Şimdi Ara

Monoblock LNB Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Bildiğiniz gibi Azerspace uydusunda yayın yapan CBC Sport kanalı Uefa Şampiyonlar Ligi , Avrupa Ligi ve La Liga'nın yayın haklarını aldı. Aynı zamanda bu uydu üzerinden farklı kanallar aracılığıyla Premier League, Serie A, Bundesliga gibi ligler de izlenebiliyor. Şimdi soruma gelelim. Bende Azerspace uydusunu kurmak istiyorum . İnternette multiblock lnb diye geçen ve iki adet farklı açılarda ayarlanmış lnb barındıran bir block lnb cihazı gördüm. Bildiğiniz gibi ülkemizde Azerspace üzerinden güçlü sinyaller alınabilmekte ve 4° derecelik bir açıyla Türksat'a ayarlı lnbnin yanına farklı bir lnb taktığınızda rahatlıkla Azerspace sinyali alınabilmekte. Sonuç itibari ile aşağıda resmini vereceğim cihaz hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Daha önce kullanan arkadaşlar var mıdır ? Tavsiye eder mısınız ? Teşekkürler.

Monoblock LNB Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 330neo -- 8 Ağustos 2018; 11:48:21 >

• Diseqc takılıyormu buna?

Atlanta ya takılmıyor ama 80 cm çanak olması lazım

http://www.atlantashop.com.tr/urun/atlanta-ultra-monoblock-4-3deg-lnb
  • Bu konuda bilgim yok maalesef. Ama tahmimimce takılabilir.
  • Ben 2015 yılında bunu almış idim. Hala da çanak antende bu var. Oldukça güzel görüntü kalitesinin yanında yüksek sinyal ve quality veriyor. CBC ve İdman transponderlarında %90 , Kazakistanın HD transponderlarında %99 sinyal alıyorum. Tabi çanak da güzel yerde olmalı tam Türksatı iyi alan yerde olmalı ki Azerspace'yi de iyi sinyalde alsın. Olduça memnumum Idman ve CBC Sportta 2 yılı aşkındır maçları seyredebiliyorum bu sayede. Tabi uydu alıcınızda Biss keyin de ayarlı olması gerekiyor. Turksatı söylemeye gerek yok kanallar çok güzel. Aynı zamanda Azerspace ile Turksatın arasında Intersat uydusu var onun da kanallarını düşük sinyal de olsa koklayabiliyor izleyebiliyorsunuz.

Tek kötü yanı malesef tek çıkışının olması ve ancak 1 receivera takılabilmesi. İçinde entegre kendi diseq anahları mevcut. Doğal olarak uydu receiverında diseq A ve B ayarlarını yapmanız gerekiyor. Tek çıkış olduğu için de mecburen evdeki öbür televizyona ikinci çanağı taktırdım. Ama kendi odamdaki TV de bu var ve Azerbaycan,Kazakistan,Gürcistan kanalları izleyebiliyorum.

Atlanta İnventer Monoblock LNB

• bazıları tek çıkışlı olduğu için diseqc gerekmez çünkü içinde diseq vardır. ama fotodaki lnb için diseq kullanmaNız gerekli. eğer elinizde iki lnb varsa yanyana eklersen aynı sonucu alırsınız. eğer daha başka uydular eklemeyi düşünecekseniz iki çıkışlı alın diseqte kendiniz birleştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.