Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hzyato

ips ekranin 25 normalinki 12.5 diye biliyorum.

Tepki süreleri çok fazlaymış aslında tn panelli olanı alıp harici ips monitörle kullanmak daha mantıklı oyun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar size 2 sorum olacak;

1-) Eylul basinda yani tatil bitiminde indirim olur mu?
    2-) Eylulun basina kadar yeni bi seri cikarirlar mi?

• Çıkabilir dedilerde bilmiyorum

• evde durcaksan kasa toplaman daha mantikli olmaz mi.anlamiyorum bu islersen diyosan phoenix oblivion serisine bakmani oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 6 Nisan 2015; 21:27:49 >
  • teknokask almaya değer mi sizce , kararsız kaldım ?

bir de bu eklediğimiz şeylere de mi kdv ayrıca ekleniyor orda yazan fiyattan farklı olarak. özelleştirme yapıyorum olması gerekenden 45 tl fazla cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 6 Nisan 2015; 22:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

evde durcaksan kasa toplaman daha mantikli olmaz mi.anlamiyorum bu islersen diyosan phoenix oblivion serisine bakmani oneririm

İş için laptop lazım oluyor şirkette fln da kullanıcam aslında kasa toplayacaktım ev için vaz gectim tek bir cihaz hem oyun hem işlerimi halledebileceğim notebook almaya karar verdim

• arkadaslar 5.1.1 serisini almayi dusunuyordum victorun
    m.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://m.n11.com/victor-g8013-173-full-hd-2gb-gtx-860m-120gb-ssd-P48302246
    bu urununu gorunce aklim karisti.yardimci olabilirmisiniz?

• benide ekleyebilirsin abra a5 v5.1.1 1 tb + ips 3058 den 2836 tl ye siparişi verdim bekliyorum
  • @emregercek yeterlidir. @SahinSariaslan gerçekten baya kötü. sesi açınca boğuluyor. @hzyato değmez, bundaki kasa, işlemci, ekran kartı ve ekran çok daha iyi.. @hzyato 3 yıl götürür en az. @kaanyuce hayırlı olsun. 5.1.1+1tb yerine neden 5.1 almadınız?

bu arada 8gb ram yerine 16 gb almaktansa, yine 8 gb olmak üzere frekansı yükseltin yani 1867 mhz alın daha iyi performans verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyuce

benide ekleyebilirsin abra a5 v5.1.1 1 tb + ips 3058 den 2836 tl ye siparişi verdim bekliyorum

ssd'siz pc, pc değilmiş ben bunu anladım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyuce

benide ekleyebilirsin abra a5 v5.1.1 1 tb + ips 3058 den 2836 tl ye siparişi verdim bekliyorum

200 liralik fark nerden geliyo acep

• 111 tl hediye çek + 111 tl world puan hocam
  • beyler abra a5 v5.1.1 model laptop kullanıyorum. 1 hafta olmadı kullanalı laptopta oyun açtığımda kulaklıktan cızırtı ( dipses ) gelmeye başladı bu neyden kaynaklanır ?
    sadece kulaklık takınca oluyor. Çıkardığım zaman sıkıntı yok
  • burakturkeli B kullanıcısına yanıt
    Başka kulaklıkla deneme imkanınız varsa deneyin, aynı sonucu alırsanız sorun kulaklık girişindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Başka kulaklıkla deneme imkanınız varsa deneyin, aynı sonucu alırsanız sorun kulaklık girişindedir.

Sorunun kaynağını buldum." Sound blaster cinema 2 " yüklediğimde program açılıyor fakat oyunlarda dip gürültü yapıyor.

Yanında verilen dvd yi yükledigimde aygıt yöneticisi > ses video denetleyicisinde realtek olarak okuyor driveri ve sound blaster cinema 2 de düzgün şekilde çalışıyor fakat oyunlarda dip gürültü yapiyor ( cızırtı )
    realtek olan sürücüye önceki sürücüye geri dön komutuyla eski haline " high definition audio aygıtı" döndüğünde dip gürültü kesiliyor fakat sound blaster cinema 2 yi kullanamıyoruz.

buna nasıl bir çözüm bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakturkeli -- 7 Nisan 2015; 5:40:06 >

• Hala kullanıcı listesine eklemediinn
  • Arkadaşlar msi gt60 pc m var acaba abra a5 gtx960m li versiyonu alsam mi diyorum .uzay kasa olan versiyonu nu.Suan msi gt60 imda gtx680m takılı.4gb 256bitlik. 3630qm işlemci ve 16gb da ram takılı.Almak istediğim pc bu

• Selamlar
    Bende Monster alıp aranıza katılacağım.
    Ama sorularım olacak cevap veren vermeyen herkse teşekkür ederim.
    Düşündüğüm makine MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 Bütçem ise ancak buna yetmektedir. 3000 TL civarı.

1- Oyunlarla senelerdir işim olmadı. Şu anda bilgisayarında ne oyunu var derseniz 3 senedir ETS 2 var. ara sıra girer 15 dk oynar çıkarım.
    İşim sadece çizim programları(Catia,Solidworks,Autocad vb.) olacak. almayı düşündüğüm makine iş görür mü?
    2-Burada sürekli oyun fps vs. bahsediliyor. Eminim birinci amaç oyundur ama çizim programları kullanan yok mu aramızda?
    3-Ek olarak ne tavsiye edersiniz. IPS panel olmazsa olmaz deniyor. Ayrıca m2.sata ssd açılış vs. olarak hızlandırabilir ama çizim vb. programlarda bana avantaj sağlar mı?
    4-Oturduğum yer Karabük. Aldığım cihaz da geldiği gibi herhangi bir sorun olursa yollamak ve geri almak sorun olacak ben için. Rica etsem tekrar tekrar kontrol edilerek yollanabilir mi?
    5-I7-4720HQ işlemci anakarta gömülü bir işlemcimidir. Gömülü olması ilerleyen zamanlarda soruna yol açarmı?(Ekran kartlarından bildiğimiz Isı kaynaklı kopuk bacak sorunları yüzünden az uğraşmadım BGA rework cüler ile)
    6-GTX 960M ana karta gömülü bir ekran kartı. Ne kadar tatmin edicidir. CAD/CAM programları için ne kadar verim alırım. Semruk versiyonu ile neredeyse 700tl farkı var ama GTX 960M ile K1100M arasında dağlar kadar fark var mıdır?
    7-Bu kasamı V4.1 deki kalın kasamı sizce? Ama DVD-RW de çok işim olur o da V4.1 in handikapı? Ayrıca 4.1 de batarya gömülü ve kasa içi çok karmaşık diğerine göre.

• Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın daha iyi verme para

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar msi gt60 pc m var acaba abra a5 gtx960m li versiyonu alsam mi diyorum .uzay kasa olan versiyonu nu.Suan msi gt60 imda gtx680m takılı.4gb 256bitlik. 3630qm işlemci ve 16gb da ram takılı.Almak istediğim pc bu
    http://m.n11.com/monster-abra-a5-v41-156-P53685751#

Hacım
    MSI kaç yaşında kozmetik olarak 100 üzerinden kaç alır
    çok zorladın mı :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.