Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor 960M Ekran Kartlı modelleri Nisan sonu çıkaracakmış beklemenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3dguru sitesinden yeni driver buldum yükledim sorun yok.

350.05 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

Arkadaşlar 3dguru sitesinden yeni driver buldum yükledim sorun yok.

350.05 :)

http://www.guru3d.com/files-details/geforce-350-05-hotfix-driver-download.html

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. ben de driver bekliyordum bir süredir. 960m için güncelleme gelmemesi garip geliyordu.
  • Arkadaşları 240gb ssd alıp windows 8.1'i oraya kurabilir miyim? 1 tb hdd'yi ise depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. ssd performansı çok artırır mı? abra v5.1.1'e ssd taktırmaya değer mi?
  • mrb arkadaşlar ben forumda yenıyım.ve sizlerden yardım beklıyorum ve bırkac sorum olucak.
    1.ben yaklasık 1 aydır arastırıyorum laptop pıyasasını.ve en son artık karar asamasındayım butcemı zorluyarak 3000 tl cıvarına getırebıldım.ama bu parayı 5 aydır bırıktırıyom ve guzel bı gamıng laptop almaya kara verdım.yanı kasa toplamıcam artık.önerileriniz nelerdir.
    2.olarak monster notboklar sızce nasıl kalıtelımı sorun cıkartıtmı.
    3.monster alırsam hangı modelı alayım dedım gıbı butcem 3000 tl maksımum.
    4.olarak dıyelım monster amlmaya karar verdım ben suan sadece wolfteam onlıne oyun oynuyom sızce bu oyun pc yı ne derece zorlar turbo fanlar devreye gırermı.gırerse rahatsız edıcımı eger edıyorsa turbo fanı hıc calıstrmaması ıcın bı ıslem varmı.
    5.ekran boyutunu 15.6 mı yoksa 17.3 mu alsam aldıgımda hergun ısyerıne goturucem.
    son olarak ben sadece bu bılgısayarların fanına takıldım ucak sesı gıbı calısıyo bunu calıstırmama gıbı luksumuz varmı altına sogutucu alsam yınede caısırmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SahinSariaslan

Arkadaşları 240gb ssd alıp windows 8.1'i oraya kurabilir miyim? 1 tb hdd'yi ise depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. ssd performansı çok artırır mı? abra v5.1.1'e ssd taktırmaya değer mi?

SSD ye kurulum yapabilirsin hocam alacagin performansta fazla fazlaa artar. Para konusunda sıkıntın yoksa hic dusunme taktir derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: dogus045

mrb arkadaşlar ben forumda yenıyım.ve sizlerden yardım beklıyorum ve bırkac sorum olucak.
    1.ben yaklasık 1 aydır arastırıyorum laptop pıyasasını.ve en son artık karar asamasındayım butcemı zorluyarak 3000 tl cıvarına getırebıldım.ama bu parayı 5 aydır bırıktırıyom ve guzel bı gamıng laptop almaya kara verdım.yanı kasa toplamıcam artık.önerileriniz nelerdir.
    2.olarak monster notboklar sızce nasıl kalıtelımı sorun cıkartıtmı.
    3.monster alırsam hangı modelı alayım dedım gıbı butcem 3000 tl maksımum.
    4.olarak dıyelım monster amlmaya karar verdım ben suan sadece wolfteam onlıne oyun oynuyom sızce bu oyun pc yı ne derece zorlar turbo fanlar devreye gırermı.gırerse rahatsız edıcımı eger edıyorsa turbo fanı hıc calıstrmaması ıcın bı ıslem varmı.
    5.ekran boyutunu 15.6 mı yoksa 17.3 mu alsam aldıgımda hergun ısyerıne goturucem.
    son olarak ben sadece bu bılgısayarların fanına takıldım ucak sesı gıbı calısıyo bunu calıstırmama gıbı luksumuz varmı altına sogutucu alsam yınede caısırmı.

Ben Abra A5 V5.1.1 kullaniyorum yani (750gb hddli)
    1. Si o fiyata alinabilecek en iyi laptop Abra A5
    2. Si kasa kalitesi olarak bence guven veriyo plastik kasa olmasina ragmen kullanicilardan herhangi bir sikayet duymadim daha bende buyuzden tercih ettim.
    3. Abra A5 V5.1 (1tb hdd) 3000TL
    Abra A5 V5.1.1 (750 gb hdd ) + IPS 3000TL
    İkisinden birini secmelisin 250 gb senin icin sorun degilse 750gb + IPS alman daha mantikli
    4. Wolfteam oynamadim ama oyuna girdigi zaman otomatik olarak turbo fan devreye giriyor fakat evde sessiz bir ortamdayken bile cokta rahatsiz edici bir sesi yok
    5. Tasiyacaksin 17.3 buyuk oluyo ben tavsiye etmem 15.6 ideali bence
    Bu arada fan ucak sesi gibi calismiyor normal kullanimda fani duymuyorsun bile

• bende kapama sorunu var sizdede var mı acaba? windows 8.1 pro embedded industry pro kurulu. ısınma sorunu yok sürekli bakıyorum. guncelleştirmelerden sonra oldu sanırım , ekran siyah oluyor mouse simgesi gozukuyo 2-3 sn sonrada kapanıyor.
  • hem windows 7 hem de windows 8 de aşağıdaki mavi ekran hatalarını aldım:

driver_irql_not_less_or_equal hkmoufltr.sys
    driver_irql_not_less_or_equal etd.sys

Sorunu hotkey yazılımını yüklemeyerek ve touchpad'i devre dışı bırakarak çözebildim. Şimdilik bir sorun yok.
  • WhiteMan92 W kullanıcısına yanıt
    bilgi nerden hocam fiyat konusunda bir bilgi varmi

• oyundayken fanı rahatsız etmıyo derken ben vıdeolardan ızledım kadarı cok ses geldını gordum turbo fanlardan.bı detaylı vıdeo cekıp atma ımkanınız varmı.cunkı bende almayı dusunuyom abra a5v5 modelını ama tek takıldım nokta fanı.
    vıdeo atarsanız fan sesnın cok sevınırım.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    2799 ile 2899 arası bence beklenmesi Gerek

• WhiteMan92 W kullanıcısına yanıt
    nakit odeme yapcam zaten 2812 ye gelecek ve kampanya bu ay sonuna kadar gecerli ay sonunu bekledim gelmedi kampanya bitecek burda 2 model secenegim onda sadece clevo kasa secenegi olacak beklemeye degermi yoksa beklersek firsat mi kacar victorun servisinin ilgilenmesini birak satis oncesi ilgi bile sifir adamlar servisle isin oldunda takmicaklarinin teminatini bastan veriyorlar ben sorun yasadim hocam dolar artmadan urunu paketleyin alicam dedim odeme gerceklesmeden olmaz dediler dedim zaten kapida odemeyle alicam taksitle almaktan vazgectim cunku dolar artacakti ertesi gun dolar firladi ve aradigimda dunku fiyattan veremeyiz dediler.ssd hediyesini istemiyorum diyip indirim istemistim ve uygun fiyata geliyordu ama bu sefer bizdende almayin alcaksaniz n11 den alin dediler adamlar resmen basindan atiyorlar n11 den alanlara logosuz gitmis laptoplar oturmus bir prosudur yok dedimki ssdnin fiyatini yine cikarin dolar kurunun ekledigi fiyata raziyim yok n11 den alin dediler insan supheleniyor indirim yaptiklarinda iadeyimi gondereceklerdi diye yok ole bisi dediler fakat 4 binden assagi inmeyen cihazi n11 de 3600 satiyorlardi sasirdim 4bin den 1kurus inmezler neden bu urunu ayri ve ucuz satiyorlar bu kafa karisikliklarindan sonra victordan yawas yawas sogudum.

• dogus045 D kullanıcısına yanıt
    Bence rahatsız edici değil fakat duymanız açısından video atacağım
  • ABRA A5 V4.1 siparişi verdim arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz.

• bir haftadır kullanıyorum gayet güzel keşke kasayı biraz daha sağlam yapsalardı tatmin etmedi beni :) tek eksiği bnce bu kasa
  • 30unda bende sipariş etmeyi düşünüyorum bu canavarı alıpta memnun olmayan var mı yoksa msi ge60 apache mi alıyım klavyesi çok hoşuma gidiyor
  • Abra a5 V5 Modeli'nde 120 Gb Kingston. M2 sata Kalkmış bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

hem windows 7 hem de windows 8 de aşağıdaki mavi ekran hatalarını aldım:

driver_irql_not_less_or_equal hkmoufltr.sys
    driver_irql_not_less_or_equal etd.sys

Sorunu hotkey yazılımını yüklemeyerek ve touchpad'i devre dışı bırakarak çözebildim. Şimdilik bir sorun yok.

Aynı hatayı bende alıyordum format atıp düzeltmiştim sorunu. Demek ki bunları yüklediğim içinmiş. Gerçi şimdi çok nadir de olsa windows açılışta bir donma var 10 da 1 diyelim. Yazın ist a gidince direk elden teslim edip kontrol etmelerini istiyicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 11 Nisan 2015; 16:49:24 >
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bu fpsleri yakalıyosunuz benim pcde mi bi sorun var anlayamadım csde 30-40fpsnin üstüne çıkamıyorum aynı şekilde lolde de 30fps civarı hep driverlar yüklü oyun açılırken 960m i de seçip açıyorum her defasında yok şu fps olayına bi türlü çare bulamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.