Şimdi Ara

Monoton Hayatın Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün yıl çalıştım, şirketin imza işlerini, ıvır zıvırlarını hallettim ve yazın kendimi tatil ile ödüllendirdim. Ne tatil ama! bütün insanlar sevgilisi ile, ailesi ile
    tatilin keyfini çıkarırken ben inzivaya çekilmiş gibi gezdim. 2. gün sıkıldım ben evdeyken de yalnızdım burda da yalnızım. sorsan tatildeyim, eğleniyorum, geziyorum.

Allahtan tatil bitti tekrar döndüm. Ben tatilde biraz olsun monotan hayatım düzelir mi derken iyice berbat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toplumsuz Dünya -- 22 Eylül 2015; 0:08:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Stifler

copy paste yapacak

Yok o dediğni yapmıyorum.

Kendime çay koydum şimdi onu içiyorum birde yapyap oha diyorum diye kanallar var onları takip ediyorum. Tek eğlencem o videolar. Onlarda bazen sıkıcı

şeyler paylaşıyolar anlamadım.

Gece 00:001 de paylaşıyolar videoyu nasıl bir psikopatlarsa artık. Neyse ben de mecburiyetten onları bekliyorum çay içip. Videoyu izledikten sonra bir

şarkı açarım ya da bir film açar sesini kısar yatarım. Karanlıkta uyuyamam.

Yarın toplantı var, yine bir sürü kravatlı robotlar gelip cool cool konuşacaklar ve ben yine hiç bir şey anlamayıp gözlerinin içine bakıp oturcam. Hayır yani

o finansa bakan kadına da gıcık oluyorum.

"Biz bunları bilgisayara yükledik/kaydettik" demek yerine "computere import ettik" gibi değişik cümleler kuruyor.

Hani diyolar ya tofaşa cam filmli takmak +50 hp diye espirisi var, bunlarda da böyle konuşmak +50 ego heralde. Neyse son bardak çayımı içip yatacam

videoyu bekliyorum.

iyi geceler herkese

• Çaylamaya devam.
  • İleride bende böyle olmaktan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: behemodh

İleride bende böyle olmaktan korkuyorum
    Günaydın herkese
    Sabah 08:10 gibi giriş şirkete yaptım. Arabamda bir sorun var, alttan yağ akıtıyor. Bizim güvenlik görevlisi Selim Bey anlar bu işlerden ona dedim. Tıpa mı ne varmış ondan kaçırdığını, çok az damlattığını şuanlık ciddi bir sorun olmadığını en yakın zamanda yapılması gerektiğini söyledi.

Dışarda arabanın başında bir sigara içtikten sonra yukarı çıktım, bir bardak nescafe aldım. 2'si 1 arada. Çok iğrençmiş tadı şekersiz olunca.

Toplantı saat 14:00' da. Birazdan toplantı için gereken belgeleri ve dökümanları hazırlayacağım. Muhasebeden diğer belgeleri bekliyorum.

Bugün erken çıkıp arabayı göstereyim diyorum.
  • Toplantı 15:10 gibi bitti. Birazdan çıkıp sanayiye gideceğim. 3 adet dosya var onlarıda alacağım, akşam hallederim.

Bugün baya yoruldum, sanayiye giderken hesaptan para çekip gideceğim. Umarım ciddi bir sorunu yoktur yarın işe giderken zorluk çekmem.

Görüşmek üzere dostlar benden size gelsin ;

https://www.youtube.com/watch?v=xafHfVLipdQ
  • Acilen sosyalleşmen gerek. Git kahvehanelerde falan kalabalık grupların yanına otur dinle, maç izlemeye git. Vallahi şuanki halinden 10000 kat iyidir.
  • Eve geldim dostlarım, eve gelirken pizza almıştım onu yedim şimdi. Bu arada arabanın yağ filtresi ile keçesi mi ne sorunluymuş değişti 1 litre kadarda yağ eklendi. Toplamda 120 lira tuttu. Aslında eve daha erken gelirdim, trafik çok fena. Herkes bayram alışverişine çıkmış.

Yarın da ben çıkıp yarım kilo şeker alayım diyorum. Yarım kilo alırım her sene, yarısından çoğu kalır. Bu sene de aynısını yapacağım.

Eve gelirken bir tanede mouse aldım. Everest marka, mouse imleci kafasına göre oynuyor. Sanırsın 9 şiddetinde deprem oluyor. Hâl böyle olunca çıkardım köşeye koydum.

Bir tanede çakmak aldım. Böyle araba anahtarı gibi, vw anahtarı kumandasına çok benziyor ama çakmak. Hoşuma gitti. 1 liraydı fiyatı.

Bu arada motor vlog yapanlar var, motosiklet kullanan arkadaşlar go pro yerleştiriyorlar sohbet falan ediyorlar baya sardı. Onları izliyorum.

Mini sürümü varmış buranın, onu keşfettim çok hoşuma gitti. Sade ve hızlı. Güzel iş yapmışlar. Tebrik ederim yazılım ile ilgilenen arkadaşları.

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Acilen sosyalleşmen gerek. Git kahvehanelerde falan kalabalık grupların yanına otur dinle, maç izlemeye git. Vallahi şuanki halinden 10000 kat iyidir.

Hayatım da iki ya da üç kere izlediğim maç vardı. Türkiye maçıydı. Tarkan şarkı söylemişti. İlhan Mansız vardı sanırsam ya 2002 ya da 2008 olması lazım. Ümit Davala'da kafası ile gol atmıştı. Beşiktaş'lıyım ben. FB ya da GS tutuyorum dediğimde hemen eleştiri yapıyorlar. BJK deyince pek polemiğe girmiyorum. BJK ile hatırladığım futbolcu Cordoba vardı kaleci birde Sergen Yalçın var.

Pek fazla gruba giren biri değilim. Sarmıyo muhabbetleri, kağıt oyunu da pek bilmem. Monoton hayatta yaşıyorum. Dışardakilere sorsan parası var evi var işi iyi diye sıralar,ama içten bakınca durumlar karışık.

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnix

İleride bende böyle olmaktan korkuyorum

Ben aslında çok mutluydum. Hayatımda bazı kritik dönemler yaşadım. Şimdi burda edebiyat yapmış kendime acındırmış gibi olurum. Birde işin etkisi de var. Pek sevmediğim bir işi yapıyorum. Neymiş üst düzey yöneticiymişim parası iyiymiş aile şirketiymiş bla bla bla...

Hayalim öğretmen olmaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Stifler

iyi geceler abi üzüldüm haline

Amacım sizi üzmek, canınızı sıkmak değil. Özür dilerim.

Uzun zamandır böyle bir yere günlük tutmak istiyordum. Eğer sizi üzüyorsam, gerçekten ben daha çok üzülürüm.

Dilerseniz konuyu şikayet edip kapattırabilirsiniz. Gücenmem. Sizi üzeceğime yazmam.
  • Az önce mesaj geldi.

"Sayın xxx xxx
    22/09/2015 tarihinde katılacağınız xxxx toplantısı saat 14:00 'da başlayacaktır. Katılımınız için önceden verilen giriş kartınızı yanınıza almayı unutmayınız."

Bugün yapılan toplantının mesajı daha yeni geliyor. Ahmaklar !

Neyse; burada baya konular var, ilgimi çekti birazına yorumumu yaptım.

Bir forum sitesi buldum, modifiye araçlar üzerine kurulmuş. Adamlar yeni bir çağ başlatmış. 15 bin liralık aranaya aşırı besleme yapıyor. Baya ilgimi çekti ve heveslendim.

70 hp araçtan 120 hp elde etmeye çalışanlar ve hatta yapanlar dahi var. Baya bilgili kişiler. Bu konularda cahil birisi olarak üye olmadan inceliyorum. Yok, yok ben baya heves ettim. Hem uğraş olur. Ama kandırırlar beni pek anlamıyorum.
  • Okudukca ben uzuldum abi sebgilin yok mu ya. Gerci ben de cok farkli degilim bir parkta oturmus bu mesajlari yaziyorum hafiften de yagmur yagiyor. Yalnizlik kendime gore bir arkadas bulamadim ve daha 17 yasindayim en iyi arkadaslarim baska ilde kaldi lanet olsun. 2-3 yildir yalnizlik cekiyorum okulda adam gibi insanda yok anasini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Okudukca ben uzuldum abi sebgilin yok mu ya. Gerci ben de cok farkli degilim bir parkta oturmus bu mesajlari yaziyorum hafiften de yagmur yagiyor. Yalnizlik kendime gore bir arkadas bulamadim ve daha 17 yasindayim en iyi arkadaslarim baska ilde kaldi lanet olsun. 2-3 yildir yalnizlik cekiyorum okulda adam gibi insanda yok anasini.

Nişanlım vardı, 3. senemizde beni 8 yıllık erkek arkadaşım ile aldatırken yakaladım.

1 tane arkadaşım var. O da kafası eserse beni hatırlar. 2013'ten sonra böyle oldum ben.
  • Of ben de cok yalnizim bu konuyu gorunce ben de cok kotu hissettim
  • takip
  • İnsan iste...yonetici de olsa,kral da olsa,imparator da olsa elindekinin kiymetini bilemiyor.
  • Bugün 1 saat erken uyandım. Normalde kahvaltı yapamam ben. Yine yapamadım. Önce bir duşa girdim ardından nescafe + sigara ile güne başladım.

İşe giderken erken çıkıp uzattım yolu. Sabah giderken alanya lokumu varmış ondan aldım böyle kırmızı renkli üçgen tarzı. Tadı güzel öneririm.

Giderken radyoda bir şarkı çıktı. Deniz Toprak söylüyormuş. Sarıl bana sarıl bana diye. Çok sevdim.

Işıklarda dururuyordum. Önümde 2 tane araba vardı. Suriyeli mi değil mi bilmiyorum ama Türkçe'si düzgün birisi elinde cevşen tarzı birşey satmak için arabaları geziyordu. Bana geldi.
    Baktım böyle cevşen tarzı, mavi boncuklu arabaya asılıyor sanırsam.

Abi almaz mısın? dilenmek yerine ekmek parası kazanaya çalışıyorum dedi. Öyle deyince ne kadar? dedim.
    Kur'an'ın parası olmaz abi içinden ne kadar gelirse dedi. O öyle deyince etkilendim. Etkiledi beni.
    Cebime baktım bozuk 3 lira cıktı. O daha pahalıdır diye, 3 lirayı verip dursun başkasına satarsın dedim.
    Abi helal ediyon mu? deyince helal olsun dedim gittim.

Adamın konuşma tarzı, hareketleri falan çok çok iyiydi, beni etkiledi. Fena etkiledi. İyi etkilendim.

12:30 'da öğle yemeğine çıkacağız. Dürüm yaptırıyım diyorum. Bayram için herkes alışveriş yapıyor. Ben bir şey almıcam sadece yarım kilo şeker alırım yeter. Hep öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toplumsuz Dünya -- 23 Eylül 2015; 11:57:37 >

• Annen baban kardesın akraban ıs arkadasın yok mu hocam bu nası yalnızlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.