Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 den siprişi verdim :D benide ekleyin ekibe :D 1-2 güne gelir herhal samsung r509dan(7 yılık pc ) monstere :D
  • O kapaktaki kırmızı kısımlar aydınlatmalı mı? Eğer oralar kırmızı şekilde parlıyorsa Diablo vs. tarzı bir sticker ile muhteşem görünebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcengizz

n11 den siprişi verdim :D benide ekleyin ekibe :D 1-2 güne gelir herhal samsung r509dan(7 yılık pc ) monstere :D

Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel monster konusuna yazdım henüz cevap gelmedi bir de burada deneyim dedim ;
    Abra A5 4.1 ve 4.1.1 arasında kaldım. Şuan 300 TL fark var 2vs4 GB GTX960 arasinda. 3D çizim programları kullanmak, oyun oynamak ve arasıra TV ye bağlayıp film izlemek için kullanacağım sizce aradaki farkı vermeye değer mi veya şöyle sorayım: 2 ye nazaran 4 GB 960m ne işime yarar? Laptop u en az 5-6 sene kullanırım ilerde şu şu sebepten lazım olabilir diyeceğiniz bisey var mi?. Ayrıca 1600-1866 MHz RAM farkı dişe dokunur bi fark mıdır

• 16. fotoğrafa bakın.
    Evet aydınlatmalı.Kısayol tuşu var ona basınca arka o iki kırmızı şerit yanıyor ve touchpadin etrafındaki kırmızı şerit aydınlanıyor. Öyle olmasa anlamsız olurdu zaten.
    Bu arada indirim gelmiş 100 tl inmiş o ürün :( pahalıya aldık.

• n11den 2899 a spiarş verdim abra a5 v5 .1.1 i kendi sitesinde bnm kredi kartına %8 vadeile toplam 3250 geliyordu ama n11 direk 2899 geldi ne saçma bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

quote:

Orijinalden alıntı: fcengizz

n11 den siprişi verdim :D benide ekleyin ekibe :D 1-2 güne gelir herhal samsung r509dan(7 yılık pc ) monstere :D

Hayırlı olsun :)

tşkürler hocam :) hatırlısı ile bi gelse :)
  • Arkadaşlar Yarından itibaren artık bende bir MONSTER ABRA A5 V5.1 +İPS +120 gb ssd +16 gb ram aldım inşallah beklentilerimi karşılar
  • Arkadaşlar bu entegre grafik kartıyla gtx960 arasındaki geçişi nerden yapabilirim

• Bu arada bilginize arkadaşlar GTX960M Dx12 çıktığında ki performasına bir bakın
    Adamlar ona göre kalibre etmişler zaten Dx12 çıktığında belli olacak kalitesi diyor.
  • Arkadaşlar dying Light oynayan oldu mu bu kartla performans olarak nasıl.

• v5.1 ile v4.1 in kasalarını karşılaştırabilir misiniz arkadaşlar malum nisan sonuna kadar v4.1i 2900a çektiler hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1'i çok merak etmekteyim, şimdilerde alanlar birkaç foto video atabilir mi acaba?
  • Arkadaşlar son 2 gündür Monster mağazasından çıkmıyorum. Lenovo y510p'den Monster 960M bir bilgisayara geçeceğim. Size şunu net olarak söyleyebilirim Abra A5 v5.1 modelinin kasa kalitesini ben şahsen beğenmedim. V4.1 modelinin kasası daha sağlam hissi veriyor. Ayrıca klavye bölümü alüminyum olduğu için sağlamlık hissi veriyor. Tamam normalde ben de sade seviyorum ve Lenovo y510p sade ve çok şık bir cihaz ancak Abra A5 v4.1 cidden çok hoş ve sağlam bir kasaya sahip. Kalınlık olarak da gayet normal. Bilgisayar çok cıvıl cıvıl çocuk bilgisayarı gibi değil. Tam kıvamında yapmışlar. v5.1 çok soluk gözüküyor yanında. Tamam sade ama tarz değil kesinlikle. Sıradan bir kasa.
  • görünüşte 4.1 çok daha iyi gibi duruyor.
    ama magazaya gidince 5.1 kaliteli gerçek ve sağlam bir laptop görünümünde iken, 4.1 oyuncak hissi veriyor. malzeme kalitesi hiç göründüğü gibi değil. 5.1, şık ince ve güzel.

bu arada arkadaşlar 1 haftadır bakamadım.. yeni kullanıcılar yazabilirler mi tekrardan, kulube ekleyeyim...
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Ben yeni kullanıcıyım IPS ekran taktırarak aldım . Şuana kadar bilgisayardan memnunum Most Wanted 2 yi indir gayet sorunsuz oynuyorum grafikler son ayarda fakat CRYSİS 3 ü indirdim yükledim grafikler yine son ayarda hiç bir problem yoktu hiç bir şekilde ne kasma ne donma hiç bir şey yaşamadım fakat bir gün sonra oyunu açtığımda oyuna başlarken sorun veriyor ve oyunu kapatıyor anlamadım gitti açıkcası rahatsız edici bir durum acaba sorun indirdiğim oyunda falan mı bilgisayardan kaynaklı bir şey olmamasını umut ediyorum böyle problemler yaşayan var mı ?
  • yüzümüz ak şekilde çıkarız inş. 2-3 sene götürür high-medium arasında,ultra delisi değilim zaten onuda 15.6 ekranda görüp seçemezsiniz ultra kalitesini, Bide Monster hediye filan yolluyomu Fare kulaklık gibisinden ? o kadar para veriyoruz :)
     Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Korkmaz

Ben yeni kullanıcıyım IPS ekran taktırarak aldım . Şuana kadar bilgisayardan memnunum Most Wanted 2 yi indir gayet sorunsuz oynuyorum grafikler son ayarda fakat CRYSİS 3 ü indirdim yükledim grafikler yine son ayarda hiç bir problem yoktu hiç bir şekilde ne kasma ne donma hiç bir şey yaşamadım fakat bir gün sonra oyunu açtığımda oyuna başlarken sorun veriyor ve oyunu kapatıyor anlamadım gitti açıkcası rahatsız edici bir durum acaba sorun indirdiğim oyunda falan mı bilgisayardan kaynaklı bir şey olmamasını umut ediyorum böyle problemler yaşayan var mı ?

Büyük ihtimal oyundan kaynaklanıyor.

• Herhangi bir şey vermiyorlar

Oyunu silip tekrar yükleyeceğim aynı sorunu yaşamam inşallah
  • Ne olacak Bi Fiyatların Hali Gidip Ge62 Alaşım geldi Okdar vermişken

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.