Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.697
Cevap
135
Favori
132.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hediye kartını harcadım bile MONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Bu ne saçmalık demek yerine " Sadece fiziki kampanyalara katılabileceğim galiba" demişsiniz. Yarın birgün POS ret verse bu sefer de olsun EFT yapıyor en azından demezsiniz herhalde. QNB müşterisi olmadığınızı söyleyin.

• heroes82 H kullanıcısına yanıt
    15 Kasım'da gelmesi gereken mono kartım 1 Ocak 2025 günü
    evet yılbaşı tatil günü teslim edildi

AGT kurye sanırım yürüyerek yola çıkmış ancak getirdi ben çoktan ümidi kesmiştim ama yeni yılın ilk sürprizi oldu

Mono hesabında kart takibinde resimdeki görselde görüldüğü gibi 3-0 ve 4-0 gibi skorlar yazıyordu ama kesinlikle şu vakit teslim edecek diye bir tarih yok evet yoktu ben de teslim edince vakit evde değildim neyse biradere aldırdım 30 lirayı peşinden kesmişlerdi

şimdi ilk alışveriş kartla yaparak 30 liranın iadesini almam yapmam gerekecek galiba

yahu bu nasıl bir mono
    duo olsa ne yapardık kim bilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart dağıtıma çıktı deniyor, ücret de kesmedi şimdiye kadar. Başvuruda ücret alınacak denmemişti gerçi. Ücretsiz mi bu kart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağa be fatura ödeyelim dedim monodan, başkentte ne su, ne elektrik, ne gaz hiçbir kurum yok listede

• Eczane yaptım şimdi. Nakit iadeler kısmında göründü. Sıkıntı yok sanırım.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Nakit iadeler kısmı dediğiniz neresinden bakılıyor

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyalar - sağ üstte nakit iadeler yazıyor.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Finansbank'ta, Enpara'da hesabınız var mı? Benden de başvururken kart ücreti istemedi. Benim kart'ta dağıtımda, finansbank ve enpara'lılara ücretsiz mi acaba diye sordum.

• heroes82 H kullanıcısına yanıt
    Enpara yıllardır vardı, QNB'ye geçen ay müşteri oldum. Benim de aklıma QNB müşterisi olanlara bedava olabilme ihtimali geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Enpara yıllardır vardı, QNB'ye geçen ay müşteri oldum. Benim de aklıma QNB müşterisi olanlara bedava olabilme ihtimali geldi.
    Alakası yok yıllardır Enpara ve Qnb müşterisiyim kart çıktığı ilk zamanlarda aldım 30 TL ücreti ödedim o zamanda kart ilk kullanımda ücreti iade edeceğim diyordu etmedi de annemde de aynı şekilde 30 TL ücreti ödedim ama iade vermedi totalde 60 TL kart ücreti ödemiş oldum

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Yeni bir uygulama olabilir bu, geçen ay bana da 15TL -veya 30 TL tam hatırlayamıyorum- karşılığı kart alabilirsin derken bu ay başvuruda bu ibare hiçbir yerde çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 9 Ocak 2025; 17:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Yeni bir uygulama olabilir bu, geçen ay bana da 15TL -veya 30 TL tam hatırlayamıyorum- karşılığı kart alabilirsin derken bu ay başvuruda bu ibare hiçbir yerde çıkmadı.
    Bilmiyorum dediğiniz gibi belki de yeni başlamış da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Ocak 2025; 17:19:14 >
  • MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

Bu kampanyadan faydalanan arkadaş var mı, nereden alışveriş yaptığını yazabilir mi

• Bu ayda mono ile fatura ödedik umarım şubatta tekrar yatar 75₺

• ronnettee kullanıcısına yanıt
    neden engellendi hesabınız?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.