Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abra a5 v5.1 (1tb) almayı düşünüyorumda yanında sırt çantası mı yoksa uyduruk bişey yolluyolar?? açıkcası 250 gb alan benim için önemli ayrıca hitachi daha iyi wd ye göre
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende yeni aldım gruba dahil edersen sevinirim...
  • Arkadaşlar gxt 960m 2gb mı 4 gb mı alayım? aradaki fiyat farkına degermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu aldiginiz teknokasklar ne ise yariyor. Zaten cihazin garantisi vat bu kasko kullanici hatalarinimi karsiliyo?

• Laptopu alan arkadaşlar, ekran, ses, kasa kalitesinden memnun musunuz? Kasanın plastik olması bir eksi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregercek

Arkadaslar bu aldiginiz teknokasklar ne ise yariyor. Zaten cihazin garantisi vat bu kasko kullanici hatalarinimi karsiliyo?

Bildiğim kadarıyla kullanıcı hatalarının bi kısmını da kapsıyor.
  • SahinSariaslan S kullanıcısına yanıt
    Ben İPS ekran taktirdim memnunum yansimayi en aza indiriyor fakat hic olmuyor denmez
    Kasanin plastik olmasininda bi sorun oldugunu dusunmuyorum bilgisayar ısınma yapmiyor neredeyse sadece oyunlarda 3-4 saat oynadiktan sonra enter tusunun orda bir ısı oluyor o da rahatsiz edicek kadar degil zaten orayida kullanmiyorsunuz
    Ses kaliteside bir notebook a gore tatmin edici disarida denemedim ama evde cok iyii sesi var

• @kaanyuce sirt çantası fln degil sadece normal bi Laptop çantası. Bence degmez 100 lira için.
    @berkaydj tabi değer. 4gb oyunlarda daha iyi iş yapar.
    @cashkl hayırlı olsun ekliyorum. Özelleştirmeni yazarsan ona göre ekliyim.
    @emregercek sıvı teması çalınma düşürme yanma gibi hususları kapsıyor. Durduk yere Laptop bozulursa onu da normal garanti kapsıyor.
    @SahinSariaslan 5.1de kasa plastik ve dokunma hissi gayet kaliteli. Ses performansı baya kötü. Ekranı gayet iyi.gorunusu ve Laptopun açılışı kapanışı bile kalite hissi uyandırıyor.
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    MONSTER ABRA A5 V5.1 +İPS +120 gb ssd +16 gb ram Aldım çok memnunum şuan ama inşallah ilerde sorun çıkmaz..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashkl

MONSTER ABRA A5 V5.1 +İPS +120 gb ssd +16 gb ram Aldım çok memnunum şuan ama inşallah ilerde sorun çıkmaz..:D

Hayırlı olsun :)

• 8 gb ram yeterli olmaz mi ? Yaz sonu bende alacam bu canavardan.

• iyi gunler arkadaslar abra 5.1.1 +ips almayi dusunuyorum.3milyar net butcem var.bana baska onerebileceginiz bisey var mi? bide cs go ve ac serisinde takilcam beni kac yil goturur? simdiden tesekkurler

• Normal ekran ile IPS ekranın tepkime süreleri kaç ms? Aralarında ne kadar fark var?

(Bilmem kaçıncı konu oldu bu soruyu sormaktan yoruldum artık, birileri cevap versin lütfen!)
  • ips ekranin 25 normalinki 12.5 diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

@kaanyuce sirt çantası fln degil sadece normal bi Laptop çantası. Bence degmez 100 lira için.
    @berkaydj tabi değer. 4gb oyunlarda daha iyi iş yapar.
    @cashkl hayırlı olsun ekliyorum. Özelleştirmeni yazarsan ona göre ekliyim.
    @emregercek sıvı teması çalınma düşürme yanma gibi hususları kapsıyor. Durduk yere Laptop bozulursa onu da normal garanti kapsıyor.
    @SahinSariaslan 5.1de kasa plastik ve dokunma hissi gayet kaliteli. Ses performansı baya kötü. Ekranı gayet iyi.gorunusu ve Laptopun açılışı kapanışı bile kalite hissi uyandırıyor.

Ses performansı gerçekten kötü mü ya. O kadar para verdiğim laptoptan yüksek ses performansıda beklerdim açıkcası.

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    Ne viş yaptıgınıza vbağlı ama şahsi kanaatim değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Ne viş yaptıgınıza vbağlı ama şahsi kanaatim değmez

Oyun için soruyorum

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes bangır bangır bağırıyor hwçer yerde bellekle değil bit rate İle alakalı mimariyle alakalı diye oyun performansı

• Etkiler ama çok az bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Hocam herkes bangır bangır bağırıyor hwçer yerde bellekle değil bit rate İle alakalı mimariyle alakalı diye oyun performansı

Herşeyden haberim var sadece 4 gb olamasının bi karşılığı olacakmı extradan diye merak ediyorumdum, gtx 970 alırdık ztn üst düzey performansı için ama 4 bin lira notebook için fazla geldi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.