Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogus045

arkadaslar bende uzun bı arastırma sonucunda monster markasında karar kıldım vede aldım aldıgım model abra a5 v5 1.1 ve suanlık bı sıkıntısı yok.a5 v5 ıle a5 v4 modellerı ıkısıde guzel ama ıkısınınde kendılerı arasında artıları var.v4 sogutması daha ıyı ama bu demek oluyokı v5 kotu hayır.ses olarak yıne v4 modelı daha ıyı ama v5 modelı yıne kotu oluyo demek degıl gayet ıyı bence.kasa kalıtesı olarak ıkısıde aynı kalıtede sert plastık.goruntu olarak yıne v4 modelı oyunculara hıtap eden keskın hatları var ama v5 modelı daha ınce hafıf ve şık. Ama oyun ıcın almak ısteyenler bence kasa toplayın.
    biraz sonra bi ses performansı videosu cekip yüklemeye çalışcam abra a5 v5.1.1.

çok iyi olur hocam gta v oynarsanız onunda fps değerlerini yazabilir misiniz ?

• Merhabalar herkese bugün bende sipariş verdim. v5.1.1 + ips ile yarın gelecek umarım benide listeye eklerseniz sevinirim. Sizin sayenizde bu modele ve ips ekrana karar verdim. Bilgileriniz için teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyiam

Merhabalar herkese bugün bende sipariş verdim. v5.1.1 + ips ile yarın gelecek umarım benide listeye eklerseniz sevinirim. Sizin sayenizde bu modele ve ips ekrana karar verdim. Bilgileriniz için teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun :)

• Beyler yaz başında a5 v4.1.x almayı düşünüyorum. Sebebi 4gb vram olması şimdilik pek fark yaratmasa da ileride faydasını göreceğim kanısındayım. Sormak istediğim soru eğer a5 v4.1.x kullanan var ise kasa sağlamlığı hakkında fotoğraf, video vs. ile bilgilendirebilecek var mı acaba(Hiç inceleme videosu çekilmemiş). Açıkçası quantana üretimi kasa olduğu için kendimi daha yakın hissediyorum(quantana sağlam firmaymış). Fakat menteşelerinin ortada olması beni biraz endişelendiriyor 8 yıldır kullandığım notebookumda menteşelerin bağlantılı olduğu yerler saçma sapan bir plastik alaşımdan yapılmıştı bundan dolayı bağlantı noktaları kırılmıştı ve firmanın teknik servisiyle ilgili bir çok şikayet olduğu için servise göndermeye korkup kendim tamir etmiştim. Kısacası menteşe kalitesi ve menteşelerin bulunduğu yerler acaba sağlam mı. Bilgisayara gözüm gibi bakan birisiyim fakat ileride menteşe kaynaklı bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum onun dışında kasa oldukça sağlam duruyor. 2. sorum ise bu n11 de ki 111tl lik indirim bütün kartlara mı acaba. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganzili -- 16 Nisan 2015; 18:53:35 >

• parçalı ödeme yaparken debıt kard hatası ile karşılaşan oldu mu hiç arkadaşlar? kredi kartında sorun çıkarmadı ama banka kartı ile online ödemede hata alıyorum.

edit büdüt: kredi kartı içi olan ekrandan banka kartı ile ödeme yapmaya çalışırsanız üstteki gibi mal durumuna düşersiniz arkdaşlar havale diye bir şey icat edildi değil mi :)

ekle hocam v4.1
    sınavlardan sonra bir iki satır karalarız pc hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp oluyor beyler -- 17 Nisan 2015; 20:40:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiteMan92 W kullanıcısına yanıt
    GTA V oynayan arkadaşlardan inceleme videosu bekliyoruz
  • arkadaşlar bu siteye girip videosunu alabilir misiniz ? ghosting var mı diye bakacaklara yardım etmiş olursunuz
    www.testufo.com
    400 Bad Request
    http://www.testufo.com/#test=framerates
  • Hangi kasalarda ses az bilgi verebilirmisiniz

• Arkadaşlar bende V5.1 ile aranıza Katılmak istiyorum 16 gb ram + SSD siparişi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Arkadaşlar bende V5.1 ile aranıza Katılmak istiyorum 16 gb ram + SSD siparişi verdim.

ram'e neden bir 8daha ekledin hocam?
  • quote:

Arkadaşlar bende V5.1 ile aranıza Katılmak istiyorum 16 gb ram + SSD siparişi verdim.

Bence 16 gb yerine 8gb 1867mhz cok daha fazla performans verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

quote:

ram'e neden bir 8daha ekledin hocam?

Almışken 16 gb olsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

Bence 16 gb yerine 8gb 1867mhz cok daha fazla performans verir.

Ram de önemli olan CL değeridir gerisi boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 22 Nisan 2015; 15:52:47 >
  • Bir kaç yıl sonraki oyunlara ram yetmezse ya da grafiker programlarını kullanırsan anlarsın kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashkl

Bir kaç yıl sonraki oyunlara ram yetmezse ya da grafiker programlarını kullanırsan anlarsın kardeşim :D

valla hocam cs:go ve ac serisinde takılacagım için 8gb ram benim için yeterli olucaktır.Ama tabi dediklerinde haklısın ilerde 8gb yetmicek
  • Az önce kurulumu Yaptım A5 V5.1 ssd + uefi kurulum Windows 8.1 inanılmaz derecede hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

arkadaşlar bu siteye girip videosunu alabilir misiniz ? ghosting var mı diye bakacaklara yardım etmiş olursunuzhttp://www.testufo.com/#test=framerates

bunu deneyinde de bizde bilgilenelim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

arkadaşlar bu siteye girip videosunu alabilir misiniz ? ghosting var mı diye bakacaklara yardım etmiş olursunuzhttp://www.testufo.com/#test=framerates

bunu deneyinde de bizde bilgilenelim arkadaslar

aynen hocam 8 gün sonra almayı düşünüyorum hala bekliyorum zor birşeyde değil 2 dklarını alır en fazla

• Beni de ekleyebilirsiniz :) En geç Cuma'ya elimde inşallah...

MONSTER® ABRA A5 V4.1.1.2 15.6"

8GB (1x8GB)
    DDR3L 1.35V 2133MHz SODIMM :

Intel®
    Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm :

Intel® HM87
    Express Chipset :

4GB GDDR5
    nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2 :

15.6"
    Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran :

Arkadan
    Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) :

Realtek
    RTL8723BE Wireless LAN 802.11n/b/g + Bluetooth 4.0 LE :

HD Kamera :
    (0,00 TL

Windows 8.1
    Standart Lisans 64-Bit (Türkçe) :

120GB
    Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s) :

500GB
    Western Digital Black 7mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 22 Nisan 2015; 14:25:00 >
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Gelse benşmki ilk kuracağım oyun o zaten ama bende vardı birde hediye geliyor GTA 5 2.'yi ne yapacağım artık bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.