Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba abra a5 v4.1.3 8gb 2133 mhz değişikliği ile aranızdayım. yarın geliyor. fiyat 2943,00 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var tuşa biraz sağlam basmak gerekiyor bide çok kısa bir süre elin tuşta basılı kaldı mı açılıyor biraz rahatsız edici fakat sebebi nedir bende bilmiyorum
  • 4.1 nasil memnunmusun? ben dis gorunuse fazla onem vermiyorum kalite onemli.ac serisi ve cs go da takilcagim icin fazla onemli degil yani.kasa kalitesi nasil.isinma sorunu filan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

4.1 nasil memnunmusun? ben dis gorunuse fazla onem vermiyorum kalite onemli.ac serisi ve cs go da takilcagim icin fazla onemli degil yani.kasa kalitesi nasil.isinma sorunu filan ?

Kasa kalitesi sağlam soğutma sistemi başarılı, far cry 4 ultrada 32-35 fps fln alıyor oyunlarda kasada ısınma yok, ben bu kasayı sesi ve soğutması için tercih ettim diğer v5 modeline göre. Ayrıca cihaz gercekte fotolarda görünenden daha şık.

• Çok mu kötü ses? Ses kalitesi önemli benim için aşırı kötüyse uymaz bana ama f/p olarak da çok iyi. Ne yapsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alicyhn

Çok mu kötü ses? Ses kalitesi önemli benim için aşırı kötüyse uymaz bana ama f/p olarak da çok iyi. Ne yapsam bilemedim

Hoparlör sesi ve soğutması iyi diyorum v4 modelinin

• Yok ben v5.1 alıcam. Onun sesi kötü dedin ya ondan dedim ne kadar kötü diye. Yani aşırı kötüyse almıycam çünkü, ses önemli benim için.

• beyler bu modellerin(abra a5 v5, v4)ekranları nasıl ? kafama takıldı ekranini begenmeyenler flu diyenler falan olmuş ? İps ile ilgilide tuhaf yorumlar gordum bu yuzden vazgectim almaktan :S bi aydinlatr misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

4.1 nasil memnunmusun? ben dis gorunuse fazla onem vermiyorum kalite onemli.ac serisi ve cs go da takilcagim icin fazla onemli degil yani.kasa kalitesi nasil.isinma sorunu filan ?

Kasa kalitesi sağlam soğutma sistemi başarılı, far cry 4 ultrada 32-35 fps fln alıyor oyunlarda kasada ısınma yok, ben bu kasayı sesi ve soğutması için tercih ettim diğer v5 modeline göre. Ayrıca cihaz gercekte fotolarda görünenden daha şık.

Hocam cihazin fotograflarını paylasabilir misiniz rica etsem ?

• Yeni ekran kartı driverları çıktı:

• şimdi herkes sormadan cevap olma niteliğinde bir göruntü paylaşmak istedim arkadaslar sizi net olmasada gta 5 very high da fps nin ortalama nasıl olacağını hesaplamanız açısından fikir sahibi olabileceğiniz bi görüntü olacak bsc sağolsun. yani bir cihazda b4 te ultrada 24fps alan bi cihazda gta 5 very high da 35 alıyorsa 960m b4 te ultrada 33 alıyorsa gta 5 te x alır gbi :)
     Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)

• 960 M GTA V'de Ultrada 18 Fps alıyor

• WhiteMan92 W kullanıcısına yanıt
    demekki tutmuyor masaustu toplamayi dusunyor insan fakat soyle bi durum var garip olan high very high da 850m de bile 30 ustu aliyor garip geldi bu arada resimde x diye belirttigim very high fps si.very high in ustu var demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 15 Nisan 2015; 1:47:48 >
  • HerGece06 kullanıcısına yanıt
    bildigin markalarda olmayan sorun degil zaten o hirr sesi servise gonderiyorsun bakiliyor simdi test asamasindan gecen cihaz bi turboyu acalim bakalim hirr sesi cikacakmi diye bir test asamasi yoktur ve test edilen yerde sessiz sedasiz sadece cik cik seslerinin ve yaprak hisirtilarinin oldugu otantik bi ortam degil bu testi her satilan urun icin yapmak kolay degildir bu test satilan urune yapilmaz ilkcil olan urune yapilir toplanan ilk urune yani mantikli dusunun bu monsterin sorunu degil bu hem sizin hem monsterin talihsizligi uzulecek bi durum degil diyemem cunku siz bunu alip kutuyu acip sorunsuz bi sekilde calismasini istiyordunuz tabiki uzuleceksiniz monsterda musterimiz magdur duruma dustu itibar kaybi icin üzüldü yapilacak tek sey urunu gonderip geri gelmesini beklemek buyuk bi olasilikla fan yuvasinda bosluk var ve havayi iterken ters tarafa dogru fan kendini ittiriyor ve o boslukta titreme yapiyor. ve bu hirilti her iki fandami diye bi soru yoneltilmedimi

siz bu cihqzi1 haftadan fazla kullandiniz diyelim ne kadar kullandiniz bilmiyorum sadece fan hirliyor diye degisim mi istiyorsunuz sorun degil degisimden sonra fan duzeltilip tekrar satilir o laptop ama su var eger laptoptop saglam geldi siz yokken aileden bir fert dusurdu ve haber vermedi mesela diyorum ve hirr sesi cikti ama sonucta dusmus bi urun bu urunu baskasina satacaklar bu hak degilmi en mantiklisi fanin degisimi monster o cihazi degistirirse bu sefer ben hos karsilamam

asil degistirirse ben monsterdan laptop almam gonder fanini degistirdin ne demek kardesim bu ya sen gonder bi hatalari kendindeyse zaten sorunun sadece fanda oldugunu anlarlar sana yenisini gonderirler eger sorun sadece fandaysa fani degistirilmesi onu alacak olan arkadas için n sorun olmaz eger monster o laptobun degisimden sonra satilabilecek gibi yani yipranma gormezse degisimi yapar cihazi gormeden neye karar verecekler cidden siz kendinizi ne saticinin nede bu degisimde sonra sizin cizhazi alacak insanin yerine koymuyosunuz kendinizi suan prosudur neyse o

degisime gittiginde fani degistirilen urunude ayni fiyata alcaklar olanlar o parayla bi ogun yiyiyor heralde hakkini ara kardesim arama demiyorum eger degisim yaparlarsa o degiseni baskasina satacaklar ona gore bileyim iade sureci icersin duysaydiniz su fan sesini iade edip tekrar siparis verseydiniz size fani degistirilip gelen urun sizin urununuz olabilir oylede sifir boylede sifir sanki sokaktaki laptopcuya veriyosunda ici acilinca garantisi gidecek yada acilmis laptop olacak satilmayacak ucuzu gidecek mantikli dusununce zaten ici acilip oynama yapabildigin bi laptop nedem fanin degistirilmesi sifirligini bozsunki millet ips ekran taktirmak icin gonderiyor acilip kapaniyor panel takiliyor kizligimi bozuldu simdi bu laptobun bunlari anlatmak bana zor gelmiyorda anlamaniz biraz zaman alacak heralde

• Selam arkadaşlar bi sorum olacak bu klavye ve touchpad aynı anda çalışmıyor. Klavyede yazı yazınca touchpadi hemen haereket ettiremiyorum bunun ayarı varmış sanırım. Yardımcı olur musunuz?
  • arkadaslar bende uzun bı arastırma sonucunda monster markasında karar kıldım vede aldım aldıgım model abra a5 v5 1.1 ve suanlık bı sıkıntısı yok.a5 v5 ıle a5 v4 modellerı ıkısıde guzel ama ıkısınınde kendılerı arasında artıları var.v4 sogutması daha ıyı ama bu demek oluyokı v5 kotu hayır.ses olarak yıne v4 modelı daha ıyı ama v5 modelı yıne kotu oluyo demek degıl gayet ıyı bence.kasa kalıtesı olarak ıkısıde aynı kalıtede sert plastık.goruntu olarak yıne v4 modelı oyunculara hıtap eden keskın hatları var ama v5 modelı daha ınce hafıf ve şık. Ama oyun ıcın almak ısteyenler bence kasa toplayın.
    biraz sonra bi ses performansı videosu cekip yüklemeye çalışcam abra a5 v5.1.1.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.