Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naughty.gif

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Aranizda lolu ultra ayarlarda oynayan oldu mu kaç fps veriyor :D

Lol gibi oyunların FPS sini merak etmeyin :) Akıcı oynanır.

Tahmin ettigim gibi..
    Haziran temmuz gibi almayi düşünüyorum inşallah fiyatida duser biraz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu modelden almayı düşünüyorum ama ips ekranlarda sıkıntılı bir durum mu var? Mat ekranın kalitesi nasıl acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Arkadaşlar bende bu modelden almayı düşünüyorum ama ips ekranlarda sıkıntılı bir durum mu var? Mat ekranın kalitesi nasıl acaba

ekran kalitesi gayet iyi.
  • Listeye beni de ekleyin Bugün aldım bilgisayarı + IPS taktırdım gerçekten çok güzel bir bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Korkmaz

Listeye beni de ekleyin Bugün aldım bilgisayarı + IPS taktırdım gerçekten çok güzel bir bilgisayar

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)
  • Ne güzel dimi Max 10 Kişilik Forum

• naughty.gif kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • beyler hatırlarsanız ses seviyesinin düşüklüğünden şikayetçiydim ve anormal derecede kısık olduğu için yazılım kaynaklığı olduğuna emin gibi bir şeydim. geçen fark ettim ki öyleymiş. mutlaka cd'den çıkan hotkey driver'ını kurun. orayı açınca eğlence modu default seçili oluyor, oradan performans moduna geçmeli, kulaklık modunu da müzikten oyuna geçirmelisiniz, yoksa ses seviyesi kısık çalışıyor.

bu da monster'ın orjinalliği (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablotestdriver

beyler hatırlarsanız ses seviyesinin düşüklüğünden şikayetçiydim ve anormal derecede kısık olduğu için yazılım kaynaklığı olduğuna emin gibi bir şeydim. geçen fark ettim ki öyleymiş. mutlaka cd'den çıkan hotkey driver'ını kurun. orayı açınca eğlence modu default seçili oluyor, oradan performans moduna geçmeli, kulaklık modunu da müzikten oyuna geçirmelisiniz, yoksa ses seviyesi kısık çalışıyor.

Bilgi için teşekkürler :)
  • Arkadaşlar abra a5 v5.1in kasası msi kasa mı yoksa clevo mu ?

• quote:

beyler hatırlarsanız ses seviyesinin düşüklüğünden şikayetçiydim ve anormal derecede kısık olduğu için yazılım kaynaklığı olduğuna emin gibi bir şeydim. geçen fark ettim ki öyleymiş. mutlaka cd'den çıkan hotkey driver'ını kurun. orayı açınca eğlence modu default seçili oluyor, oradan performans moduna geçmeli, kulaklık modunu da müzikten oyuna geçirmelisiniz, yoksa ses seviyesi kısık çalışıyor.

peki hocam bu ayarları yaptıktan sonraki ses performansı nasıl oldu?? tatmin edici bir hale geldi mi yoksa yine de ehh işte mi??

şu makinayı gözüm kapalı alıcam ama tek kafama takılan nokta ses seviyesinin vasatın altında olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underrated

Arkadaşlar abra a5 v5.1in kasası msi kasa mı yoksa clevo mu ?

clevo n155sd modeli.

• Cihaza ssd mi takmak daha mantıklı yoksa m2sata mı? Performans olarak değerlendirilirse daha iyi olur hız konusunda hangisi daha verimli oluyor? Samsung 850 evo takacağım ya ssd yada m2sata ürününü..

• Hiç fark etmezmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Cihaza ssd mi takmak daha mantıklı yoksa m2sata mı? Performans olarak değerlendirilirse daha iyi olur hız konusunda hangisi daha verimli oluyor? Samsung 850 evo takacağım ya ssd yada m2sata ürününü..

performans açısından pek bir fark yok. m2 sata kullanırsanız hdd'nizi de aynı anda kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmattafixx

quote:

peki hocam bu ayarları yaptıktan sonraki ses performansı nasıl oldu?? tatmin edici bir hale geldi mi yoksa yine de ehh işte mi??

şu makinayı gözüm kapalı alıcam ama tek kafama takılan nokta ses seviyesinin vasatın altında olması...

çılgın oldu (= monster bizi trollemiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

quote:

Cihaza ssd mi takmak daha mantıklı yoksa m2sata mı? Performans olarak değerlendirilirse daha iyi olur hız konusunda hangisi daha verimli oluyor? Samsung 850 evo takacağım ya ssd yada m2sata ürününü..

performans açısından pek bir fark yok. m2 sata kullanırsanız hdd'nizi de aynı anda kullanabilirsiniz.

M2sata kullanırsam hdd takılı oluyor fakat ssd alırsan hdd'yi söküp dvd yerine takmam gerekiyor bu seferde dvd sürücüsünü kullanamam.. Performans olarak fark yok demişsiniz peki ya sorun çıkarma açısından bakarsak durum ne olur? Hangisi uzun yıllar bizi sırtında taşır.. Üzerine sistem kuracağım çünkü ona göre.

• quote:

quote:

quote:

M2sata kullanırsam hdd takılı oluyor fakat ssd alırsan hdd'yi söküp dvd yerine takmam gerekiyor bu seferde dvd sürücüsünü kullanamam.. Performans olarak fark yok demişsiniz peki ya sorun çıkarma açısından bakarsak durum ne olur? Hangisi uzun yıllar bizi sırtında taşır.. Üzerine sistem kuracağım çünkü ona göre.

ssd'lerin belirli yazma ömürleri var. üreticinin belirttiği ömrü doldurana kadar sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. samsung 850 evo ya da crucial mx100-mx200 gibi ssd'lerin en az 3-4 yıl sıkıntı çıkaracağını sanmam.

• diablotestdriver kullanıcısına yanıt
    seste sıkıntı yok al diyorsunuz yani??

bu arada a5 v5 sizin model değil mi?? ben öyle olduğunu varsayarak sordum size çünkü...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ssd'lerin belirli yazma ömürleri var. üreticinin belirttiği ömrü doldurana kadar sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. samsung 850 evo ya da crucial mx100-mx200 gibi ssd'lerin en az 3-4 yıl sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Samsung 5 yıl garanti veriyor sanırım.. Eğer kafamda belli taşlar yerine oturursa samsung 850 evo'nun m2sata serisini almayı düşünüyorum abra a5 v5.1 cihaza.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.