LS gibi kritik eksiklerim var ama ihtiyacım olan itemler 100m gibi rakkamlardan başlıyor, bu işi biraz daha ucuz itemlerle çözebilmenin ve 100k dps barajını aşmamın bir yolunu bilen var mı ?

Bütçem çok komik 15m

senin en büyük eksigin chd, yoksa itemlerin kötü degil , chd olmadan 15m degil 150m da harcasan 1 adım yol alamazsın
    100k sınırını geçebilmen ve diger itemlerden daha iyi yararlanman için silahlarında 3+ parça chd olmalı
    yani birisi chd+soket digeri soket veya chd olmali,buna uygun 2 silah almalısın,

birde suanki halinle ls sana uygun degil,100k dps seviyesinde 2-3ls işe yaramaz,
    ls istiyorsan 200k dps sınırını aşacaksın veya 6ls yapacaksın(skorn)
    yada loh a geçeceksin

15m işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Beyler karakterimin eksiklerinin farkındayım, AS -Loh- LS gibi kritik eksiklerim var ama ihtiyacım olan itemler 100m gibi rakkamlardan başlıyor, bu işi biraz daha ucuz itemlerle çözebilmenin ve 100k dps barajını aşmamın bir yolunu bilen var mı ?

Bütçem çok komik 15m

senin en büyük eksigin chd, yoksa itemlerin kötü degil , chd olmadan 15m degil 150m da harcasan 1 adım yol alamazsın
    100k sınırını geçebilmen ve diger itemlerden daha iyi yararlanman için silahlarında 3+ parça chd olmalı
    yani birisi chd+soket digeri soket veya chd olmali,buna uygun 2 silah almalısın,

birde suanki halinle ls sana uygun degil,100k dps seviyesinde 2-3ls işe yaramaz,
    ls istiyorsan 200k dps sınırını aşacaksın veya 6ls yapacaksın(skorn)
    yada loh a geçeceksin

15m işini görür

Eyvallah dostum. O zaman , Dex- Loh- As- Soket- Chd olan silah bulmaya çalışalım bakalım.

Amuleti değiştirmeyi planlıyorum, 8,5 Chc - 90+ Chd li bişey bakıcam. Sanırım o da biraz etki eder 100k sınırını aşıp mp5'e geçmeyi düşünüyorum, Şu anda Mp4 de çok rahatım ama Mp5'e geçince ne hikmetse tereyağ gibi eriyorum :P

• Elindeki parayı tempest rush'a uygun öte-beri alarak değerlendir derim. Önceden olsaydı dps'in düşük kalacağından verimli olmazdı; ama tempest rush %155 weapon damage'e çıktığından dps'in düşük kalsa da gene muhtemelen tek atarak geçersin mobları mp0'da.

Hiç oynayamasan bile günde en az 1 saat oynarsın gene. Bu 1 saatlik farmda hem adam gibi exp. kasarsın, hem de bir sürü ilvl 63 item düşürürsün. Düşürdüğün itemlerin içinden muhakkak satmaya değer şeyler de çıkacaktır.

Çok loot, çok para.. Çok para, kaliteli item.. Kaliteli item, iyi karakter..

EDIT: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 19 Şubat 2013; 17:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Elindeki parayı tempest rush'a uygun öte-beri alarak değerlendir derim. Önceden olsaydı dps'in düşük kalacağından verimli olmazdı; ama tempest rush %155 weapon damage'e çıktığından dps'in düşük kalsa da gene muhtemelen tek atarak geçersin mobları mp0'da.

Hiç oynayamasan bile günde en az 1 saat oynarsın gene. Bu 1 saatlik farmda hem adam gibi exp. kasarsın, hem de bir sürü ilvl 63 item düşürürsün. Düşürdüğün itemlerin içinden muhakkak satmaya değer şeyler de çıkacaktır.

Çok loot, çok para.. Çok para, kaliteli item.. Kaliteli item, iyi karakter..

MP0 da TR yapıyorum ara ara ( canım sıkılınca) ama abi uykum geliyo :( çok sıkıyo :(

• http://www.youtube.com/watch?v=9poC2sVMQs8

Bugun ghom denememi yaptım ve youtubeye attım:)
  • slm herkeze
    önerebileceğiniz bir plan var mı
    bu planı al yap güzel craft oluyor diyebileceğiniz
    gnomdan bi kac tane amulet ve bracer plan dusurdum yaptım
    tırt cıktıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

http://www.youtube.com/watch?v=9poC2sVMQs8

Bugun ghom denememi yaptım ve youtubeye attım:)

WoL kullandığından mantra spamlamaya spiritin kalmıyor. WoL atınca ekranda büyük rakamlar görüyor olabilirsin; ama mantra buffunu kullanmaman aktif dps'ini düşürüyor.
  • @shurikan açıklamanız için teşekkürler.

Evet WOL kullandığım için Matraya ayıracak spirt kalmıyor. WoL 75 Sprint harcıyor Matra de 75 Spint spamlamaya devam edersem Spint kalmıyor. ne yapmam gereken bir yol varsa gösterebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethisagol -- 20 Şubat 2013; 12:10:37 >
  • WoL kullanma olsun bitsin. Madem combination strike pasifini kullanıyorsun, WoL yerine WotHF-Blazing Fists kullan. Bu komboyla kazanacağın +15% atak hızı ile daha hızlı spirit kazanırsın; Mantra spamlamaya da yetecek spiritin olur (3 saniyelik kombo buffunu koruyabildiğin sürece).
    Benim eski itemlerimi satmadan evvel bu komboyu 1.86 atak hızı ile kullanıyordum ve spirit sorunu olmuyordu. Pantolon hariç hiçbir eşyamda attack speed yoktu.

Haddinden fazla vitality var üzerinde. Bence, pantolonunu all.res. ya da yüksek dex. veren bir tanesi ile değiştir. Tavsiyem, all.res. olan bir tane alıp, serenty'i kullanmaktan vazgeçmen yönünde. Reflect damage affixi değiştiğinden beridir artık elitler sorun olmaz. Onun yerine hala Blinding flash kullanılabilir. Ya da exploding palm-the flesh is weak deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 20 Şubat 2013; 12:53:56 >
  • Arkadaşlar merhaba, 100k dps benim Ls işe yaramıyor, Lohmu kullanmaya devam etmeliyim ? Ls ye döneyim dedim pişman oldum, bide profilden bana daha ii bi pasif skill veya mantra önerebilirseniz sevinirim.

Battletag : CannibaL#2295

http://eu.battle.net/d3/en/profile/CannibaL-2295/hero/1906991
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannibalix

Arkadaşlar merhaba, 100k dps benim Ls işe yaramıyor, Lohmu kullanmaya devam etmeliyim ? Ls ye döneyim dedim pişman oldum, bide profilden bana daha ii bi pasif skill veya mantra önerebilirseniz sevinirim.

Mantra of Healing-Time of Need sana yaramaz,resistin yeterli

Dex az olduğu için pasiften veya martadan dog. alman lazım

Mantra of Conviction-Overawe,The Guardian's Path(Beacon of Ytar yerine) olabilir

fazla hasar alırsan/veya yüksek mp oynamak istersen

Mantra of Evasion -Backlash -The Guardian's Path

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Orijinalden alıntı: cannibalix

Arkadaşlar merhaba, 100k dps benim Ls işe yaramıyor, Lohmu kullanmaya devam etmeliyim ? Ls ye döneyim dedim pişman oldum, bide profilden bana daha ii bi pasif skill veya mantra önerebilirseniz sevinirim.

Mantra of Healing-Time of Need sana yaramaz,resistin yeterli

Dex az olduğu için pasiften veya martadan dog. alman lazım

Mantra of Conviction-Overawe,The Guardian's Path(Beacon of Ytar yerine) olabilir

fazla hasar alırsan/veya yüksek mp oynamak istersen

Mantra of Evasion -Backlash -The Guardian's Path

Eyw. dostum

• selam dostlar oyuna bi 7 ay falan ara vermiştim bu hafta tekrar başladım ancak monkum baya kötü durumdaydı biraz şanslıyıdım sanırım blackthorne's surcoat ve echoing fury düşürdüm işe yarar şekilde ancak şuan ne kasılır ne edilir tam bilemiyorum eskiden varsa yoksa LoH ve atak speed kasılırdı şimdi ne kasmamız lazım bide build hakkındada yorum yaparsanız sevinirim
    not: normalde Cyclone değil bladestorm kullanıorum bi arkadaşım önerdi deneme amaçlı cyclone da sweeping wind

http://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/809058
  • Bende 62 paragon level demon hunterımı bırakıp monka geçtim. Karakter linki aşağıda.

Deneyimli monk arkadaşlar eksiği nedir sizce ? Neler değiştirebilirim?

Şu an için amacım paragon leveli en azından 50 yapmak. Hangi mp seviyesinde oynanmamı tavsiye edersiniz ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravaillac-1196/hero/1705117

*Damage 109k olarak gözüküyor. Dün oyundayken 130k üzeriydi buffsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravaillac

Bende 62 paragon level demon hunterımı bırakıp monka geçtim. Karakter linki aşağıda.

Deneyimli monk arkadaşlar eksiği nedir sizce ? Neler değiştirebilirim?

Şu an için amacım paragon leveli en azından 50 yapmak. Hangi mp seviyesinde oynanmamı tavsiye edersiniz ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravaillac-1196/hero/1705117

*Damage 109k olarak gözüküyor. Dün oyundayken 130k üzeriydi buffsız.

@ravaillac

Monk ile paragon kasmanın en temiz ve en hızlı yolu tempest rush (TR) build kullanmak. Şu an ben de paragonu 100 yapmak için bu buildi kullanıyorum. Forumu aratırsan TR build için rehber vardı sanırım. Ya da ingilizce sorununuz yoksa battle.net forumlarında ayrıntılı bilgiler var. İmzamdan benim karakteri de inceleyebilirsin.

Fakat karakterin şu an için TR build ile hiç uyumlu değil. TR için attack speed minimumda tutulmalı. TR'nin ana skilli olan Tempest Rush - Tailwind için AS ne kadar az olursa o kadar az spirit kullanırsın. Skorn kullanacaksın. İnna seti 4'e tamamlayıp SW maliyetini 5 spirite düşüreceksin. Ayrıca inna helm'de ve stone of jordan'da spirit regeneration özelliği olacak.

Bir de hellfire ring yapman lazım %35 extra xp için.

Eğer buildi doğru yaparsan %50 ve üzeri movement speed ile hiç durmadan haritayı temizlersin. MP0 ya da MP1 akar gidersin.

• benim build ile çok rahat mp2 farm yapıyorum tempest rush ile koşarken bile spiritim artıyor
  • won khim lau ls li soketli mi seçilmeli yoksa critli ls li soketli rare bi item mi seçilmeli sizce echonun yanına monk severler
  • bence yüksek dex+vitli 1200 üstü echo - rare CHD 80+Lifestealli + soketli
  • Yalnış okumuşum;
    DPS düzeyine göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 2 Mart 2013; 13:51:26 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.