Şimdi Ara

Mono Anfi Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki Tane JBL-GTO1202D İçin mono anfi arıyorum subların tanesi 300w istiyor.Daha önceden JBL-CS301 kullanıyodum idarelik olarak.Şimdi anfi yandı sublar çalışmıyor bana bu subları tam gücünde çalıştırmaya yarıyacak anfi tavsiyesinde bulunursanız sevinirim, teşekkürler.

• digiline 1000.1 işinizi görür, 2 ohmda 650 yada 700 rms olması gerek, bütçe müsaitse sound magus X1502 daha iyi bir seçim olur.
  • soundmagus hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama anfinin ohm değerleri biraz kafamı kurcaladı yani 1ohm da 1500w gibi manyak bi değer veriyor benim sublar 4ohm anfi 4ohmda 600w veriyor benim tam aradığım değer ancak yanlış bağlamaktan korkuyorum nası bağlıyabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_yuksel

soundmagus hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama anfinin ohm değerleri biraz kafamı kurcaladı yani 1ohm da 1500w gibi manyak bi değer veriyor benim sublar 4ohm anfi 4ohmda 600w veriyor benim tam aradığım değer ancak yanlış bağlamaktan korkuyorum nası bağlıyabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

baslarınız 2+2 ohm ve 2 adet olduğu için ohmaj konusunda sıkıntı yaşamazsınız. 2 adet 2+2 bas ile 1 ohma inemezsiniz, resimdeki gibi bağlayabilisiniz. basları kendi bobinlerini seri bağlayıp birbirleri arasında paralel bağlayarak 2 ohma ulaşırsınız.

/>

yada basların kendi bobinlerini paralel bağlayıp birbirleri arasında seri bağlayarak 2 ohma ulaşabilirsiniz. umarım açıklayabilmişimdir

ekleme:

bu da Sound magus x1502 mono sub amfisinin rms değerleri

RMS Power at 14.4V (into 1 ohm 50Hz THD+N < 2.5%) 1500 Watt

RMS Power at 14.4V (into 2 ohm 50Hz THD+N < 2%) 950 Watt

RMS Power at 14.4V (into 4 ohm 50Hz THD+N < 1.6%) 600 Watt

2 ohmda 12 volt civarlarında 850 rms e kadar düşebilir, ancak hiç sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 9 Mart 2011; 15:55:22 >

• anfi açısından sıkıntı olmayabilirde bendeki sublar fazla iyi değilmiş boboinleri hemen yanabiliyomuş 300w tan fazla verirsem yanma itimali olabilir yani subları 950 w ile beslersem yanma ihtimali ne kadardır 2+2ohm olayını okumuştum bobinler beni korkutuyo şu anda boboinler birbirine seri bağlı yani 4ohm oluyo herhalde bu şekilde subları taksam köprü yapmadan her kanala 300w düşermi 4ohm da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil_yuksel -- 9 Mart 2011; 23:51:48 >
  • yanlışlıkla mesaj attım silinmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 10 Mart 2011; 3:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_yuksel

anfi açısından sıkıntı olmayabilirde bendeki sublar fazla iyi değilmiş boboinleri hemen yanabiliyomuş 300w tan fazla verirsem yanma itimali olabilir yani subları 950 w ile beslersem yanma ihtimali ne kadardır 2+2ohm olayını okumuştum bobinler beni korkutuyo şu anda boboinler birbirine seri bağlı yani 4ohm oluyo herhalde bu şekilde subları taksam köprü yapmadan her kanala 300w düşermi 4ohm da

doğru duymuşsunuz jbl in bu modelleri yanabiliyor, güçlü amfi bağlamak sıkıntı olmaz gainleri kısılabilir. bu durumda digiline 1001 yada edison ed 1000a almanız hem rms değerleri olarak hemde daha hesaplı olacağından uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 11 Mart 2011; 2:57:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki hocam jbl 7001 nasıl bir anfidir 700w verebiiliyor 2ohm bağlantı yapmayıda çözdüm bu anfi nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.