Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde sizdeki ips ekranmı tn panelmi hangisinde daha az ölü piksel riski çünkü alıpta tekrar servisle uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @berkaydj Foto şu an paylaşamam ama sonra konu açmayı düşünüyorum. Benimki 4gb'lık model 150w güç adaptörü var.

@MadEagle06 Benimki ips ekran da özlü piksel risk oranı hangisinde yüksek bilemem. Bende şu anlık ölü piksel yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikaya.talha

@berkaydj Foto şu an paylaşamam ama sonra konu açmayı düşünüyorum. Benimki 4gb'lık model 150w güç adaptörü var.

@MadEagle06 Benimki ips ekran da özlü piksel risk oranı hangisinde yüksek bilemem. Bende şu anlık ölü piksel yok.

Memnunmusunuz cihazdan, bnede cok kararsız kaldım abra a5 v5 mi a5 v4 mü yoksa msi ge60 gtx950m olanmı

• bugün n11'den 5.1.1 sipariş verdim, kulübe beni de ekle

bunun dvd-rom'u 12.7mm mi 9.5mm mi?
  • 4 gb ile 2 gb ın farkı nedir bide 4.1mi 5.1mi ? bide mesela Mat LED aldık sonradan IPS ile dğeiştirebiliyormuyuz 100tllik farkı verip takıyorlarmı sonradan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 1 Nisan 2015; 18:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

4 gb ile 2 gb ın farkı nedir bide 4.1mi 5.1mi ? bide mesela Mat LED aldık sonradan IPS ile dğeiştirebiliyormuyuz 100tllik farkı verip takıyorlarmı sonradan ?

Daha çok performans alırsın.
    Daha sonradan değiştirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

4 gb ile 2 gb ın farkı nedir bide 4.1mi 5.1mi ? bide mesela Mat LED aldık sonradan IPS ile dğeiştirebiliyormuyuz 100tllik farkı verip takıyorlarmı sonradan ?

Daha çok performans alırsın.
    Daha sonradan değiştirebilirsin.

monsteri arayıp sormuştum sadece 4 gb ekran kartı isteyen oyunlarda gösterir kendini demişti. yani bi fps artışı olmaz veri yolun geniş olur demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 1 Nisan 2015; 21:23:01 >
  • @berkaydj Ben memnunum. Ama siz memnum olmayabilirsiniz alırsanız. Bu sizin ne istediğinize bağlı. Msi'yı bilmem ama monster modelleri arasında karşılaştırma yaptım. Nerede, nasıl ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı aslında daha çok. Bunları açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
    @djoguzhan55 Evet kısaca öyle. Eğer bir oyun 1.5 gb'lık ekran kartı belleği istiyorsa isterseniz 2 gb isterseniz 4 gb isterseniz 20 gb lık ekran kartı olsun fark etmez. Ama eğer oyun 2 gb'dan daha fazla istiyorsa burada fark devreye girer. Yani farkı sadece limitler belirliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikaya.talha

@berkaydj Ben memnunum. Ama siz memnum olmayabilirsiniz alırsanız. Bu sizin ne istediğinize bağlı. Msi'yı bilmem ama monster modelleri arasında karşılaştırma yaptım. Nerede, nasıl ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı aslında daha çok. Bunları açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
    @djoguzhan55 Evet kısaca öyle. Eğer bir oyun 1.5 gb'lık ekran kartı belleği istiyorsa isterseniz 2 gb isterseniz 4 gb isterseniz 20 gb lık ekran kartı olsun fark etmez. Ama eğer oyun 2 gb'dan daha fazla istiyorsa burada fark devreye girer. Yani farkı sadece limitler belirliyor.

Sorunsuzluk ve ısınma olayı bakımından kıyaslaya bilirmisiniz

• Arkadaşlar ben de birazdan 5.1.1 siparişi geçip aranıza katılıyorum hayırlısıyla :)

İlerleyen zamanlarda da bir ssd takmayı düşünüyorum ama ssd ile ilgili bi sorum var.
    Herhangi bi ssd alsam direk takabilirmiyim yoksa bu ssdlerin de aralarında fark var mı m2sata yazıyo ama ssd konusuna biraz uzak oldugumdan tam anlayamadım .
  • @berkaydj Sorunsuzluk modele bağlı değil. Size gelen ürüne bağlı. Kontrol ediliyor ancak sorun çıkma olasılığı her modelde var. 2 yıl içinde çıkarsa zaten garanti sorunu hallediyor. Ondan sonrası da kullanıcıya kalmış. Isınma meselesi demeyelim de soğutma diyelim. Çünkü normal kullanımda(internete girme, film izleme) ısınmıyor iki model de. Oyun gibi ağır kullanımlarda da v4'ün biraz daha üstünlüğü var. Kasa dizaynı, ekstra fan çıkışları ve orta alüminyum alaşım bunlara destek sağlayan temel faktörler. Ancak v5'in + özelliği de sade ve hafif olması.
    @underrated Evet ssdler arasında fark var. v5 modellerinde m2 sata ssd girişleri var. Yani sadece m2sata ssdler oraya takılabilir. msata ve m2sata ssdler adından da anlaşılacağı üzere m yani mobile ssdlerdir. Boyutları küçüktür. sata 3 ssdler ise normal hdd boyutlarındadırlar (7,5 ve 9 mm kalınlıkta olabilirler). m2 sata ile msata ssd arasındaki fark ise m2sata ssdlerin daha küçük olmasıdır. Ek olarak v5 modellerine m2sata ssd'nin yanı sıra normal hdd yerine sata3 ssd de takılabilir. Normal hdd ise dvd-rom yerine aparat ile.

• sarikaya.talha kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim , gayet açıklayıcıydı .
    Siparişi geçtim hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underrated

Çok teşekkür ederim , gayet açıklayıcıydı .
    Siparişi geçtim hayırlısı olsun :)

Hayırlı olsun :)
    m.2 sata ssdler daha hızlı ve az yer kaplıyor :)

• naughty.gif kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sagolun :)

• Arkadaşlar merhaba ben de V 5.1.1 aldım herhangi bir değişiklik yapmadım konfigürasyonda size sormak istediğim şu batarya vidayla tutturulmuş onu çıkartmam gerekir mi çıkartmazsam bataryanın bir zararı olur mu? Bir de mat panele ya ben alışamadım ya da çok iyi değil sizin görüşünüz nedir? Son olarak da ilk mesajda gösterilen açılış videosundaki bios ekranı benimkinden farklı sanki biraz daha BIOS versiyonları farklı olabilir mi??
  • Beni de ekleyin beyler a5 v5.1.1

• Arkadaşlar inceleme videosu cekebilme şansınız varmı bende v5 1.1 almayı düşüniyorum kasa kalitesi ses kalitesi hakkında.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Hocam ses kalitesi güzel benim hoşuma gitti kasa kalitesi hakkında bilemiyorum 3 gün oldu bi numara yok gibi kötü olarak ama rengi atabilir bilemiyorum dediğim gibi.
  • sarikaya.talha kullanıcısına yanıt
    fotoğraf atma imkanınız var mı kasayı çok merak ettim baya güzel gibi duruyor ama çok olumsuz yorum almış kafam karıştı birde ağırlığı ve kalınlığı çok mu fazla?
  • Şu anlık fotoğraf atamam da sitedeki ile aynı. kıvrımları var işte bi de ışıklandırması. Kötü tarafı çerçeve kalınlığı. Ama ben bu cümleyi yazınca aklıma geldi. Unutmuştum bile. Ağırlığı ve kalınlığı ne kadar fazla olduğu belli. Kalınlığı arasında çok bir fark yok ağırlığın da sebebi adaptörün 150w olması.4 gb ekran kartı için mecbur o da...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.