Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Victorun servisi nasıldir ki?

Monster kadar iyi olmadığını biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Abra A5 v5.1.1 ve v4.1 arasında kaldım öneriniz nedir hocam alırken 120 ssdi düşünüyorum ama elrana karar veremedim birde ölü piksel yada kronik hata varmı hazıran gibi alıcam inşallah

• WhiteMan92 W kullanıcısına yanıt
    Neden hocam siz be öneriyosunuz

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Imkanın Bütçen varsa git Tulpar T5 4.1 Al Uğraşma hiçbirşeyle Arasında çok büyük performans farkı Var

Abra v4.1 i kastetmiştim ama tukoara şuanda baktım 500 lira farka değermi

• Bende Abra A5 V5.1 + Ips + 120 Gb m2 Sata ile Cumartesi Aranıza Giriyorum :)

• Abra V4.1 için ise diyorsan gereksiz Ama Tulpar T5 için değer

Abra için diyorum çünkü model yükswlte yükselte 2000 den 3000 e çıktı şimdi biraz daha deyip 4000 vereöimem abra a5 v5.1.1+ssd mi yoksa Abra a5 v4.1 mi v4.1 de gtx 960 4 gb bulunuyormuş sanırım

• Çok fazla oyun oynayan birinin tulpar alması daha iyi olur ekran kartları arasında uçurum var bana şöyle ince ve güçlü bir makine lazım ama gs60 kasayı sadece quadro ekran kartlı yapmışlar gtx970m li model çıksaydı bir dk düşünmez alırdım seneye kaldı artık hem usb 3.1 hem 5. Nesil işlemcileri beklemeye karar verdim

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Abra a5 V5.1 + ips + Ssd bana göre Görünümde önemli sonuçta

• Yavaş yavaş tulpar t5 v4.1 e yöneliyorum gibi :) Bi süre daha bekleyip tulpar alacam gibi :)
  • naughty.gif kullanıcısına yanıt
    Bütçeni bilemem ama o para ona Çok + Tam oyuncu bilgisayarı Çok aşırı oyuncu değilsen gereksiz Abra a5 V5.1 Yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMan92

Bütçeni bilemem ama o para ona Çok + Tam oyuncu bilgisayarı Çok aşırı oyuncu değilsen gereksiz Abra a5 V5.1 Yeterli

Bu para ona kesinlikle çok değil. Çok oyun oynayan biriyim ve üniversitede okuyacağım bölümden dolayı iyi bir laptop daha çok işime yarar. O yüzden şuan ki kararım beklemek. Bakalım:)

• @WhiteMan92 hayırlı olsun iyi seçim olur..

4.1 için o farka değmez. 4.1 alacağına tulpar al. ama tulpar 4000 tl, değmez. 3000'e abra yeterli bence..

@naughty.gif bu işin sonu yok...
  • 1.5 saat cod aw ultra ayarlarla oyundan sonra

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)
  • monster abra a5 v5.1.1 boşta kullanımda, internette dolaşırken veya film izlemek gibi basit eylemlerde fan sesi var mı?
    Özellikle internette gezinirken falan fan sesi duymal çok sinie bozucu bir durum benim için epey takıntılıyım bu konuda ne diyorsunuz ?

Oyundaki fan sesi problem değil anırabilir, ancak boi kullanımda epey sessiz çalışmasını istiyorum bir görüşleriniz yazarsanız sevinirim ?

• arkadaşlar merhaba, bugün bir abra a5 v5.1 ips ile aranıza katıldım. birkaç sorum olacak;

cpu ısısı 50 derecenin altına inmedi ama fan sesi çok az, normal mi?
    entegre gpu'nun devrede olduğunu nasıl anlarım? güç butonunun rengi sürekli beyaz.
    bir de gtx960m için nvidia'nın sitesinde driver bulamadım, clevo'nun sitesinden de indiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Ramius -- 26 Mart 2015; 1:01:41 >
  • Merhaba arkadaşlar ürünü pazartesi siparişini verdim salı günü elime ulaştı.Kargoda herhangi bir sıkıntı olmadı ürün güzel paketlenmişti.Kasa tasarım olarak sade ve şık duruyor canlı olarak resimlerden daha iyi durduğunu söyleyebilirim.
    Kasa kalitesi benim çok hoşuma gitti sağlam bir hissiyat veriyor gerçekten klavyesi de güzel aynı zamanda , touchpad çok kullanışlı gelmedi bana ama hep mouse kullanacağım için sıkıntı olmayacak benim için. İps ekran taktırarak aldım görüntü kalitesi çok güzel ve canlı hoparlör olarak pek bişey söyleyemicem çünkü hep kulaklık kullanıyorum. Bilgisayar masaüstünde webde gezinirken falan çok sessiz çalışıyor.Oyun olarak sistem isteyen oyunlar içinde shadow of mordor denedim aşağıda oyuniçi videosu var ve oyunu 1 saatten fazla oynadıktan sonra ki sıcaklık değerleride aşağıda. Bilgisayarın soğutması görevini çok iyi yapıyor özellikle klavye üzerinde elinizin değdiği yerlerde oyun oynarken bile sıcaklık çok az hissediyorsunuz, hoparlörün olduğu kısım aşağıya göre biraz daha sıcak oluyor o kadar ama soğutmasından çok memnun kaldım.
    Genel itibariyle şu ana kadar izlenimlerim bu kadar.

1 Saatten fazla shadow of mordor oynadıktan sonra sıcaklıklar.

http://imagizer.imageshack.us/a/img673/4725/xVt9v4.png

Ayarları videoda göründüğü gibi ilk very high alıp texture mediuma çektim, videoda göstermemişim çözünürlük 1920x1080 dir.

Cem Bozkurtyoutube
    ABRA A5 V5.1.1 GTX 960M Middle Earth Shadow of Mordor GAMEPLAY
    https://www.youtube.com/watch?v=RKQZoAvxReQ&feature=youtu.be

• Bilgisayar nasıl arkadaşlar? Tulpar T5 ile performans açısından karşılaştırırsak fark maksimum ne kadar? Eğer fark fazlaysa arada ki 500-600 lirayı ödeyip 2 sene fazla kullanırım diyebilir miyiz?

• turgut89 kullanıcısına yanıt
    öncelikle şöyle söylim Aralarında 900 LiraFark Var E Ona Bi Ssd'de Alman gerekir Oldu sana 4.070 lir, Performans olarak dersen kesinlikle değer Al

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.