Şimdi Ara

Monster a7 v6.2 Mavi Ekran hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster a7 v6.2 leptop kullanıyorum ve günde 1 defa mavi ekran hatası alıyorum bu günde sadece 1 kez oluyor bilgisayarı ilk açtığımda oyuna giriyorum ve 10 dakika sonra mavi ekran verip resetliyor ve gün boyu bir daha vermiyor buda canımı sıkıyor. Bu hatadan önce ekran kartı Nvidia Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti, hatasını alıyorum ve bilgisayar 10 sn kitleniyor sonra mavi ekran. Genelde mavi ekran kodları değişiyor ama çoğunlukla System Thread Exception Not Handled Hatası ve DPC_ Watchdog _Violation hataları alıyorum bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

W10 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. W8.1 64bit kurup denedim yine aynsı oldu. Sürücülerimin hepsi güncel. Isınma problemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydron -- 10 Temmuz 2016; 4:05:18 >

• İşletim sisteminiz orjinal mi yoksa crackli kopya mı?
  • Bende çok uğraştım mavi ekranlar ile . Bendeki mavi ekran touchpad kaynaklıydı yeni driver çıkınca sorunum çözüldü 2 ayda 1 sefer veriyor şimdi :D

Servis ile durumunuzu görüşün muhtemelen driver kaynaklıdır .
  • W10 isletim sistemim crakli ama w8 orjinal iki sistemdede veriyor mavi ekran. Isin garibi gunde 1 kere veriyor ve bir daha vermiyor onu anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster için genel bir problem sanırım bu sebebi nedir?
  • Bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydron -- 10 Temmuz 2016; 22:47:04 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    hala driver irql mavi ekranı alıyormusun monsterın verdiği yeni touchpad driverini kurmus olmana ragmen bile ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mevlut12626 M kullanıcısına yanıt
    Ben etdys. Mavi ekran hatasi aliyordum guncellemeden sonra 4 aylik surede 2 sefer aldim hatayi bunu normal karsiliyorum her bilgisayarda olabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    monsterin dediğine göre bu sorun bu touchpad driveriyle cozulmus yyani kimsenin 1 defa bile almaması gerekiyor :) sen hayret almana ragmen normal karsılamıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlut12626

monsterin dediğine göre bu sorun bu touchpad driveriyle cozulmus yyani kimsenin 1 defa bile almaması gerekiyor :) sen hayret almana ragmen normal karsılamıssın

Ne yapabilirim , adamlar iyi güzel ama her verdiğimde farklı bir sorunla karşılaşıyorum . İsteklerim tam olarak karşılanmıyor . Şuan sorunlarım minimum düzeyde , geri kalanını ben halledebiliyorum . yani 2 ayda bir mavi ekran çokta sorun yaratmaz :D
  • 11 aydır kullandığım Monster marka bilgisayarımda şimdiye kadar sadece bir kez mavi ekran hatası aldım.
    Çevremde birkaç Monster kullanıcısı daha var. Hiçbirinden böyle bir şikayet duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.