ARALIK 2024 ->KATILIM İLK 500 KİŞİ İLE SINIRLIDIR !!!
DİĞER KAMPANYALAR: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 2 Aralık 2024; 22:14:9 > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU]
-
-
Paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık.
Silmiştim, tekrar kurayım bari.
-
kassa kaldı mı ya. sileli çok oldu
-
play store uygulama linki yazarmisiniz? mono olarak aratinca sonuclarda hangi uygulama olduğunu kestiremedim
-
-
Yeni fiziksel ön ödemeli kart hayırlı olsun, evde 50 tane oldu
-
Çekoslovakyalılaştıramadıkalrımızdanmısınız Kart var bende.Yeni çıktı.
Her alışverişte % 10 kesinti yapıyor sizden.
Çok memnunum.
-
tesekkürler.Yalniz iadeyi ne zaman yatirdiklarini göremedim
-
15 gün diyor, üzdü.
-
Daha önce hep küçük tutarlı kullandım, şimdi 750TL üzeri bir işlem denedim 3D şifre göndermedi. Bilmediğimiz bir kısıtlama mı var? Daha önce karşılaşan var mı bu sorunla? Veya bir arkadaş deneyebilir mi 3D şifre gelip gelmediğini.
-
Bir kurumun sitesinden fatura öderken 3d sms gelmemişti (3d ekranı gelmeden direkt hata veriyordu.) Hatta kartla yapmaya çalıştığım ilk işlemdi, kart çalışıyor mu diye farklı bir yerde denediğimde 3d sms gelip sorunsuz ödeme yapabildim. Sorun kurumdan mı karttan mı kaynaklıydı bilmiyorum. -
Şimdi kontrol ettim daha önceki işlemlerin hepsi şifresiz yapılmış, sorun 3D şifresinin gelmemesi, ortada müşteri hizmetleri yok, mesaj yazdık dönüş yapan yok. Resmen nakiti attık, alışveriş kaldı. Acelem olmasa önemsemezdim ama işim olduğu için oldukça can sıkıcı oldu bu durum. Decathlon'da 3D'siz ödeme yöntemi var mıdır acaba?
Ekleme: Ahmaklık etmişiz. Vakıfbank banka kartı ile iki seferde(gece yarısından önce ve sonra) alıp (20+40)*2 alınabilirmiş, biz 50TL'nin peşine düştük, paramızdan olduk(geçici süreli).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 13 Haziran 2023; 7:14:26 > -
Takip. -
Ben de birkaç yerde denedim, 3dsms ekranına geçerken gelen ekran hemen kayboluyor ve ödeme alınamadı gibi bir hataya düşüyordu. Bir tek aski sitesinde su faturası ödeyebildim -
Hiç posta QR ile ödemeyi deneyen oldu mu? Olduysa hangi bankayı seçmeliyiz, QNB mi -
İstanbulkart yüklemesi yapayım dedim mono kart ile ama maalesef başarısız yanıtını alınca parayı geri attım şu aşamada biraz tırt maalesef daha çok gelişmesi lazım -
bugüne özel yüzde 21 iade kampanyası var.
olumlu işlem olanlar özelden yazabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Haziran 2023; 12:41:29 >
refli linki kaldırın aksi halde şikayet edeceğim. |
Yeni fiziksel ön ödemeli kart hayırlı olsun, evde 50 tane oldu |
Sadece bir kez alınabiliyormuş evet. Bu ay hiç yararlanmadım. Dün Amazon'da 250 harcamaya iade gelmedi. Kota çok hızlı doldu galiba. Playstore'da yorum yapıp bir vererek uygulamayı sildim. 250 kişiye hitap eden uygulama mı olur arkadaş?! |
hocam iyzico olayı farklı mesela.
Şu anda uzun süredir beyan edilen bkm takas komisyonu 3.36%. Yani ön ödemeliler min/max bu oranlarla calısıyorlar. sımdı müşteri gelip %2 ile para yükleyip bedavaya dışarı cıkarıyorsa burada kurum zararı // menfaati gözetilir. doğrudan ban sebebi bu. Haklı bir sebep. Ama kassa olayı farklı adamlar 3.36 üstüne 0.14 de kar eklemişler cekebilirsiniz diye. ama durduk yere ban atıyorlar. ben uptionla da görüştüm- papara ile de bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Bazı firmalar cok amatör calıştıkları icin bunlar normaldir. dileyen vatandaş ön ödemelilere yüklüyor dileyen kuyumcudan kartla alıp nakite dönüyor dileyen nakit avans cekiyor. bu müşterinin tercihi. ama burada etik ve doğru bulmadığım bir şey var: uyarı yapılmadan ban atılması. |
Var hocam. Bir sayfa öncesine gitseydiniz bu mesajımı görürdünüz. Tekrar paylaşıyorum. "Müşteri hizmetlerine kampanyaların sınırı dolduğunda listede gözüküyor mu diye sordum. Gelen cevabı aynen paylaşıyorum ; Mono uygulaması içerisinde kampanyalarım menüsünde eğer mevcut kampanyalar görüntüleyebiliyorsa kota dolmamıştır ve kampanya şartlarını kontrol edip kampanyadan yararlanmak için harcama yapabilirsiniz. Katılım limiti dolan kampanyalar uygulamadan kaldırılmaktadır." |
Kötü olmuş şimdi gördüm mono bitti desenize
|
Çoğu boş beleş kampanya. Lüzumsuz bir sürü yer var, market kampanyası yok. İşe yarayanları da yeni cüzdan açanlara mahsus yapmışlar. |
Benzer içerikler
- midas kripto 200 tl
- hangikredi ücretsiz kod
- enpara youtube premium
- getir finans
- katlanan chip para programı
- siber pazartesi
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X