Fiziki kartı var. Ücreti 30 TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Aynen şimdi gördüm en son denediğimde yakında açılacak diyorlardı 👍quote:
Orijinalden alıntı: E006Fiziki kartı var. Ücreti 30 TL.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulama içerisinde ödediğiz taktirde zaten cüzdan uygulamasından düşüş oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 Ağustos 2023 Pazar günü % 10 500/50 market iade kampanyası gelmiş.
QR kod şart gözüküyor. Fiziki kart ile yapsak iade gelir mi acaba?
-
Fiziki kartınız geldi mi sizin acaba?quote:
Orijinalden alıntı: gonulbas20 Ağustos 2023 Pazar günü % 10 500/50 market iade kampanyası gelmiş.
QR kod şart gözüküyor. Fiziki kart ile yapsak iade gelir mi acaba?
Ben yeni başvurdum fakat bir arkadaş bende var demişti onun için sordum.
-
Cüzdana 30 tl gönderdim.fiziki karta başvurdum.Ancak 30 tl hala cüzdan da .Kart ücreti 30 tl degilmiydi.kart basim asamasinda .Acaba 30 tl sonradan mı düşüyor hesaptan.
Başvuran arkadaşlar sizde de mi böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 19 Ağustos 2023; 11:41:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok diyecektim ki basvurduktan kaç gün sonra geliyor bende bugün başvurdum daquote:
Orijinalden alıntı: gonulbasBen yeni başvurdum fakat bir arkadaş bende var demişti onun için sordum.
Benden de düşmedi ücret zaten kart geldikten sonra ilk harcamada kart ücretini de veriyorquote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55
Cüzdana 30 tl gönderdim.fiziki karta başvurdum.Ancak 30 tl hala cüzdan da .Kart ücreti 30 tl degilmiydi.kart basim asamasinda .Acaba 30 tl sonradan mı düşüyor hesaptan.
Başvuran arkadaşlar sizde de mi böyle.
Teşekkürler hocam.
Market kampanyasını yapan var mı
-
Fatura ödemesini Türk Telekomun sitesinden kartla yaptım mono kartla harcamaya dediği için doğru mu yaptım acaba uygulama içindende fatura ödeme var ama kartla değil o
uygulama içi diye biliyorum. çünkü orada yazan şirketler fatura ödeme kısmında olanlar. mesela aksa elektrik yok listede, fatura ödeme kısmında da yok. aynı şekil oyun-epin dahil değil diyor yine
-
Yanlış yaptım herhalde mono kart niye diyorsun o zaman mono üzerinden de, neyse diğer ay kampanya olursa kullanırım
Digiturk kampanyasından anlayan var mı, 50 kere okudum anlamadım. 200 tl iade de kaç tl harcamaya neye iade hiç yazmamışlar.
kampanya.monoapp.com.trkampanyalar – Monohttps://kampanya.monoapp.com.tr/campaign-detail/CASHBACK/183 -
Saat 20:24 itibariyle Tebrikler! MonoKart'iniz ile yaptiginiz harcamalardan kazandiginiz hediye bakiyeniz, QNB Cuzdan'iniza yuklenmistir. B016 Amazon alışverişi geçerli değerlendirmeyi unutmayın arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hb de de anında iade geliyor kota dolmamış an itibariyle 🤘
An itibariyle Trendyol verdi
Hocam merhaba bende fiziksel karta başvurdum ücret düşmemişti şimdi Trendyol için para attim varolan para almamıştı şimdi almış çok ilginç 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X