Şimdi Ara

mono laser yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yazıcı dünyasında araştırma yapmak, orta halli bir üniversiteyi bitirmek kadar zor gerçekten, araştırdıkça yeni şeyler çıkıyor, oysa ben sadece siyah beyaz çıktı alabileceğim, dolumu ve parçaları ekonomik bir yazıcı arıyorum. biliyorum herkes onu arıyor ve mükemmel yazıcı yok! ama ihtiyaçlarım doğrultusunda belli modeller için belki tavsiyelerde bulunabilirsiniz..

-ayda 1000 çıktı alıcam
    -sadece siyah beyaz çıktı alıcam
    -çıktı kalitesi hiç önemli değil.
    -dolumda sıkıntı çıkarmasın, toner, drum, chip konularında avantajlı olsun...

fiyat aralığı 200 e kadar çıkabilirim, ama uzun vadede çok karlı bir makina için 250- 300 de verilir diye düşünüyorum. forumda araştırma yaptım, güzel tavsiyeler var ama güncel değillerdi.. şimdiden teşekkürler

• Dostum Mono Lazerde Brother HL-2040 öneririm.Drum 12-15 Bin değişmesi lazım deniliyor ama 20.000 görenler var.Tam Dolu tonerle geliyor.Toner 2500 sayfa yazıyor.3 dolumluk toner tozu ile birlikte set halinde 239 TL'ye satıyoruz.Dolu toner + 3 Dolum toplamda 10.000 sayfa çıktı imkanı.Toneri chipsiz olduğu için reset gerekmiyor.Dolumuda çok basit yanda bir tıpa var onu açıp içine tozu dolduruyorsunuz.Bence piyasadaki en iyi mono lazerdir.

Brother HL 2040 (Mono Lazer Yazıcı)
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Bitmeyen-Tonerli-Brother-HL-2040-Mono-Lazer-Yazici&auction_id=874465

Her türlü sorunuzu bu konu altından cevaplayabilirim.

Saygılar.

• Brother HL-2040 olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.