Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs 1.6 da sabit 100 fps :) ekran kartı driverin güncel mi blki ondan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underrated

Hocam nasıl bu fpsleri yakalıyosunuz benim pcde mi bi sorun var anlayamadım csde 30-40fpsnin üstüne çıkamıyorum aynı şekilde lolde de 30fps civarı hep driverlar yüklü oyun açılırken 960m i de seçip açıyorum her defasında yok şu fps olayına bi türlü çare bulamıyorum

bnce ekran kartini gormuyordur cunku o fpsleri onboard veriyor driveri kaldrip yuklermisin tekrar bu arada driveri monsterin verdigi drivermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Korkmaz

Bence rahatsız edici değil fakat duymanız açısından video atacağım

Anladım ılgın ıcın saol. bu arada dırek kadıkoydekı fokus bılgısayarın dukkanına gıttım gordum modellerı ve test ettım sesız bı odaya gectım ve orada actım turbo fanı hıc bekledıgım kadarı bı sesı bende gormedım gercek ten sesssız calısıyomus.ve ıkı model arasında kaldım resmen.a5v4 ıle a5v5 arasında bı turlu karar veremedım ama en gec pazartesı gunu kararverıp alıcam.
  • fiyatlar değişmiş, m2sata 120gb modeli kalkmış. 4gb modelli ürün eklenmiş. a5 4.1.2 2699 olmuş.. havaleye %3 indirim gelmiş.. nedir 4x serisi satılmıyor sanırım. m2sata bitti, yeni gelenleri pahalıdan koyacaklar. baya bi güncel çalışıyor bu monster servis:)
  • iyi günler arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)

monster abra a5 v5.1 almayı düşünüyorum bu model diğer abralardan daha kaliteli gözüküyor ve görünüşü daha güzel geldi.

kullananlar memnun mu, tavsiye eder misiniz? kasası kaliteli mi yoksa dökülüyor mu diğer bazı modeller gibi? kolumuzu dayadığımız yerde renk değiştirmesi oldu mu?
    sıcaklık değerleri nasıl? ses kalitesi ve düzeyi nasıl? herhangi bir sorun çıkarsa satış sonrası destek nasıl? bunlar aklıma takılan sorular. kullananlar yardım edebilir mi :)

kısacası verdiğiniz paraya değdi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicyhn -- 12 Nisan 2015; 20:11:10 >
  • Underrated kullanıcısına yanıt
    Aslinda 30 fps yeterlidir. Bilgisayar lcdye gore ayarliyor onu. O ozelligi bulup kapatman lazim ki fps degerini gorebilesin. Dikey bilmem ne olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Aslinda 30 fps yeterlidir. Bilgisayar lcdye gore ayarliyor onu. O ozelligi bulup kapatman lazim ki fps degerini gorebilesin. Dikey bilmem ne olmasi lazim.

lol ve cs de dikey senkrenizasyon 60 fps dir nedenmi ekranlar 60hz o laptopta lolda 30 fps gormek ekran kartinin devrede olmadigini gosterir ya driver okumuyor yada ekran kartinda bi sorun var olay budur sen tutup win8 driverini win7 ye kurarsan o ekran kartini gormez lolde 30 fpsyi asamayan laptop diger oyunlari lowda oynatmakta sorun yasar kardesim

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Ben cs de 250 fps oynuyorum stabil. Lolde 60 .

• quote:

Orijinalden alıntı: alicyhn

iyi günler arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)

monster abra a5 v5.1 almayı düşünüyorum bu model diğer abralardan daha kaliteli gözüküyor ve görünüşü daha güzel geldi.

kullananlar memnun mu, tavsiye eder misiniz? kasası kaliteli mi yoksa dökülüyor mu diğer bazı modeller gibi? kolumuzu dayadığımız yerde renk değiştirmesi oldu mu?
    sıcaklık değerleri nasıl? ses kalitesi ve düzeyi nasıl? herhangi bir sorun çıkarsa satış sonrası destek nasıl? bunlar aklıma takılan sorular. kullananlar yardım edebilir mi :)

kısacası verdiğiniz paraya değdi mi

verdiğin paraya dibine kadar deper. ısınma renk atma falan yok. kalitesi müthiş. kasa ince ve şık
    ses kalitesi çok kötü, yani 500 liralık laptopta anca bu kadar hoparlör olabilir. ben hiç beğenmedim.
    ekran ve görüntü kalitesi güzel. verdiği parayı hakeder.
    ekran kartı güncelleme alırsa çok daha iyi olacak. şimdi bile her oyunda orta üstü performansla oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Ben cs de 250 fps oynuyorum stabil. Lolde 60 .

lol de dikey senkron. acmisin kapat ve fps limitini 60 yap cs dede dikeyi kapa ve 60 a limitle 60 ustunu zaten gormezsin. dikeyi kapadin icin yirtilma gorursun oyun ici performansini etkilemez ama 60 limitini koymassan frame atlamasi gorebilirsin bu limitte gpu kullanimini pwrformans kaybi olmadan minimize eder.
    bu arada neden frame atlamasi gorecekmisim dersen genelde ekranlar 60 hz ustunde gpu ekranin goruntuleme hizindan hizli sayfa yukledinden arada sayfa atlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 13 Nisan 2015; 2:13:31 >
  • arkadaslar 4.1 in ses performansi nasil kullanan varsa yazabilirmi

• arkadaslar 4.1 in ses performansi nasil kullanan varsa yazabilirmi @wolferto
    kardes ben denedım a5v5 ve a5v4 ses performansı olarak v4 daha ıyı bende yarın alıcam kısmetse ama kararsız kaldım hangısını alayım dıye.ama ikiside süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus045

arkadaslar 4.1 in ses performansi nasil kullanan varsa yazabilirmi @wolferto
    kardes ben denedım a5v5 ve a5v4 ses performansı olarak v4 daha ıyı bende yarın alıcam kısmetse ama kararsız kaldım hangısını alayım dıye.ama ikiside süper.

ben 4.1 de karar kildim dvd yazici yok fakat dvd kullanmadim son 4 senedir ses bnim icin onemli film izlerken olsun oyun oynarken yanimda biri varken olsun yada piknikte acarsin muzigi sadece oyun oynarken acmayacagim pc yi her isime yarayacak tasarim olarak ikiside zit biri agresif oyuncu tipi yok ama şık digeri ise oyuncu tipi var ama dgerikadar şık degil ben 4.1 almayi dusunuyorum

• bu fiyatlara kasa toplamak daha mantıklı değilmi ??
  • Şarja takılı değilken bilgisayar tek basmayla açılmıyor neden acaba?
  • ekranda sorun var diyolar o yuzden vazgeçtim

• benide ekleyebilirsiniz abra a5 v5 1.1 ıps ekletmedım oyun oynadığım için.
  • Cihaz bugun geldi arkadaslar a5 v4.1 modeli win 7 kurdum bütün driverları yukledim m1 m2 m3 m4 tuslarını bi turlu calıştıramadm turbo fan fln nasıl açacaz, cihazın kutusundan kullanma klavuzu bişeyde cıkmadı.

• niye 7 kurdun? 8.1de dha fazla performans alinacagi soyleniyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

niye 7 kurdun? 8.1de dha fazla performans alinacagi soyleniyor ?

sıkıntı çözüldü userkey uygulamasını yüklememişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 14 Nisan 2015; 16:52:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.